O noua lege va desfiinta contractele de telefonie mobila

Vom putea renunta oricand la abonamentul de telefon si internet !

telefon mobil O noua lege va desfiinta contractele de telefonie mobila

Urmeaza sa apara legea care ne va da dreptul sa renuntam cand dorim la abonamentul de telefonie mobila sau internet, fara sa platim clauze de reziliere. Aceasta este, pe scurt, legea privind clauzele impuse consumatorilor, lege pe care deputatii au adoptat-o deja si urmeaza acum sa fie promulgata de catre presedintele Traian Basescu.

Legea este insa cu doua taisuri: pe de o parte ne bucuram ca nu mai suntem legati de contract, pe de alta parte furnizorii de telefonie nu vor mai avea nici un interes sa subventioneze pretul telefoanelor mobile. Operatorii nu vor risca sa vanda telefoane subventionate fara o garantie pentru amortizarea cheltuielilor.

(video indisponibil)

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , miercuri, 7 iulie 2010 in categoria Stiri si noutati GSM. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

2 comentarii la subiectul “O noua lege va desfiinta contractele de telefonie mobila”

  1. NICOLETA GALATI

    ma bucur in sfirsit, ca au gasit si parlamentarii nostrii o lege prin care sa ne poata ajuta populatia acestei tari in privinta aceasta,destul si-au batut joc de noi furnizorii !

  2. Nicu

    Legea este dar nu se aplica, ca doar asa e in Romania, Nu ? Sunati la un operator de telefonie mobila si intrebati de aceasta lege. Surpriza pentru Dvs. va fi raspuns-ul. :)

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite