Nici Google nu mai este serios …

google logo Nici Google nu mai este serios ...

În urmă cu vreo două zile, m-am trezit că de la ultimele vreo 150 de articole de pe blog, mi-au dispărut imaginile. În urma “investigațiilor efectuate”, am tras concluzia că cei de la Google au modificat “path-ul” imaginilor găzduite în Picasa Album, unde îmi stocam până acum imaginile pe care le foloseam în articolele de la blog. Evident, articolele în cauză arătau ca naiba fără imagini …

Cred că, dacă au avut ceva probleme cu oareșce servere din dotare, ar fi putut avea bunăvoința să refacă corect și URL-urile imaginilor. Dar, nu … nu au făcut-o, s-au p**** pe ei utilizatori. Pentru că pot, pentru că ei sunt Google – atitudine tipic americană.

Ce-i drept, serviciul este gratuit, însă “gratuitatea” este plătită nu cu bani ci cu altceva: la rândul nostru creem conținut gratuit pentru Google, mai suntem și “cobaii” lor atât pe parte de “software bugs” cât și pe parte de servicii de publicitate.

Drept pentru care, m-am “supărat” și am hotărât că trebuie să-mi rezolv personal problema găzduirii imaginilor. Și uite-așa, am mai renunțat la încă un serviciu Google …

masina defecta Nici Google nu mai este serios ...

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , luni, 24 august 2015 in categoria D'ale mele, Diverse, Internet. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

2 comentarii la subiectul “Nici Google nu mai este serios …”

  1. Mihai Traian

    Stii alta metoda de stocare a fotografiilor. Daca da, poate ne spui si noua. Multumesc.

  2. Dan

    Există mai multe metode, însă dintre toate, Google Picasa părea a fi cea mai serioasă. E, uite că nu e … Singura metodă “sigură” rămasă în picioare este varianta “self-hosted”.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite