Numar Centru de Mesaje – ORANGE

SMS Orange Centru de mesaje Numar Centru de Mesaje  ORANGE

Numar Centru de Mesaje – ORANGE

In urma cu doar cateva zile, m-a apucat “febra” testelor de aplicatii noi pe telefonul mobil. Am testat diverse aplicatii pe telefon si tot asa, din aplicatie in aplicatie am ajuns la “Nokia Ovi Suite”, unde pe langa o scurta “organizare” a telefonului, am facut update la aplicatia “Ovi Maps” pe care tocmai o instalasem …

La un moment dat, am vazut pe acolo un “reinstall software” si m-a pus “necuratu” sa dau click acolo, in ciuda faptului ca aveam ultima versiune de software instalata pe telefon … Si uite-asa m-am trezi cu software-ul reinstalat dar fara limba romana. Rezultatul a fost ca am dus telefonul la un service GSM unde mi-au reinstalat sistemul de operare pe telefon cu tot cu limba romana …

La un moment dat, am incercat sa trimit un mesaj (SMS) de pe telefonul mobil … Surpriza ! Nu puteam trimite mesaje de pe telefonul mobil deoarece nu aveam definit Numarul Centrului de Mesaje Orange.

Dupa “documentare” pe internet, am gasit si Numarul pentru Centrul de Mesaje Orange. Pentru cei care “sunt pe Orange”, Numarul Centrului de Mesaje este: +40744946000

Cum si unde trebuie setat acest numar ?

Se intra in meniul telefonului, in optiunea “Mesaje”, selectati “Setari mesaje” apoi alegeti profilul original (default profile). Aici, trebuie sa apara pe ecran, numarul +40744946000, respectiv numarul centrului de mesaje (Message Center number). Daca nu apare, atunci trebuie introdus acest numar, dupa care se apasa “Ok” pentru a salva setarea.

Acum trebuie sã vezi pe ecranul telefonului numãrul +40744946000, adicã numãrul centrului de mesaje (Message center number). Dacã acest numãr nu apare, trebuie sã îl introduci tu. Apasã apoi pe “Ok”, pentru a salva.

Asta pentru cei care se vor lovi de aceasta problema …

SMS Orange Centru de mesaje Numar Centru de Mesaje  ORANGE

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , miercuri, 21 septembrie 2011 in categoria Abonamente si servicii. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

12 comentarii la subiectul “Numar Centru de Mesaje – ORANGE”

 1. Maria

  Iti multumesc, inebuneam la propriu ca nu puteam trimite mesaje :D … In sfarsit cineva care chiar pune lucruri folositoare pe internet ;)

 2. Cristina

  Dupa nenumarate zile de incercari si dupa ce mi-am batut capul cu o gramada de setari ale telefonului crezand ca e o problema a Androidului am dat de blogul tau si m-am luminat. Multumesc enorm ^:)^

 3. Razvan

  Mersi pentru informatia data. Centrul de mesaje era setat cu un numar diferit, si in consecinta nu puteam trimite sms-uri. Acum dupa ce am gasit informatiile date pe acest blog, in sfarsit pot trimite SMS-uri.

 4. Andrei

  am si eu o problema…nici mie nu imi merge sa trimit mesaje de pe orange, dar eu am un nokia e52 si nu are in mesaje setari ca sa modific numarul de acolo ma poate ajuta cineva unde modific si eu numarul daca este cazul…??

 5. CRina

  Sa’ti dea Dumnezeu sanatate ! :)

 6. leonardo

  trebuie cu +40 sau 0040 ?

 7. Dan

  Este acelasi lucru.

 8. aLLyOne

  Am facut la fel si tot nu merge am un alcatel one touch loat la abonament orange va rog stau de 5 luni asa fara mesaje ajutatima sa rezolv si eu..

 9. Tudor

  De doua luni nu mai pot scrie mesaje. Nici un expert nu m-a putut ajuta. Multumesc foarte mult !! :-)

 10. Bianca Farcas

  Am patit si eu la fel… numarul e bun, dar nu pot nici cum sa trimit mesaje.

 11. Ana

  Pt cei cu dual sim si Android 4.+ cartela de orange trebuie sa fie in slotul 1. Sunati la *#*#4636#*#*.Phone information si la SMSC dati reimprospatare ca sa vedeti care nr de centru e trecut acolo de la care cartela. Ca sa mearga cartela de org trebuie sa fie trecut acolo in chenar scris +40744946000. Eu asa am reusit sa trim sms-uri.Dumnezeu sa va ajute!

 12. Ana

  Si eu am tot asa problema dar cand încerc să trimit mesaj imi zice ca ii esuat si am incercat sa sun la numărul ala dar imi zice ca nu e bun. Iar telefonul meu Samsung Galaxy S Core nu are la mesaje ramura default profile ma poate ajuta cineva? Multumesc anticipat

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite