Nelson Mondialul a fost reţinut de poliţişti

nelson mondialul 150px Nelson Mondialul a fost reţinut de poliţişti

Nelson Mondialul a fost reţinut de poliţişti

Nelson Mondialul, celebrul personaj de la Cluj Napoca, a fost reţinut de poliţişti. Nelson a fost invitat la o televiziune din Bucureşti, pentru a participa la o emisiune de televiziune. Drept urmare a venit la Bucureşti şi s-a cazat la un hotel de lux din capitală. Întâmplarea face că, Nelson Mondialu’ s-a cazat la acelaşi hotel la care a fost cazat şi vicepreşedintele american Joe Biden aflat în vizită la Bucureşti.

Nelson Mondialul obişnuieşte să poarte o sabie artizanală, iar asta de mulţi ani de zile … mărturisire făcută chiar de el în clipurile video pe care acesta le-a publicat pe Youtube. Fapt pentru care, a fost săltat urgent de către poliţişti …

Ceea ce nu ştiu poliţiştii însă – şi se pare că nici nu s-au grăbit să se informeze – este că acea sabie este un simplu obiect artizanal, care nu poate fi utilizat pentru a “tăia” ori a “împunge”, drept urmare este imposibil să răneşti pe cineva cu aceea sabie. Pentru acelaşi motiv, Nelson Mondialul a mai fost reţinut de către autorităţile din Ungaria, unde “fără nici o jenă” Nelson umbla cu sabia “expusă” sub luneta din spate a maşinii. Bineînţeles că şi poliţiştii maghiari l-au eliberat imediat după ce au constatat că sabia în cauză nu era altceva decât un simplu obiect de decor – lama sabiei se putea îndoi foarte uşor, fiind realizată dintr-un material moale şi elastic.

Însă, sunt convins ca Nelson face intenţionat asta … Probabil se distrează copios pe seama impulsivităţii poliţiştilor. Cred că maxima lui satisfacţie este să le arate poliţiştilor … ghiulurile.

 Nelson Mondialul a fost reţinut de poliţişti

Categorie articol [ Funny video, Stiri mondene ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

18 comentarii la “Nelson Mondialul a fost reţinut de poliţişti”

 • Nik
  ... a scris la 22 mai 2014, 9:17   [#1]

  O jicnire adusa tuturor oamenilor cu bun simț plătitori de taxe.
  Nu văd de ce trebuie sa-i faci reclama ?
  Ai inpresia ca ne reprezinta pe noi Romînii ? (nu RRomîni)

 • ... a scris la 22 mai 2014, 9:31   [#2]

  Antena 1 îi face reclamă, nu eu … A fost invitat în mai multe emisiuni la Antena 1 -- La “Acces Direct”, la “Un show păcătos” moderată de Capatos, etc … Eu l-am încadrat la categoria “Divertisment -- Funny videos:)

 • Nik
  ... a scris la 22 mai 2014, 9:54   [#3]

  Dar tu propagi tigania !

 • ... a scris la 22 mai 2014, 10:37   [#4]

  Nu, categoric nu ne reprezintă … însă astfel de personaje există într-un număr destul de mare în România. Iar din acest articol, fiecare poate trage concluzii despre acest gen de personaje şi poate alege partea pe care se situează. Oamenii cu bun simţ, categoric vor fi critici la adresa unor astfel de personaje … iar din criticile oamenilor de bun simţ vor avea de învăţat cei mai tineri decât noi :)

 • JoinT
  ... a scris la 22 mai 2014, 11:32   [#5]

  Nik, sa tragi o concluzie atat de repede si sa cataloghezi un om pt un articol, denota superficialitate.
  Si tu ai putea fi incadrat undeva la prima vedere, insa deocamdata ma abtin.
  Este un blog, libera exprimare este permisa, optica si perspectiva sunt individuale.

 • Nik
  ... a scris la 22 mai 2014, 13:57   [#6]

  Citeste te rog http://sorinamatei...on-mondialul.html

  Pentru JoinT, Nu este primul articol pe care il citesc si tocmai asta ma miră !
  Te contrazici singur spunînd ca libera exprimare este permisa dar numai unora. Nu am facut altceva decăt să-mi exprim liber opinia despre articol fără a cataloga autorul in nici-un fel. Dacă gresesc, corecteaza-mă !

 • ... a scris la 22 mai 2014, 14:30   [#7]

  @Nik: -- Trecând peste ceea ce se spune despre el că ar fi făcut (sau nu) -- personal cred că mai mult se laudă, decât a făcut el în realitate -- tipul este înzestrat cu un umor nativ greu de egalat … Ăsta n-a făcut nici o şcoală de actorie, nici nu cred să aibă oareşce studii, însă umorul sau îmbinat cu accentul ardelenesc specific zonei în care trăieşte, rezultă un “reality show” în care comportamentul său natural bate talentul oricărui actor de comedie.

 • JoinT
  ... a scris la 22 mai 2014, 14:37   [#8]

  Explic acum. Care-mi este propria contradictie? Ti-ai exprimat parerea fata de articol care este in regula, apoi ai trecut la autor acuzand ca propaga tigania. Reiese asta din exprimarea ta sau nu?
  Nu ma contrazic cu nimic. Mie nu mi-a fost interzis nimic aici in exprimarea fata de nici un articol, pt ca eu n-am facut referire niciodata la autor ca face aia sau cealalta.

 • Nik
  ... a scris la 22 mai 2014, 15:38   [#9]

  Dane, gusturile nu se discuta asa ca nu mai am ce comenta !

 • ... a scris la 22 mai 2014, 16:28   [#10]

  Nu este vorba despre “gusturi”, ci de umorul nativ pe care respectivul individ îl are -- lăsând la o parte lipsa totală de cultură şi/sau educaţie. Există şi pe la alte popoare (am văzut tone de documentare pe Discovery) tot felul de persoane, ba chiar din anumite triburi de prin Africa, persoane care aveau un talent ieşit din comun în anumite domenii. Talentul este ceva nativ, dobândit, iar pe parcursul vieţii acesta poate fi cizelat prin educaţie şi cultură -- ori la personajul în cauză, acesta se manifestă sub formă “brută”, necizelată …

 • Severus
  ... a scris la 22 mai 2014, 18:19   [#11]

  E amuzant si totodata bogat. Si cam atat. Nu consider reclama. De obicei imi plac faze cu oligofreni, ca sa rad de ei :)
  La fel imi place Romanii au talent, primele probe, unde pot sa ma sparg de ras, cu faze de genul Ham un baietel, si altele similare.

  Mai sunt si altii, gen Gigi Becali, dar tot oameni de 2 lei sunt, cand vine vorba de comportament :)

 • ioangeorgescu
  ... a scris la 22 mai 2014, 19:28   [#12]

  un babuin fare dinti si fara minte b-(

 • ... a scris la 23 mai 2014, 22:17   [#13]

  Nelson o jigodie ordinara si atat …..

 • ... a scris la 26 mai 2014, 3:26   [#14]

  Că tot vorbim de VIP-uri locale din Cluj. Aș vrea să văd un meci de MMA între Nelson și Gore.

 • ... a scris la 26 mai 2014, 9:17   [#15]

  Well … Există mari diferenţe între Gore şi Nelson.
  Nelson doar face pe nebunul (îi place “caterinca”, o face pe bufonul, etc), însă este cât se poate de normal la cap -- lăsând la o parte educaţia, cultura sau felul în care-şi câştigă (ori şi-a câştigat) banii.
  Gore în schimb, e cu creierii varză, scurtcircuit TOTAL!

 • ... a scris la 26 mai 2014, 9:44   [#16]

  Știu, știu …. Gore e vedetă. Aș face o poză cu el (dacă reușesc să mă apropii de el, fără să fie pericol).
  De Nelson am auzit de la Mondenii, căutând filmulețe cu Martorii lui Iehova.

 • ... a scris la 26 mai 2014, 10:12   [#17]

  Deci, presupun că actorul care-l interpretează pe Nelson este absolvent al unei instituţii de învăţământ superior (probabil Academia de Teatru şi Film) … Este “departe de adevăr” -- respectiv, Nelson “originalul” chiar “transmite” umorul său, aşa cum îl “simte” el, pe când actorul din filmuleţul de mai sus, nu “transmite” nimic, ăsta e “teatru ieftin”.

 • ... a scris la 26 mai 2014, 13:36   [#18]

  Asa o fi.. dar tot imi pare haios omul. Cei drept, personajul real pare mai autentic.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?