O pasă înainte și două înapoi, asta-i fotbalul jucat de noi!

fotbal romania steaua fcsb O pasă înainte și două înapoi, asta i fotbalul jucat de noi!

Este vorba, evident, de echipa STEAUA! Echipa noastră vicecampioană, cu un trecut glorios și cu un palmares pe măsură.
Formația care, acum, în… “era” fam. Reghecampf – el antrenor, iar ea, soția, impresara, face și… desface cam totul – nu-i în stare să învingă nici măcar o echipă din liga a doua, din Elveția(!). Ce mai poți spune?!

Doar că, după ce la decizia patronului care a tot vândut (sună ca… naiba!) cam tot ce era mai valoros, dezmembrând practic o echipă ce de abia se omogenizase (și mai semăna a… Stea!), se chinuie (cu victorii, din goluri, majoritatea aproape numai din faze fixe sau cu minimum de scor) și-n mult prea modestul nostru campionat, sperând mereu la Liga Campionilor, de care, s-o recunoaștem, e departe ca cerul de pământ!

Ați văzut, probabil, cum joacă mult-lăudații noștri vicecampioni (pe vremuri, li se spunea, pe bună dreptate, viteziștii-1), nu?
Lent, prin pase laterale sau, cum spuneam (și, cum și un orb poate vedea!) mereu înapoi, chiar și atunci când, din nimereală, ajung în apropierea careului advers! Dacă totuși n-o mai trimit la propriul portar(!?), plimbă mingea, de la unul la altul, lateral sau… pe loc, aproape ca la handbal! Doar că acolo – la jocul de handbal – se trage și la poartă, pentru a marca (eventual) gol, pentru că – se știe – asta-i în fond scopul. Din câte lesne se vede, steliștii n-au prea aflat de treaba asta, întrucât, practic, nu se explică jocul lor atât de anost, static, ba chiar, uneori, apatic și fără orizont!

Ce fac antrenorii, cei din staff-ul tehnic, dar mai ales, principalul, Reghe? Bine merci, dar numai ce ar trebui, nu!
El, principalul, este… un fel de secund (ca și-n familie, probabil!), pentru că principalul, Dl Gigi Becali, adică patronul, cel care vrea – după cum a și declarat, în dese rânduri și ocazii – numai câștig bănesc, hotărăște TOTUL!
Rezultatul, sau mai exact, rezultatele se văd! În detrimentul fotbalului, al sportului, în general!

steaua bucuresti gigi becali O pasă înainte și două înapoi, asta i fotbalul jucat de noi!

De altfel, dacă vă reamintiți, cu ceva timp în urmă, am scris pe acest blog, un articol (“Strategia” Stelei!) în care anticipam – prin argumentele aduse – actuala situație. Din nefericire, iată că anticipările s-au adeverit!
Păcat, mare păcat! O spune (scrie) un înfocat (de când se știe) fan al Stelei, care, probabil, alături de numeroși alți concetățeni, încă mai speră la o redresare a situației actuale – mai mult decât jenantă – în care se afla echipa.

Gigi Becali si Laurentiu Reghecampf Fotbal Antrenor Steaua Reghe O pasă înainte și două înapoi, asta i fotbalul jucat de noi!

Poate că, dacă, totuși, Dl Gigi Becali nu va mai da banii aiurea, chiar pe orice individ, care se vrea jucător, iar Dl Reghe și soția vor avea fiecare o altă diviziune și obiect al muncii, STEAUA va redeveni – cu adevărat, prin jocul prestat – o veritabilă (nu “pârâtă”!) STEA ÎN (AL) FOTBALUL ROMÂNESC (și nu numai)!…

Autor: Marc Ciubotaru – (Guest Post)

w9L73R2 O pasă înainte și două înapoi, asta i fotbalul jucat de noi!

Categorie articol [ Fotbal, Guest Post ]
Tagged with: [ , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Un comentariu la “O pasă înainte și două înapoi, asta-i fotbalul jucat de noi!”

  • ciubotaru marc
    ... a scris la 6 noiembrie 2016, 17:10   [#1]

    Am omis sa va mai spun ca dupa egalul rusinos de la Zurich,Dl Becali a fost invitat,telefonic,in studioul de la Digi sport,unde ,ca deobicei,pe un ton sfidator la adresa altor invitati,inclusiv a realizatorului Vali Moraru,a debitat fel de fel de aberatii referitore la cat de mult se pricepe el la fotbal (!?)si ,mai ales,la afaceri!Apoi,pe acelasi ton s-a lansat intr-o tirada,aproape de ne oprit,afirmand, intre altele,ca Steaua ,vezi Doamne,,,este cea mai valoroasa echipa din grupa aferenta Cupei Europei!Dovedind,incaodata (oare a cata oara?!)ca pe langa tupeu are mari lacune si-n educatie,patronul Stelei, n-a mai fost suportat si,drept urmare,civilizat, i s-a inchis microfonul!Asadar,se vede treaba ca perioada petrecuta in detentie a fost prea scurta si cam ineficienta pentru un… sciitor de ,,lucrari stiintifice”(?!),care mai are inca mult ,mult de lucrat si in ceea ce priveste educatia, comportamentul sau social.Cat despre fotbal,e clar!Rezultatele vorbesc!
    Dealtfel,jocul din aceasta seara(Duminica,6 Nov. a c)cu Viitorul,ne va edifica,intr-o masura,ce si cum va arata …viitorul lui Reghe si al stelistilor sai,unii de certa valoare individuala,dar ,in jocul de echipa(static,usor de anticipat si fara orizont),aproape stersi,anonimi ,care parca tot cauta …ce nu gasesc!Sa-mi infirme cele spuse si sa …gaseasca macar acum,cu Viitorul lui Gica Hagi!…
    :dancing:

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?