Neogen Parteneri

neogen Neogen Parteneri

Afiliati Neogen

Gata, azi am renunţat în totalitate la programul de afiliere Neogen. După cel puţin 4 sau 5 ani de încercări şi teste, am tras concluzia că, programul de afiliere al celor de la Neogen este o mare ţeapă.

Am scos absolut toate reclamele celor de la Neogen, de pe toate siteurile (sper să nu fi uitat ceva…) şi începând de astăzi, Neogen este un capitol încheiat pentru mine.

Înainte de a implementa anunţuri de la Neogen, bineînţeles că m-am documentat, am găsit pe forumuri şi pe bloguri, diverse poveşti din care reieşea faptul că cei de la Neogen sunt tepari, că nu contorizează toate clickurile, că nu plătesc, etc … Dar … am vrut să mă conving pe propria mea piele … În concluzie, cei care spuneau aceste lucruri, pare-se că aveau dreptate. Verdict final: Neogen Parteneri / Neogen Afiliaţi, este un serviciu de rahat pentru publisheri … Pentru a nu vă irosi timpul degeaba, încercaţi să învăţaţi din experienţele altora şi nu repetaţi greşeală pe care am făcut-o şi eu. Dacă în toţi aceşti ani aş fi implementat orice alt fel de anunţuri sau reclame, aş fi fost de zece ori mai câştigat …

Categorie articol [ Diverse ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

11 comentarii la “Neogen Parteneri”

 • ... a scris la 1 iunie 2011, 8:02   [#1]

  Corect. Mai bine lipsa decat teapa. :d

 • ... a scris la 1 iunie 2011, 14:16   [#2]

  Bine ca ne-ai spus, desi mai citisem in cateva locuri ca sunt niste javre mincinoase :dancing:

 • ... a scris la 2 iunie 2011, 19:20   [#3]

  Neogen fiind un produs romanesc, nu ne poate mira faptul ca sunt tepari. La noi e sport national faptul a da teapa cuiva. Imi aduc aminte de o fraza a lui Mugur Mihaescu de pe timpul cand Vacanta Mare era in plina glorie, atunci cand zicea ca romanul daca nu da o teapa pe parcursul unei zile, nu poate dormi bine noaptea :)) . Oricum Dan, multumim pentru informatie!

 • ... a scris la 18 iunie 2011, 18:40   [#4]

  M-am convins si eu ca sunt tepari. Mai nou, nu mai au bani sa plateasca publisherii.

 • Mobiroma
  ... a scris la 4 iulie 2011, 23:00   [#5]

  Nu faci treaba cu ei

 • Nyari
  ... a scris la 18 ianuarie 2012, 14:15   [#6]

  Da, se pare ca aveti dreptate! Am observat ca nimeni nu a facut o postare asemanatoare, asa ca m-am gandit eu si am zis sa fac niste anunturi pentru cei ce fregventeaza muntele in scopul de a schia si/sau de a face drumetii, sa postez legile nescrise ale montaniarzilor, sa postez sfaturi practice de explorare, echipare si de prim ajutor, ect…, totul legat de munte… si ce credeti ?… toate aceste postari pur si simplu au disparut si nu numai, inclusiv si fotografiile ce le-am postat. Se pare ca sunt neseriosi :-w

 • ... a scris la 18 ianuarie 2012, 16:40   [#7]

  Salut Dan. Imi poti recomanda un program de afiliere care sa plateasca intr-adeavar ?

 • ... a scris la 18 ianuarie 2012, 20:36   [#8]

  @ Sociu: -- Vezi aici.

 • ... a scris la 2 februarie 2012, 18:42   [#9]

  Sunt inscris pe Neogen de nu mai tin minte de cand… am luptat mai intai cu tot felul de idioti care intrau doar ca sa insulte si erau sustinuti de catre admin.site-ului, apoi am observat ca acest admin si-a schimbat politica parca in directia depopularii acestui site, in loc sa faca ceva benefic si prosper la ce trafic avea! Ba mai mult, o prietena de a mea care platise pentru a beneficia de reclama de la ei a fost contactata pentru a i se rambursa banii si aduce la cunoastiinta ca administratia site-ului isi schimbase politica si nu mai dorea sa faca reclama nimanui! Deci nu mai doreau nici bani! Asa ca si eu mi-am facut site-ul meu pe care va astept cu cea mai mare placere cand doriti! social-cafe.com :peace:

 • neNeogen
  ... a scris la 3 februarie 2012, 15:56   [#10]

  s-au afiliat la o porcarie “zumzi” si mi-au transformat contul fara acordul meu, avand acum un cont zumzi asta pe langa faptul ca nu-mi foloseste, m-au lasat fara lista de useri adunata la prieteni, in scopuri personale !!! … A fost eliberat “ice man” alias “nasa”, sper sa vada si sa le rupa siteul in doua … go buty :peace:
  Bafta cu blogul, Dan ! ;)

 • ... a scris la 5 februarie 2012, 14:29   [#11]

  Am scris si eu despre teapa primita de la neogen:

  linkul cu povestirea mea il gasiti aici Va dau dreptate la toti si va reamintesc ca Neogen = TEAPA MARE, aveti grija!!!

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?