Nationalizare, partid unic, locuri de munca garantate

partid socialist Nationalizare, partid unic, locuri de munca garantate

Nu-mi vine sa cred ca tot mai multi romani incep sa-si doreasca din nou un… regim comunist.

Am gasit mai multe informatii referitoare la niste sondaje de opinie din care reiese acest lucru. S-a vorbit despre asta si pe cateva posturi TV.

Am sa redau exact continutul unui mesaj pe care l-am primit de la rubrica “Contact” de pe acest site.

Iata mesajul:

IukS Nationalizare, partid unic, locuri de munca garantate

_________________________________________________________

VREM NATIONALIZARE, PARTID UNIC SI LOCURI DE MUNCA GARANTATE !

Nationalizare ? – Probabil ca asa inteleg sau cred romanii ca s-ar face dreptate in Romania, cand populatia Romaniei se imparte in doua categorii mari si late: saraci si bogati… Iar cei bogati si-au facut averea in majoritatea cazurilor prin furt, fraude, afaceri cu statul, etc…

Partid Unic ? – Este probabil reactia romanilor la esecul intregii clase politice din Romania. Indiferent ca vorbim de principalele partide din Romania, PSD, PDL si PNL, sau de partidele mai mici, au demonstrat ca AU ESUAT in a oferi romanilor o viata decenta, comparabila cu a cetatenilor din Uniunea Europeana.

Locuri de munca garantate ? – Aici explicatia este foarte simpla:
– cea mai mare parte din vina o poarta patronii din Romania, care indiferent de conditiile de munca, de orele de munca sau de loialitatea, experienta si profesionalismul angajatului, n-a vrut nici in ruptul capului sa se multumeasca cu un profit mai mic pentru a-i da si angajatului un salariu decent. Majoritatea patronilor romani sunt niste hamesiti, si merg pe ideea “pai daca firma X, si firma Y da 800 RON salariu, eu de ce sa dau mai mult ?“.
– o parte din vina insa o poarta si angajatii, in multe dintre cazuri romanii au probleme cu … seriozitatea. Si aici incep de la furturi, dezinteres, probleme cu punctualitatea si nu in ultimul rand “zambetul comercial”… E adevarat ca multe dintre aceste “defecte” ale fortei de munca din Romania, au o scuza foarte plauzibila: BANII.
Cum naiba sa zambesti… cu burta goala ?

Categorie articol [ Social ]
Tagged with: [ , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

6 comentarii la “Nationalizare, partid unic, locuri de munca garantate”

 • ... a scris la 8 noiembrie 2010, 12:18   [#1]

  Nu-i de mirare. Comunismul s-a nascut tocmai ca efect al capitalismului salbatic de secol XVIII care infloreste azi in Romania, si din care Europa Occidentala si America de Nord au evoluat de secole!
  Dar nici Karl Marx, părintele socialismului ştiinţific, n-a gandit “societatea socialista multilateral dezvoltat” in halul la care a ajuns. Cred ca daca era un pic vizionar si vedea unde e in stare sa ajunga socialismul/comunismul ca oranduire, punea pe foc “Capitalul” inca din faza de manuscris si isi deschidea un butic :peace:

 • silviu netca
  ... a scris la 8 noiembrie 2010, 20:23   [#2]

  Nu stiu ce culoare politica aveti dar pentru Romania salvarea (dupa parerea mea ) este tot ceva de dreapta mai spre dreapta care sa impuna niste reguli sociale si de convietuire in care toata suflarea sa aiba ce face si sa traiasca dupa cum fac. Nu sunt de vina conducatorii caci ei au ajuns acolo prin voia noastra. Capitanul a fost un vizionar si prevedea cu atitia zeci de ani in urma ce se va petrece pe acest pamant Romanesc. Partidul Nationalist va rezolva tot ce este acum nerezolvat si ar fi bine ca toti cei ce gandesc si traiesc raomaneste sa se gandeasca mai profund la viitorul Romaniei si ar fi foarte bine daca am incerca sa mai uitam de Marx Engels si Lenin.

 • ... a scris la 8 noiembrie 2010, 21:08   [#3]

  @ silviu netca: -- nu am nici o culoare politica, sunt un cetatean care este pur si simplu scarbit de felul in care politicienii de dupa 1989 au condus aceasta tara (si aici ma refer la toate partidele politice de pana acum). Daca atunci cand spui “Capitanul”, te referi cumva la Corneliu Zelea Codreanu, atunci sa stii ca esti intr-o eroare totala si nu ai absolut nici un contact cu realitatea. Sunt prea realist pentru astfel de proiecte: legionari, camasi verzi, garzi de fier si alte balarii de acest gen. Suntem in 2010, ce naiba.. ?! Trezeste-te la realitate !!! Solutia consta in seriozitate, perseverenta, constiinta, profesionalism, simtul raspunderii si onoare, nicidecum in radicalism de extrema dreapta si ultranationalism. Revino-ti !

 • ... a scris la 8 noiembrie 2010, 21:23   [#4]

  frate netca, exact gandirea si atitudinea pe care o preamaresti ne-au adus in halul in care suntem!

 • ... a scris la 9 noiembrie 2010, 0:50   [#5]

  @ MISCAREA SOCIALISTA: -- in cazul in care n-ai stiu, nu-mi plac spammerii ! Asa ceva nu se aproba pe acest blog.

  Miscarea Socialista

 • ... a scris la 4 decembrie 2010, 18:36   [#6]

  Dupa parerea mea Romania merita acest sistem ticalosit, merita si guvenul Boc, merita si reducerea salariilor, pensiilor etc. In 1989 sa putut organiza o iesire in strada “Azi in timisoara maine in toata tara”. Azi niciun miting nu mai poti organiza. Dar in schimb stim batjocori pensionari, strigand in fata parlamentului, stim organiza “dansul pinguinului” prin care confirmam AM FOST LA PROTEST !

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?