Nicolae Popa va fi extrădat din Indonezia

nicolae popa fni gelsor Nicolae Popa va fi extrădat din Indonezia

Nicolae Popa va fi extrădat

Cel putin asa “se spune”, ca Nicolae Popa, fostul director al Gelsor, va fi extradat din Indonezia si ca va ajunge in Romania in aproximativ 30 de zile. Sunt convins ca cel putin 300.000 de romani asteapta cu nerabdare sa-l vada pe Nicolae Popa in Romania, respectiv acei 300.000 de romani care au luat teapa de la FNI-ul lui Sorin Ovidiu Vantu (Fondul Naţional de Investiţii).

Personal am cateva cunostinte care la aceea vreme si-au vandut apartamentele, masinile si au bagat banii la FNI … Dusi au fost (banii…), in buzunarele lui Sorin Ovidiu Vantu, care si in ziua de azi este liber bine merci si se plimba nestingherit prin Romanica …

O chestiune ma nelamureste: am auzit la TV, o declaratie a Ioanei Maria Vlas, care spunea cam asa: ea (Ioana Maria Vlas) este nevinovata, iar aducerea in tara a lui Nicolae Popa este inutila si nu va schimba nimic in dosarul FNI deoarece acesta nu este vinovat, spunea Ioana Maria Vlas ca Nicolae Popa chiar este un “baiat de treaba” care a “picat de fraier” in toata istoria asta …
Pe de alta parte, si Sorin Ovidiu Vantu (”proprietarul” postului de televiziune Realitatea TV), se declara nevinovat, cu toate ca el a bagat in buzunar banii de la FNI si ca l-a “sponsorizat” ani de zile pe Nicolae Popa trimitandu-i sistematic bani (zeci, sute de mii de euro) in Indonezia.

Si-atunci, totusi cine este vinovat ? … Nimeni ?

Aaaa, m-am prins … ROMANIA = O TARA FARA VINOVATI …

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , joi, 7 aprilie 2011 in categoria Alte subiecte. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

3 comentarii la subiectul “Nicolae Popa va fi extrădat din Indonezia”

 1. pclaudiu

  Vinovatii fara vina !

  Nu conteaza cat de lunga am mana,
  Important e cat si cum ciordesc !
  :))

 2. ana461

  pai ori vine, ori nu vine, noua sa ne spuna exact cand sa-l asteptam la aeroport… cu flori :((

RSS

Trackbacks

 1. Primul interviu cu “fugarul” Nicolae Popa, fost director FNI

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro