Nokia Ovi Suite 2.0 – Download

Nokia Ovi Suite Nokia Ovi Suite 2.0  Download

Nokia Ovi Suite 2.0 – Download

Nokia Ovi Suite este un program care poate fi instalat pe calculator sau pe laptop şi cu ajutorul căruia vă puteţi conecta şi puteţi gestiona telefonul vostru Nokia. Odată instalat programul, trebuie să conectaţi telefonul vostru la calculator sau la laptop cu ajutorul cablului de date (USB) primit odată cu telefonul.

Nokia Ovi Suite va recunoaşte modelul de telefon Nokia care este conectat şi astfel veţi avea posibilitatea să gestionaţi mult mai uşor telefonul vostru Nokia. Începând de la muzică – fişiere .mp3 care pot fi descărcate de pe telefon sau pot fi încărcate de pe calculator pe telefon, poze şi filmuleţe video şi terminând cu gestionarea agendei cu numere de telefon din telefonul vostru Nokia, programul este o unealtă foarte folositoare pentru o gestionare cât mai rapidă şi comodă a telefonului vostru Nokia.

Cerinţe de sistem: trebuie să aveţi un calculator sau un laptop cu procesor de minim 1 GHz şi minim 512 MB RAM, placă video cu minim 64 MB RAM şi un display cu o rezoluţie de minim 1024×768.

Cei care doresc să descarce Nokia Ovi Suite 2.0, o pot face de aici:

Download Nokia Ovi Suite 2.0

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , sâmbătă, 21 decembrie 2013 in categoria Mobile Software. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

4 comentarii la subiectul “Nokia Ovi Suite 2.0 – Download”

 1. Vasile

  Întrebare.Pe un IPad Apple ,merge instalat ac,program?

 2. Dan

  Acesta este un program/software pentru sisteme de operare Windows, care trebuie instalat pe un calculator sau laptop, la care se poate conecta un telefon Nokia (nu iPhone sau alte branduri).

 3. Vasile Dumitru

  Crăciun fericit și la mulți ani!

 4. Dan

  Craciun fericit si tie, Vasile …

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro