Nokia 6700 classic Gold Edition

Aur din cap pana-n picioare: Nokia 6700 classic Gold Edition

Nokia 6700 Nokia 6700 classic Gold Edition

Nokia uimeste audienta cu un nou produs destinat clientilor sai din high-life.

Nokia 6700 classic Gold Edition este, asa cum o spune clar si numele, varianta placata cu aur de 18 carate a lui 6700 classic, un telefon cat se poate de fiabil si aratos chiar si in forma sa…clasica.

Modelul va avea doua variante de culoare, sau mai corect spus, de placare: una aurie, placata complet cu aur galben, si una auriu cu alb, la care panourule din partea superioara, atat pe fata cat si pe spate, vor fi placate cu aur alb.

2lcn4ua Nokia 6700 classic Gold Edition

_________________________________________________________

Pentru a proteja pretiosul invelis, aceasta editie speciala va veni in pachet cu propria husa de piele, plus inca un snur, tot din piele. Tot ca bonus, 6700 Gold Edition va avea si un card microSD de 8GB inclus.

34oc03d Nokia 6700 classic Gold Edition

Cireasa de pe tort, care completeaza pachetul exclusivist, o reprezinta o tema speciala, “aurita” si ea, care sa reflecte si la nivel de software stralucirea noii carcase.

Altfel, din punct de vedere tehnic, telefonul ramane acelasi: sistem de operare Symbian S40, camera de 5MP, conectivitate 3G si GPS cu licenta de Nokia Maps pre-platita pe 30 de zile.

In mod surprinzator, daca nu chiar suspect, dimensiunile raman aceleasi: 109.8 x 45 x 11.2 mm si 116.5 g. Sigur ca un strat de aur adaugat prin placare are greutate foarte mica, dar, de dragul celor care vor plati 370 de euro pe un astfel de telefon, speram sa nu fie chiar atat de subtire incat sa se ia prin tocire, in timp. Telefonul va fi disponibil pe piata la inceputul lui 2010.

Nokia 6700 classic Gold Edition este, din punctul nostru de vedere, si un semn de sinceritate din partea proucatorului finlandez, pe care trebuie sa il apreciem. Decat sa ia un telefon bussiness bun, sa-l puna intr-o carcasa mai eleganta si sa-i dea un nume pretentios (vezi Nokia Arte) mai bine placheaza cu aur unul pe care il are deja, si despre care se stie ca e foarte bun, adica 6700 classic.

Sursa: www.phantoms.ro


Categorie articol [ Telefoane mobile ]
Tagged with: [ , , , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Un comentariu la “Nokia 6700 classic Gold Edition”

  • isti
    ... a scris la 27 iunie 2010, 2:44   [#1]

    nokia placat cu aur ? :o

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?