Nici Google nu mai este serios …

google logo Nici Google nu mai este serios ...

În urmă cu vreo două zile, m-am trezit că de la ultimele vreo 150 de articole de pe blog, mi-au dispărut imaginile. În urma “investigațiilor efectuate”, am tras concluzia că cei de la Google au modificat “path-ul” imaginilor găzduite în Picasa Album, unde îmi stocam până acum imaginile pe care le foloseam în articolele de la blog. Evident, articolele în cauză arătau ca naiba fără imagini …

Cred că, dacă au avut ceva probleme cu oareșce servere din dotare, ar fi putut avea bunăvoința să refacă corect și URL-urile imaginilor. Dar, nu … nu au făcut-o, s-au p**** pe ei utilizatori. Pentru că pot, pentru că ei sunt Google – atitudine tipic americană.

Ce-i drept, serviciul este gratuit, însă “gratuitatea” este plătită nu cu bani ci cu altceva: la rândul nostru creem conținut gratuit pentru Google, mai suntem și “cobaii” lor atât pe parte de “software bugs” cât și pe parte de servicii de publicitate.

Drept pentru care, m-am “supărat” și am hotărât că trebuie să-mi rezolv personal problema găzduirii imaginilor. Și uite-așa, am mai renunțat la încă un serviciu Google …

masina defecta Nici Google nu mai este serios ...

Categorie articol [ D'ale mele, Diverse, Internet ]
Tagged with: [ , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

2 comentarii la “Nici Google nu mai este serios …”

  • Mihai Traian
    ... a scris la 24 august 2015, 8:18   [#1]

    Stii alta metoda de stocare a fotografiilor. Daca da, poate ne spui si noua. Multumesc.

  • ... a scris la 24 august 2015, 9:49   [#2]

    Există mai multe metode, însă dintre toate, Google Picasa părea a fi cea mai serioasă. E, uite că nu e … Singura metodă “sigură” rămasă în picioare este varianta “self-hosted”.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?