Nu merge Yahoo mail

Yahoo Mail Error Autentificare eroare nu merge down Nu merge Yahoo mail

Astăzi au început probemele tehnice la serviciul de mail (poştă electronică) oferit de către cei de la Yahoo. Începând deja de azi dimineaţă, nu mai puteau fi accesate conturile de mail de la Yahoo.

Când se încearcă accesarea adresei mail.yahoo.com apare o pagină de eroare că în imaginile de mai jos:

Eroare Yahoo Mail Conectare 1 Nu merge Yahoo mail

This site can’t be reached
mail.yahoo.com took too long to respond.
Try:
• Checking the connection
• Checking the proxy and the firewall
• Running Windows Network Diagnostics
ERR_CONNECTION_TIMED_OUT

Pentru o scurtă perioadă de timp, serviciul de mail a funcţionat, am reuşit să trimit câteva mailuri, după care iarăşi a crăpat! Acum apare o pagină de eroare că în imaginea de mai jos:

Eroare Yahoo Mail Conectare 2 Nu merge Yahoo mail

Întâmpinăm câteva dificultăți tehnice
Eroare temporară: 15
Aflati mai multe

După cum puteţi vedea pe harta de mai jos (click pe hartă pentru a mări imaginea), Yahoo în Europa este “sub cod roșu”!

Eroare Yahoo Mail Conectare Harta Nu merge Yahoo mail
Eroare Yahoo Mail Probleme servere down Nu merge Yahoo mail

Așteptăm cu nerăbdare… veşti bune de la Yahoo! Sper să nu dureze zile!

Categorie articol [ Diverse, Stiri IT ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

9 comentarii la “Nu merge Yahoo mail”

 • ... a scris la 5 septembrie 2019, 15:52   [#1]

  În România s-a rezolvat parțial problema, a început să functioneze Yahoo Mail -- să vedem și pentru cât timp!

  Au mai rămas doar câteva zone în România unde încă sunt probleme cu Yahoo Mail: Satu Mare, Cluj, Sovata, Constanța si parțial în București-Ilfov:

  UPDATE: s-a rezolvat în zona Satu Mare dar mai sunt mici probleme în Baia Mare. Probleme au apărut din nou și în Timișoara.

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 5 septembrie 2019, 21:36   [#2]

  Că nu merge Yahoo mail pentru mine e ultima grijă din seara asta, Dane. Eu îmi fac emoții legate de meciul cu Spania.

  Pentru o calificare la turneul final de la anul, 3 puncte împotriva Spaniei ar fi de vis. Ar trebui să ne autodepășim ca să le obținem…

  Dar să nu cobim și nici să ne facem iluzii. Vedem meciul și-apoi ne dăm cu părerea.

  Hai România!

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 5 septembrie 2019, 22:47   [#3]

  După o repriză dominată categoric de spanioli, putem spune că am avut noroc cu carul și cu Tătărușanu, care a scos vreo cinci mingi de gol…

  Spaniolii parcă au magneți în ghete. Orice minge sare dintr-ai noștri ca din colțul mesei și se lipește de spanioli precum scaiul de oaie. Contra ar trebui să bage forțe proaspete în partea a doua a jocului. Nu vreau să fiu cârcotaș (încă mai sper într-o revenire a echipei noastre), dar nu mai avem ce pierde.

  Între noi fie vorba, nu sunt prea convins că penalty-ul a fost acordat pe bune. Da’ contează prea puțin, fiindcă spaniolii au fost cu patru clase peste noi.

  Hai egalarea!

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 6 septembrie 2019, 0:17   [#4]

  Greu de egalat când începi repriza încasând încă un gol. Mă întreb care ar fi fost cursul jocului dacă începeam partida cu atitudinea avută după pauză?

  Fotbalul seamănă al naibii de tare cu jocul de șah. Faci o deschidere ca la carte, îți asiguri avantajul unui pion (un gol, adică) și păstrezi acest avantaj. Singura condiție e să te pricepi la tactica de joc și să fii conștient că partida se mai și termină.

  Degeaba te-agiți când ai doi pioni (goluri vreau să spun) în minus. Deschiderea e hotărâtoare, chiar dacă uneori și finalul contează. În meciul din seara astra nu a fost cazul. Spaniolii și-au impus jocul și au rezolvat meciul în prima repriză.

  Calificarea reprezentativei noastre nu e imposibilă, da’ pentru ca ea să devină certitudine e musai să batem Suedia și Norvegia. Ne e la îndemână dacă schimbăm tactica de joc…

 • marc
  ... a scris la 6 septembrie 2019, 9:50   [#5]

  Bine venite ambele probleme abordate de voi.Explicatiile cat si celelalte ,,secrete”referitoare la curioasa functionare a lui YAHOO MAIL,sunt si ne vor fi de mare folos,in special sub aspect pur informatic.Celelalte, ce tin de tehnica,pe mine cel putin ma cam depasesc.Totusi zic,ar fi bine Dane ,sa ne mai oferi asemenea ….secrete si-n viitor!
  Trecand la fotbal,observ Francisc ca te preocupa(ca si pe multi,multi altii ,intrecare si eu)in mod deosebit,Bravo si frumos!Dar daca te referi(chiar stii de fapt)la calitatea acestuia-ma refer la romani-e cam de jale!Recunoaste.Tot de jale sunt si multi derbedei,cica fani!?,care in loc sa ajute echipa si fotbalul in general,nu numai ca se fac de ras,dar aduc(o sa vezi)grave prejudicii(suspendari,admonestari si fel de fel de comentarii deloc laudative) pt noi,romanii .Asta-i parerea mea….

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 6 septembrie 2019, 17:00   [#6]

  Fotbalul nu mă preocupă în mod deosebit, Marcele. E doar „oaza” în care încerc să-mi înec setea de adevăr (a se citi bere).

  Știu că fotbalul autohton nu poate concura cu cel din Europa, la fel cum nici „democrația originală” nu se poate lua la întrecere cu cea din vest. Mai scriu și eu, ce altceva pot face când nu am de lucru.?

  Eu chiar am crezut că îi putem bate pe toreadori…

 • marc
  ... a scris la 7 septembrie 2019, 11:11   [#7]

  Fii optimist,Francisc!O sa-i batem si noi odata si-odata,dar nu la fotbal,ci cred ca fie.. la cap (ca la acest sport rege,nu prea avem sanse)fie,mai stii?!)pe la alte capitole…

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 8 septembrie 2019, 20:06   [#8]

  Sunt (încă) optimist, Marc, dar când o echipă precum cea malteză te ține în șah o întreagă repriză te întrebi de ce ne facem iluzii legate de calificare. Ne dorim să învingem Suedia și Norvegia și nu suntem în stare să marcăm în poarta Maltei.

  După această repriză spun doar o chestie: nu există echipe mai mici decât reprezentativa României! Suntem mici rău de tot. Și, în naivitatea mea, eu credeam că putem bate Spania…

  Mai avem o repriză la dispoziție ca să ne spălăm păcatele. La începutul jocului credeam că victoria la cel puțin 3 goluri nu ne poate scăpa. Acum îmi dau seama cât de mititei suntem în fotbalul european.

  Hai România!

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 8 septembrie 2019, 21:05   [#9]

  Uraaaa! Am reușit să luăm cele 3 puncte! Suntem în graficul calificării! Batem și pe cei din insulele feroeze și să vezi ce probleme le punem nordicilor!

  Ce-am fost cândva în fotbal și ce am ajuns, Doamne?…

Adaugă un comentariu

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?