Noi laptopuri Acer la CES 2010

Noi laptopuri Acer la CES 2010

29yo8za Noi laptopuri Acer la CES 2010

Asa cum suntem obisnuiti, cu ocazia expozitiei de profil CES din aceasta luna toti marii producatori de calculatoare lanseaza noi modele, mai evoluate si care integreaza ultimele inovatii din domeniul hardware.

Acer au prezentat doua modele de notebookuri, unul cu diagonala de 15,6 si unul cu diagonala de 17,3 inci, si ambele au integrat procesoare Intel Core i5 in versiunea mobila iar modelul de 15,6 inci are un procesor cu frecventa de 2,26GHz si placa video ATI Radeon HD 5650 ceea ce-l face foarte potrivit pentru jocuri iar modelul mai mare ca diagonala are un procesor mai slab, Intel Core i3, grafica integrata in acesta capabila totusi sa decodeze filme in formatul Blu-Ray sau HD.

Intre alte caracteristici ala ambelor modele amintim: 4GB de memorie RAM si hard-discuri de 500 de GB iar vor fi puse in vanzare pe data de 17 ianuarie, la un pret de pornire pentru modelele de mijloc de aproximativ 750 de dolari americani.

29yo8za Noi laptopuri Acer la CES 2010

Sursa: http://phantoms.ro/noi-laptopuri-acer-la-ces-2010-t16854.html

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , vineri, 15 ianuarie 2010 in categoria Calculatoare. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

2 comentarii la subiectul “Noi laptopuri Acer la CES 2010”

  1. Puiu P

    Te rog! Spune-mi cum scriu “@” si “_”(liniuta de jos) pe un astfel de laptop?

  2. Dan

    Pai nu-ti apare “@” si “_” pe tastatura ? Tastatura STANDARD (pt. lb. engleza), are semnul “@” pe tasta cu cifra 2, iar semnul “_” pe tasta cu “-“, in amandoua situatiile trebuie sa tii tasta “Shift” apasata pentru a putea scrie aceste caractere … Daca nu merge nici asa, apasa butonul de “START” de la Windows, alegi “Run“, si in fereastra deschis scrii osk, dupa care dai ENTER. O sa-ti apara tastatura virtuala pe ecran, si vezi acolo pe unde-s semnele care nu le gasesti pe tastatura fizica …

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro