Oktal.ro sunt neserioşi ! Au mărit preţurile înainte de Black Friday

oktal.ro un magazin neserios Oktal.ro sunt neserioşi ! Au mărit preţurile înainte de Black Friday

Oktal.ro sunt neserioşi ! Au mărit preţurile înainte de Black Friday

N-aş fi crezut ca cei de la Oktal.ro să fie chiar atât de neserioşi !!! Ba cred că aş putea spune, de-a dreptul nesimţiţi !!! S-au anunţat că vor face mari reduceri cu ocazia zilei de Black Friday, însă înainte cu o zi de Black Friday, au mărit preţurile într-un hal fără de hal !!!

Urmăream un procesor Intel i7 3770k, pe care intenţionăm să-l cumpăr (împreună cu alte componente, bineînţeles). Uitaţi-vă la data şi ora la care scriu acest articol !!!! Înainte cu doar o oră, procesorul Intel i7 3770k costa 1429.00 LEI pe siteul Oktal.ro … Ştiţi la cât l-au urcat acum, înainte cu doar câteva ore până la Black Friday ? La 1.609 LEI !!!! Adică, o diferenţă de aproape 200 LEI (2 milioane de lei vechi !!!).

De Black Friday, o să-l pună probabil la 1429.00 LEI şi vor spune că au făcut reducere de 15%~20% … Să le fie ruşine !!! Se vede că sunt români …

Acesta era preţul procesorului pe Oktal.ro, în urmă cu doar câteva ore:

octal.ro black friday 01 Oktal.ro sunt neserioşi ! Au mărit preţurile înainte de Black Friday

Şi acesta este preţul, înainte cu doar câteva ore de a începe Black Friday:

octal.ro black friday 02 Oktal.ro sunt neserioşi ! Au mărit preţurile înainte de Black Friday

Ţară de căcat, Black Friday de căcat …

Categorie articol [ Comert ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

7 comentarii la “Oktal.ro sunt neserioşi ! Au mărit preţurile înainte de Black Friday”

 • CristianG.
  ... a scris la 22 noiembrie 2012, 20:38   [#1]

  Nu ma asteptam la altceva.
  Am selectat si eu cateva produse si sunt curios ce preturi vor avea de Sf. Black Friday..
  Oricat niste nesimtiti….Nu le mai ajunge deloc…

 • Ovi
  ... a scris la 22 noiembrie 2012, 22:09   [#2]

  astia au cazut in plasa. cineva i-a prostit sa scumpeasca si apoi sa faca reducere. cei mari nu fac asa ceva. ori patronul ii un disperat de bani.

 • Pop Cristina
  ... a scris la 23 noiembrie 2012, 11:54   [#3]

  Sincera sa fiu eu inca nu am auzit de magazinul asta OKTAL, si din cate vad, bine am si facut :)

 • ombrados
  ... a scris la 23 noiembrie 2012, 12:39   [#4]

  Dan, am vrut si eu sa-mi cumpar un tv de pe mai multe “trambitate” magazine online. Am asteptat aceasta zi de 23 pt o bineasteptata reducere… Normal ca tv-ul pe care l-am ochit de ceva vreme la un anumit pret, acum inainte de Black Friday avea un pret mai mare (exact cum ai patit tu cu procesorul..). Bineinteles ca reducerea asteptata era de fapt pretul initial de acum ceva vreme…
  Dezamagit sunt si de ofertele TV (cel putin la Tv-uri la E-mag) cu modele nu foarte multe consacrate si ca firma si tehnic. Cel putin asa am observat eu, mai ales ca am avut o asteptare mult mai mare de modele…)
  Deocamdata renunt la TV, astept luna Ianuarie, Februarie, luni in care reducerile sunt adevarate (asta si pt ca producatorii reduc preturile la multe modele, dar si pt ca magazinele sunt disperate din lipsa vanzarilor..). In luna Decembrie, in nici un caz reducerile nu sunt reale, sunt pacaleala!

 • ... a scris la 24 noiembrie 2012, 22:17   [#5]

  Urmăream un laptop, nu chiar super-ultra-formi-fantastic, cu un modest i3 si nu de alta dar să nu-l mai “împrumute” jumatatea p-al meu, meu pe motiv că al ei adoarme iar la desktop tre’ să stai frumuşel pe scaun la birou şi-i incomod. Mare dezamăgire la un alt magazin decât cel “lăudat” de tine. Aşadar aştept lunile ianuarie, februarie aşa cum zicea cineva înt-un comment.

  Totuşi ceva nu pricep şi pace, la ce mama draq-lui împrumută ai noştri comercianţi idei excelente acolo la cei care le-au inventat şi le fac praf “spiritul” odată “implantate” la noi. Mă poate lămuri cineva?!? N-aş prea crede ce fac ăştia depăşeşte puterea ce calcul până şi a procesorului i7 dorit de tine. Asta e…[-(

 • ... a scris la 26 noiembrie 2012, 19:24   [#6]

  Intr-adevar, ar fi trebuit sa ne asteptam la asta. Este tipic romanilor :|

 • ... a scris la 27 noiembrie 2012, 19:52   [#7]

  Eu n-am cumparat niciodata de pe Oktal si nu am de gand s-o fac vreodata…sunt lipsiti de profesionalism iar articolul tau le-a picat chiar ‘bine’

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?