Niște gânduri…

MXOB7k5 Niște gânduri...

Hai să o spun pe-a dreaptă…

- părerea mea -

Degeaba ne tot certăm unii cu alții pe seama salariilor (bag de seamă că mă cert cu mine însumi) când e musai să pricepem că „societatea modernă” în care trăim e construită de indivizi cu totul speciali ce cred că lor li se cuvine totul. Nu contează deloc faptul că sunt „anagramați” (vorba unei doamne la fel de „speciale”), important e că acești tovarăși ne vor tot binele de pe lume după ce își asigură propria porție de bine.

Peste trei luni ne așteaptă niște alegeri prezidențiale. Candidați sunt cu duiumul, începând cu Viorica Dăncilă și terminând cu Cumpănașu. Între ei, o întreagă liotă de neaveniți ce se cred salvatorii neamului. Nu dau nume, că n-are rost…

Vorba populară ce spune că fără muncă nu există colaci e desuetă. Am ajuns să trăim într-o societate în care paraziții fac legea…

Autor: Francisc Bouda – (Guest Post)

Categorie articol [ Guest Post, Social ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

2 comentarii la “Niște gânduri…”

 • ... a scris la 1 septembrie 2019, 1:56   [#1]

  Urât “final” de “carieră” pentru actorul Mircea Diaconu… Fără măcar un dram de demnitate.

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 3 septembrie 2019, 20:30   [#2]

  Nu am înțeles încă de ce un actoraș precum Diaconu și-ar dori să devină președintele țării, c-așa-s eu, mai greu de cap. În loc să-și trăiască toamna vieții în liniște, i-auzi la el: are pretenții de mărire și vrea să ne blagoslovească cu tot binele pe care nu îl merităm.

  Dragii mei (dacă-mi permiteți o asemena adresare), chiar ne-am tâmpit cu toții? Chiar credeți că Victor Ponta, Tăriceanu sau Orban ne pot scoate la liman? Nu ați văzut ce le poate mintea?

  Eu zic că merită să riscăm alegând oameni noi. Nu mai avem ce pierde…

Adaugă un comentariu

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?