O lege care sa pedepseasca minciuna

Pare utopic, nu ? Da, vreau o lege care sa incrimineze minciuna.

dfd8n8 O lege care sa pedepseasca minciuna

Minciuna in Romania a fost adusa la rangul de politica de stat … Minciuna in Romania este o “stare de normalitate”. Adica, este normal sa minti. Si exemplul cel mai bun il avem de la bravii nostri conducatori, care ne mint de 20 de ani incoace.

Fratilor, vreau o lege care sa incrimineze minciuna !!!!! De ce ? Pentru ca nu o data, consider ca am fost mintit. Au aparut in campaniile electorale, diverse personaje, care mi-au promis ca: voi trai mai bine, au promis ca nu vor scadea salariile, au promis ca pretul la energie electrica nu va urca, au promis ca nu se vor scumpi gazele naturale, au promis ca nu vor aparea noi taxe si impozite, au promis … au promis … au promis … au promis … au promis … au promis … au promis … au promis …
… si eu, I-AM VOTAT !!!!! I-am votat pentru ca mi-au promis !
Au trecut alegerile, si cei care mi-au promis, au castigat ! Numai ca, odata instalati in confortabilele fotolii din inaltele institutii ale statului, subit i-a lovit AMNEZIA !!!! Au uitat tot ce-au promis ! … Ei, in aceasta situatie, vreau ca o comisie de medici sa preia cazul, sa incerce sa-i trateze, si totodata avand in vedere starea precara a sanatatii celor care sufera de amnezie sa fie automat demisi din functii. Nu ne putem permite ca o tara sa fie condusa de oameni care au probleme grave de sanatate, in speta suferind de o grava forma de amnezie.

Este insa foarte probabil ca, nu toti sa fie bolnavi. Este foarte posibil ca unii chiar sa fi fost rau intentionati, si pur si simplu nu au fost decat niste mincinosi. Adica, pur si simplu m-au mintit in fata promitandu-mi una si alta doar ca sa-i votez, iar odata ajunsi in functiile dorite pur si simplu nu mai vor sa-si onoreze promisiunile. Ei, acestia vreau SA FIE PEDEPSITI DE LEGE ! De ce ? Pentru INSELATORIE !!!! Iar daca nu pentru inselatorie, atunci sa se faca o noua lege care sa incrimineze minciuna. Pentru ca, ei au obtinut un mandat de parlamentar/politician/etc, mintindu-ma !!!! Ori, daca nu se inscimineaza MINCIUNA in tara asta, atunci trebuie sa renuntam si la incriminarea FURTULUI !!!! Ca sa fie echitabil … Si-atunci, macar stim o treaba …

Dar, culmea, este foarte probabil ca unii dintre “cei alesi”, sa nu fie nici amnezici, nici mincinosi. Sa fie pur si simplu niste persoane de buna credinta, care chiar au crezut ca vor putea da ceea ce au promis, numai ca odata ajunsi la guvernare, au descoperit ca “socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ” (cum e si zicala…)
Ei ar fi vrut sa faca ceea ce au promis, dar acum, odata ajunsi in functii descopera ca nu-si pot onora promisiunile … (greaua mostenire…)
Ei bine fratilor, acestia vreu SA FIE DATI AFARA IMEDIAT, demisi automat, deoarece SUNT NISTE INCOMPETENTI !!!!!! Daca tu “ala care candidezi”, nu faci o analiza a situatiei in care urmeaza “sa te bagi”, daca nu te-ai informat suficient, sau nu te-ai informat corect, cunosti prea putine despre functia si atributiile functiei pentru care candidezi, INSEAMNA CA ESTI UN INCOMPETENT !!!! Iar tara aceasta NU POATE FI CONDUSA DE INCOMPETENTI !!!! Ar fi trebuit ca inainte de a i se permite sa candideze pe un anumit post sau la o anumita functie, sa dea un examen care sa ateste calitatile si cunostintele sale legate de postul/functia pentru care candideaza !!!!

Prin urmare, ACESTI INCOMPETENTI, trebuie automat DEMISI !!!!

Astept inca sa apara legea (care sa incrimineze minciuna)

2pq3qdz O lege care sa pedepseasca minciuna

Categorie articol [ Politica ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

8 comentarii la “O lege care sa pedepseasca minciuna”

 • ... a scris la 13 ianuarie 2010, 16:12   [#1]

  Tu nu ai minţit niciodată ? Dacă da, de ce ai facut-o ?
  Nu îi apăr pe cei care mint, însă de cele mai multe ori noi suntem cei care “cer” minciunile lor, ei ne spun exact ce vrem să auzim… :)

 • ... a scris la 13 ianuarie 2010, 16:20   [#2]

  minciuna e un life style, ca si 2012
  pix-uri cu emblema \’minciuna\’
  ar fi foarte tareeee.:)
  cred ca am lua\’ diploma de excelenta in mintit…per general..sunt persoane care nu mint.

 • ... a scris la 13 ianuarie 2010, 16:22   [#3]

  S-a intamplat sa mai mint :^o , insa de foarte putine ori si din motive lesne de inteles, iar asta fara sa aduc prejudicii celor din jurul meu. Insa minciuna practicata de ei este INSELATORIE, care se pedepseste conform legii ! :-l

 • ... a scris la 13 ianuarie 2010, 16:31   [#4]

  Faptul că pe tine te deranjează, pe ei nu-i atinge cu nimic, pe tine însă te atinge…Supărarea, sau ce o fi ea, nu-ţi face prea bine, şi stai liniştit că la un moment dat plătesc ei, într-un fel sau altul. Faptul că ai minţit îseamnă că poate ţi-a fost frică de ceva, sau ai facut-o pentru a obţine nişte avantaje….
  Încearcă să accepţi că ei aleg această cale care la un moment dat se va răsfrânge în viaţa lor, şi nu a ta. N-au nici o legătură cu tine.

 • ... a scris la 13 ianuarie 2010, 17:02   [#5]

  recomand cu căldură să te uiți la the invention of lying :)
  genială idee …
  cât despre mincinună, sunt de acord doar cu alea de circumstanță … vreau să`ți fac o surpriză și te mint în legătură cu nu știu ce .. și așa mai departe :)
  d`astea minuscule care nu fac rău nimănui, ba mai mult .. uneori aduc bucurie :) [vezi cazul surpriza]
  numai bine

 • ... a scris la 13 ianuarie 2010, 17:04   [#6]

  Ideea este ca nu am chef sa astept ca istoria sa-i “taxeze”, ar fi prea tarziu pentru mine. Si NU VREAU sa accept calea aleasa de ei atat vreme cat ma afecteaza direct, rezultatul “alegerii cailor facute de ei” ma priveaza pe mine de anumite drepturi, cum ar fi dreptul la o viata decenta, ori prin viata decenta inteleg felul de a trai al cetateanului german (de exemplu…) :-<

 • ... a scris la 13 ianuarie 2010, 19:11   [#7]

  Nu pot să-ţi spun decât să ai grijă ce-ţi doreşti.Germania nu mai este o ţară liberă, oamenii au vrut tot felul de legi care li s-au dat! Am nişte prieteni germani care se mută în Romania care acum este ţara tuturor posibilităţilor. Să vrem legi înseamnă să ne legăm singuri de gard, dar cam asta vor mulţi. Cetăţenii germani deşi se simt în siguranţă, sunt foarte controlaţi(nu au voie nici să aprindă un foc pe proprietatea lor). Eu una nu-mi doresc aşa ceva….
  Tot ce vreau este să fiu liberă.

 • Feynman
  ... a scris la 14 ianuarie 2010, 22:19   [#8]

  Nu e nevoie de o noua lege. Aia cu inselaciunea e in regula. Din moment ce respectivii obtin niste beneficii materiale de pe urma minciunii, se cheama ca e inselaciune si intra la Codul Penal. Pacat ca legea e optionala, fiind doar pentru catei.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?