O nouă metodă prin care ţiganii din România, fac bani …

o noua metoda prin are tiganii fac bani O nouă metodă prin care ţiganii din România, fac bani ...

O nouă metodă prin care ţiganii din România, fac bani …

A trecut demult, vremea când ţiganii foloseau căruţele cu coviltir pentru a se deplasa din stânga-n dreapta, împreună “cu căţel şi purcel”, cu plozii şi cu tot neamul … Ţiganii au acum la dispoziţie maşini moderne cu ajutorul cărora se deplasează şi nu de puţine ori comit diverse infracţiuni, scopul principal al acestor infracţiuni fiind bine înţeles… banul.

Dacă nu mai ţine cu alba-neagra pentru a prosti mulţimea, atunci când vine vorba de a câştiga bani prin orice mijloace numai prin muncă cinstită NU, ţiganii se pare că sunt foarte inventivi. Una dintre cele mai noi metode de a stoarce bani de pe cei aflaţi în trafic, este prin a şicana anumiţi şoferi pentru a produce tamponări uşoare în urma cărora pretind bani pentru despăgubiri.

În filmuleţul următor, vedeţi o astfel de întâmplare… Şoferul care a fost “vizat” de către ţiganii care se aflau într-un autoturism Peugeot, avea însă o cameră video (dashcam) montată la bordul autoturismului. La vederea camerei, ţiganii s-au potolit, deşi în prima fază au coborât din maşină puşi pe “fapte mari” … scopul “atitudinii” lor fiind bineînţeles intimidarea victimei. Tot victima (şoferul) a povestit că i sa cerut suma de 500 RON despăgubire “cu plată pe loc”. Şoferul a refuzat şi a spus că doreşte să meargă la Poliţie pentru a raporta “accidentul”. Ţiganii imediat au “coborât” ştacheta, cerând 200 RON şi trecând la ameninţări, motivând că ei n-au timp de pierdut pe la Poliţie …

Iată ce a declarat victima:

După ce ne-am lovit, am fost ameninţat că dacă nu dau 500 RON mă duce la poliţie şi o să pierd permisul. Le-am zis că vreau să mergem la Poliţie. Mi-au cerut doar 200 RON. După ce au văzut că nu vreau sa le dau bani, au început să mă ameninţe că bagă cuţitul în mine, pe motiv că ei nu au timp să piardă vremea la poliţie …

Categorie articol [ Auto / Moto ]
Tagged with: [ , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

11 comentarii la “O nouă metodă prin care ţiganii din România, fac bani …”

 • 1qlee
  ... a scris la 21 noiembrie 2013, 22:36   [#1]

  Șoferul nu a fost “vizat” , el ia enervat pe țigani, iar aia întâi lovesc și după aceea judeca (în cazul când o fac). A se observa ca la secunda 37, Peugeot-ul, era pe banda 1 , iar domnul șofer, le-a tăiat calea într-un mod nesimțit. Când a făcut drepta sa intre pe banda 1, Peugeot-ul nu dispăruse din raza vizuala.
  E cam asa se întâmpla când întărâți “animalele”. Oamenii nu au suportat ideea ca cineva sa le fi tăiat fata tocmai lor. Pe românește, nu va așteptați la mai mult la niște “intelectuali” colorați.

 • ... a scris la 22 noiembrie 2013, 5:43   [#2]

  o le-a taiat calea. saracutii. ar trebui dusi la militie, sa ii ia aluia carnetul si sa le dea o amenda usturatoare.
  orice natie ar fi fost, chinezi, tigani, romani sau negri

 • Nik
  ... a scris la 22 noiembrie 2013, 8:14   [#3]

  Daca va uitati mai bine banda 1 are “oligatoriu dreapta” asa ca a taiat calea nimanui !

 • Alin
  ... a scris la 22 noiembrie 2013, 11:12   [#4]

  Da, banda din dreapta avea “obligatoriu dreapta”, de fapt Peugeotul a incercat sa-i taie calea celui care filma. Nu mai vorbiti aiurea, daca habar n-aveti ce e ala un sens giratoriu! Intr-un sens giratoriu cu 3 benzi, banda din stanga e pt. stanga, banda din mijloc pentru inainte iar banda din dreapta e pentru mers la dreapta! Uitati-va, ca e marcat si pe asfalt, cu sageata in dreapta!

 • JoinT
  ... a scris la 22 noiembrie 2013, 15:03   [#5]

  In trafic se intampla de multe ori sa mai tai calea altui participant la trafic sau altul sa se bage in fata ta. Totul tine de o anumita politete rutiera, de reguli nescrise din trafic. Ceea ce vad eu aici, sunt doar 5 derbedei pusi pe harta din plictiseala, pt trecerea timpului. Nu stiu daca e un mod de operare asta, dar tupeu de turma am mai vazut. M-am mirat ca n-a iesit unul din portbagaj si unul de prin radiator. =))

 • ... a scris la 25 noiembrie 2013, 12:39   [#6]

  daca nu avea camera o si “fura”

 • marius
  ... a scris la 2 decembrie 2013, 10:08   [#7]

  la cata circulatie stiu eu. asta cu camera a gresit deoarece dupa sens daca observati a schimbat banda intrand in fatza Peugeot-ului fara sa se asigure ca in partea laterala pe banda 1 erau totusi baietii in cauza,cred ca a fost o neatentie din partea conducatorului auto iar aia sunt vinovati prin faptul ca au fortat nota si au savarsit un mic accident premeditat deci …

 • marius
  ... a scris la 2 decembrie 2013, 10:24   [#8]

  da s-ar putea sa ai dreptate baietii cu peugeo-ul de pe prima banda aveau obligatoriu dreapta pe asfalt deci conducatorul auto curat ca lacrima:d brava domnule Alin cu stima ce spirit de observatie aveti am derulat filmarea si intredevar trepadusii aveau obligatoriu dreapta si cedeaza trecerea in sens:)

 • valah
  ... a scris la 5 decembrie 2013, 20:18   [#9]

  Daca tiganii latinizati gasesc mereu modalitati de a face bani escrocand, devalizand, spionand, hackerind, deturnand fonduri europene, tiganii cu origini indice sa fie mai prosti decat tiganii latinizati?

 • ... a scris la 11 decembrie 2013, 1:27   [#10]

  Mie mi-e foarte clar ca a fost facuta intentionat faza,nu este primul caz de acest gen.
  Unii vad ca si-au dat cu parerea,insa sunt departe de a sti ceva despre circulatia rutiera!
  Iar tu 1qlee,cred ca esti si tu ,,black,, deci e normal sa le ti partea.

 • stefan
  ... a scris la 15 decembrie 2013, 20:41   [#11]

  Desi unora e posibil sa vi se para usor radicala parerea mea eu o mentin: Tiganii nu sunt oameni decat cand ii vezi de departe. Astia chiar trebuie exterminati.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?