Nu vă jucați cu focul, domnule ministru!

florin iordache si liviu dragnea psd Nu vă jucați cu focul, domnule ministru!

Nu vă jucați cu focul, domnule ministru!

Am reprodus întocmai, doar o mică parte din apelul d-lui Teodor Mărieș, președintele Asociației “21 Decembrie 1989″ adresat ministrului justiției Florin Iordache, la recenta dezbatere publică de la Ministerul Justiției. Un apel la maturitate și înțelepciune, la rațiune și omenie, în privința ordonanțelor de grațiere și modificare a legilor penale.

Vorbitorul s-a declarat – ca și mulți alții – categoric împotriva ordonanțelor, precizând că: “… este o grabă direct interesată pentru cei care au probleme, din politică, lăsați-i să-și ispășească pedepsele“! Așadar, nu numai un apel, ci și o rugăminte, un sfat, se poate spune, pornit din suflet și inimă, într-o gândire matură și clară a unui veritabil revoluționar! Îndemnul și apelul d-lui D Mărieș este, fără exagerare, apelul tuturor cetățenilor cinstiți, a zecilor de mii de romani care, prin marșurile și manifestările desfășurate aproape în întreaga țară, și-au exprimat pașnic și decent dezaprobarea față de ceea ce se întâmplă acum în România.

Aceasta “minoritate imfimă” cum o numea zeflemitor dl, fost tovarășul Eugen Nicolicea (PSD), recent, la emisiunea “România 9″ de la TVR, reprezintă de fapt marea majoritate a românilor (și nu numai), a celor care în dorința legitimă de a găsi și merge odată, pe calea adevăratei libertăți și bunăstări, au ales acum, prin manifestările amintite, calea liberei exprimări! Pentru că în scandările și banerele lor, vorbește poporul. Nu numai cei care v-au ales (într-un procent de cca 35% din totalul celor cu drept la vot!), dragi și “iubiți” PSD-isti! (de… al de ALDE, nu mai amintesc!).

Neprezentarea la urne a marii majorități (dacă-mi este permis acest joc de cuvinte!), nu vă spune nimic?! Păcat! În schimb, agreați fel de fel de scorneli, mediatizate prin televiziunile generatoare de bârfă și minciuni! De dezinformare gravă, flagrantă, dar și la fel de periculoasă pentru adevărata democrație și statul de drept! Vorbiți de “mineriade”, de “război civil” și alte asemenea trăsnăi pe care doar mințile bolnave le pot ageea! Toate aceste fărădelegi, culmea, se petrec sub ochii și urechile CNA-ului, plătit de noi, contribuabilii, nu ca să ne-nvrajbească și să ne convertească creierul, ci ca să ne unească pe ACELAȘI DRUM! Pe drumul armoniei frătești, a liniștii și bunăstării, pe care, din nefericire, mulți dintre noi încă nu-l cunosc! Sau, tot ce-i posibil, nu vor să-l cunoască! Sperăm însă că, măcar de această dată, actualii guvernanți vor da totuși curs apelului făcut de Președintele Iohannis, pentru abandonarea demersurilor privind grațierea și modificarea legilor penale!

Ca de fiecare dată, la final, și acum, câteva sugestive imagini de la manifestările celor “care nu au treabă pe acasă sau sunt, acolo, o… mână de oameni. Nu, poporul!“, cum încerca Dl parlamentar Eugen Nicolicea să ne tot “lămurească” în emisiunea tv, de care am amintit!…

Autor: Marc Ciubotaru – (Guest Post)

nLnuvKO Nu vă jucați cu focul, domnule ministru!
qv1C4Q3 Nu vă jucați cu focul, domnule ministru!
1tnE2hp Nu vă jucați cu focul, domnule ministru!
T4PbLqT Nu vă jucați cu focul, domnule ministru!
SCvmBus Nu vă jucați cu focul, domnule ministru!

Categorie articol [ Guest Post, Legislaţie, Politica, Vocea poporului ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

5 comentarii la “Nu vă jucați cu focul, domnule ministru!”

 • JoinT
  ... a scris la 1 februarie 2017, 14:59   [#1]

  Andrei Gheorghe a postat pe pagina de Facebook 3 numere de telefon. Grindeanu, Dragnea si Iordache.

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 1 februarie 2017, 15:34   [#2]

  Tovarășii și-au dat arama pe față. Mai crede cineva că ăstora le pasă de viitorul țării?

  Necesitatea modificării Codului Penal era atât de stringentă încât și-au sacrificat o seară ca să fie de folos națiunii române. Ăștia-s lotri, nu guvernanți! Mă înspăimântă ideea că ei se cred reprezentanții poporului, că doar au câștigat „categoric” alegerile parlamentare.

  Rușine, tovarășe Grindeanu! Și te mai și lauzi că ești bănățean… Unui bănățean i-ar crăpa obrazul de rușine să facă ce-ai făcut matale.

  Nu mai comentez, că la câte sudalme îmi vin pe limbă ar trebui să îmi tocesc tastatura ca să le scriu pe toate. Mai scriu doar un mic îndemn: dă-ți demisia, taică!

 • ... a scris la 1 februarie 2017, 18:20   [#3]

  O seamă dintre noi, știam oricum ce hram poartă PSD-istii încă de pe vremea când i-a fătat imaginația bolnavă a lui Iliescu.
  Arama pe față și-au dat-o numa’ pentru ăia de-au mai crezut în ei și i-au votat (din nou!) în decembrie 2016 …

 • viorel
  ... a scris la 2 februarie 2017, 20:48   [#4]

  sugi pula, ijo de puta sau fiu de curva, securistule!

  sa-l postezi, daca esti cinstit

  Viorel, SPANIA

 • Severus
  ... a scris la 4 februarie 2017, 15:06   [#5]

  Sunt de acord cu Viorel, si ma refer la Dragnea, Iordache si alti sugheci care mananca din aceeasi troaca.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?