O lume nebună, nebună!

Fotografii retro ciudate08 O lume nebună, nebună!

Cine sunt toti acesti oameni si de ce sunt atat de… dubiosi? Ar putea fi bunicii si strabunicii oricaruia dintre noi. Ar putea fi bunicii si strabunicii oricaruia dintre noi, daca ne luam dupa perioada in care au fost facute fotografiile din seria de mai jos.

Dubiosi sunt, in mod cert: par sa aiba o obsesie pentru ursi, le plac animalele impaiate, pozeaza in costum de scafandru, pun copiii la poza cu trabucul in gura sau un fierastrau alaturi si le plac elementele macabre: cranii, pistoale, schelete si capete fara corp. !

Nu, in mod sigur bunicii si strabunicii nostri nu s-ar fi dedat niciodata la asemenea ciudatenii. Doar erau oameni normali si respectabili: medici, avocati, profesori, tarani cu frica lui Dumnezeu, negustori. Nu s-ar fi lasat surprinsi in astfel de ipostaze… oare?

Dar totusi…

Acum, in societatea in care traim, parca alta-i situatia sub acest aspect. S-ar putea sa ma insel (ca de atatea alte dati), dar totusi, pare-mi-se ca-i altceva. Timpul, anii care se tot scurg, au adus si aduc schimbari in toate domeniile vietii. Inclusiv in cel al preferintelor fotografice. Ma insel? Spuneti-mi, va rog… !

Autor: Marc Ciubotaru – (Guest Post)

Categorie articol [ Guest Post ]
Tagged with: [ , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Un comentariu la “O lume nebună, nebună!”

  • Francisc întâiul
    ... a scris la 16 iunie 2022, 19:28   [#1]

    Ți-o spun fără rezerve, Marc. Te înșeli… Lumea prezentului are alte „valori” decât cele ale trecutului.

    Tehnologia a schimbat multe lucruri în lumea „modernă”. Suntem maimuțele dotate cu oglindă și ne comportăm ca atare…

Adaugă un comentariu

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?