Nissan LEAF EV – Masina anului

Nissan LEAF EV electric car Nissan LEAF EV  Masina anului

Nissan LEAF EV – – Masina anului in Europa

Ineditul consta in faptul ca, masina anului in Europa a fost declarat un automobil cu propulsie electrica…

Concursul “Car of the Year 2011” a fost castigat de Nissan LEAF, un automobil cu propulsie 100% electrica. Nissan LEAF EV este alimentata de baterii (acumulatori) Li-Ion care daca sunt conectate la o priza de 220 volti vor fi incarcate in 4 ore si vor asigura masinii o autonomie de 160 de kilometri.

Motorul are 120 CP si este capabil sa asigure masinii o viteza de pana la 140 Km/h, mai mult decat suficient pentru drumurile din Romania.

Pretul masinii insa este destul de mare pentru Romania, acesta incepand de la suma de 27.000 de euro …

Nissan LEAF EV electric car 00 Nissan LEAF EV  Masina anului

Nissan LEAF EV electric car 03 Nissan LEAF EV  Masina anului

Nissan LEAF EV electric car 01 Nissan LEAF EV  Masina anului

Nissan LEAF EV electric car 02 Nissan LEAF EV  Masina anului

Nissan LEAF EV electric car 04 Nissan LEAF EV  Masina anului

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , marți, 30 noiembrie 2010 in categoria Stiri Auto. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

3 comentarii la subiectul “Nissan LEAF EV – Masina anului”

 1. 24monden

  Sincer sa fiu nu merita… Doar datorita propulsiei electrice a luat acest loc. La capitolul siguranta cred ca lasa de dorit.

 2. Carlos

  @ 24 monden: Scrii si tu sa te aflii in treaba, nu ? In realitate n-ai nicio treaba cu domeniul auto… pt ca daca ai avea, ai stii ce spun review-urile presei internationale unde toate sunt pozitive. E foarte placut de condus. Si in conditiile in care combustibilii fosili au preturi nesimtite, o masina electrica in oras cu 2 euro / full-charge (~160km) e pomana curata… in plus ai 100% din cuplu disponibil de la primul centimetru al cursei pedalei de acceleratie. E silentioasa, ai zero emisii la teava de esapament… ce nu satisface fitele tale mondene ? Nu mai intorc oamenii privirile cand turezi tu motorul la semafor ?

 3. tony

  Dezavantajul major ar fi ca, nu este dezvoltata o retea de alimentare pt aceste masini, la noi in tara. Sa stai sa astepti 30 de min intr-o benzinarie “adaptata” si inca 500 de pers in spatele tau nu mi se pare o idee buna… si prelungitoare de la balcon =)) … Economia de combustibil va fi binevenita, la fel si reducerea de noxe -- mai ales in marile orase.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite