MuscleTech – Nitro Tech Hardcore

MuscleTech – Nitro Tech Hardcore

MuscleTech Nitro Tech Hard MuscleTech   Nitro Tech Hardcore

Se stie deja ca o dezvoltare puternica a masei musculare nu se poate realiza fara suplimentarea alimentatiei obisnuite cu proteine. Cel putin in ultima decada, cea mai valoroasa sursa de proteine pentru sportivii care se antreneaza intens a fost zerul, deoarece aminoacizii din zer sunt considerati ideali pentru formarea unui tesut muscular de tip „slab”. Insa, nu toti aminoacizii care ajung in muschi au ca rezultat dezvoltarea masei musculare. Acest aspect a fost luat in considerare de cercetatorii de la MuscleTech atunci cand au conceput suplimentul alimentar Nitro-Tech Hardcore. Cercetari temeinice efectuate de-a lungul a patru ani, cu un buget de un milion de dolari, precum si studii clinice au condus la stabilirea unei noi formule ideale de proteine, numita Nitro-Tech Hardcore.

 MuscleTech   Nitro Tech Hardcore

Muscletech Nitro-Tech Hardcore se bazeaza pe o tehnologie conceputa stiintific, care accelereaza patrunderea aminoacizilor in muschi si permite dobandirea unei forte musculare mari si dezvoltarea de masa musculara tip „slab”. MuscleTech a descoperit o serie de compusi anabolici de tip nou care exercita efecte fiziologice deosebit de favorabile in organismul uman si pe care i-a clasificat in trei complexe: SynthePro, Insulogen si Nitroxen.

Aceste trei complexe de substante actioneaza sinergic pentru a amplifica proprietatile anabolice ale proteinei din zer.
SynthePro este un amestec patentat de proteine din zer, incluzand peptide din zer si 97% izolat proteic din zer de calitate superioara. Este un amestec care nu a mai fost utilizat in alte suplimente alimentare destinate sportivilor. De asemenea, Nitro-Tech este astfel conceput incat o parte a proteinelor sa fie eliberata treptat, creandu-se o stare anabolica prelungita.

Ingredientele care se gasesc in amestecul patentat numit Nitroxen stimuleaza producerea de oxid nitric care poate creste fluxul sanguin, transportul nutrientilor, sensibilitatea la insulina, inmagazinarea glicogenului si sinteza proteinelor.
In plus, Insulogenul este un complex de ingrediente care stimuleaza secretia insulinei, creste sensibilitatea la insulina si efectul anabolic al insulinei. Cercetarile efectuate au demonstrat ca un nivel ridicat de insulina poate creste semnificativ sinteza proteinelor.
Impreuna, aceste trei amestecuri patentate, si cu adaosul de glutamina, fac din Nitro-Tech cea mai buna sursa de proteine pentru cei care efectueaza antrenamente intensive.

Un studiu universitar recent, dublu-orb, a comparat Nitro-Tech cu alte proteine din zer pentru a determina care este mai bun. Subiectii care au consumat aproximativ doua masuri de Nitro-Tech de trei ori pe zi si s-au antrenat de patru ori pe saptamana, si-au dezvoltat masa musculara slaba si forta musculara semnificativ mai mult decat subiectii care au consumat proteine obisnuite. Desi rezultatele erau diferite, in functie de organismul fiecarei persoane, subiectii care au consumat Nitro-Tech Hardcore au obtinut o crestere a masei musculare slabe de 3,8 kg in numai 14 zile.

MuscleTech Nitro-Tech Hardcore se gaseste sub forma de pulbere, avand mai multe arome: ciocolata – varianta aroma de ciocolata si aroma tripla de ciocolata, vanilie, capsuni, capsuni si banane.

Mod de administrare:
– ca supliment alimentar, se amesteca 1-2 masuri de pulbere cu 120-250 ml de apa rece sau lapte degresat. Pentru rezultate optime, a se consuma 3 x 2 masuri de pulbere pe zi, minim 6 saptamani.

Produsul poate fi comandat online, aici:

COMANDA ACUM

_________________________________________________________

*** Articol publicitar.

Categorie articol [ Advertoriale, Culturism & Fitness ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

2 comentarii la “MuscleTech – Nitro Tech Hardcore”

  • ... a scris la 24 septembrie 2010, 11:20   [#1]

    post sponsorizat :D

  • ... a scris la 24 septembrie 2010, 17:13   [#2]

    :-$ $-)

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?