Neamţ, judeţul monumentelor istorice!

18738662 1511940718837467 6871942129287601063 o Neamţ, judeţul monumentelor istorice!

Probabil ca puțină lume știe că județul Neamț este-n prezent una dintre zonele cele mai încărcate de istorie. In arealul sau sunt peste 500 de monumente istorice clasificate.

La un număr atât de mare de monumente este greu unui om să poată vizita măcar jumătate dintre ele! Le poate insa vedea online. Apoi, dupa preferinte, pe cele mai importante și le poate alege spre vizitare. Pentru nemțenii care vor să prezinte valorile județului dar mai ales pentru cei care au sute de motive să viziteze Neamțul, o echipă a parcurs peste 10. 000 km și a realizat un portal cu toate monumentele istorice de aici. Practic, un portal în care e prezentat video/foto/text/locație GPS fiecare monument în parte.

978×0 Neamţ, judeţul monumentelor istorice!

Din toată această muncă, nu tocmai usoara, s-a extras câte un mic material video cu fiecare monument istoric din Neamț, apoi s-au pus cap la cap și, cu toate eforturile de a fi o prezentare cât mai compactă, materialul video (filmul) rezultat (realizat) are o durata de cca 9 ore! Desigur, fiecare urmareste doar atat cat doreste si-l intereseaza. Eu va sugerez, ba chiar va si invit, sa-l vizionati in tihna. N-o sa va dezamageasca…


Autor: Marc Ciubotaru – (Guest Post)

Categorie articol [ Guest Post, Locuri si lucruri frumoase ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Adaugă un comentariu

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?