Modelul ucrainean ar trebui urmat și de către români

Ucrainenii ii arunci pe politicieni in tomberoane de gunoi Modelul ucrainean ar trebui urmat și de către români

Modelul ucrainean ar trebui urmat și de către români

Probabil va mai amintiți când în presă au apărut imagini cu politicienii ucraineni aruncați în tomberon (la propriu) de către cetățenii nemulțumiți din Ucraina? Primul caz s-a întâmplat în Odesa, unde Oleg Rudenko, directorul regional al Fondului ucrainean de asigurări (acuzat de corupţie), a fost aruncat în tomberon…

Manifestanții ucraineni au cerut la aceea vreme, o lege a lustrației, lege care evident că n-a mai văzut lumina zilei. Adică, taman cum s-a întâmplat pe la noi, prin România. Și românii au cerut o lege a lustrației, care lege n-a mai văzut lumina zilei niciodată. Și tocmai datorită faptului că aceea lege n-a mai apărut, România a vut marele ghinion de a fi condusă de către foștii comuniști de dinainte de 1989.

Ei bine, cred că exact asta ar trebui să facă și românii! Efectiv să-i ia de pe stradă și să-i arunce în tomberon! Cu foarte mici excepții, asta ar merita și politicienii/parlamentarii români! Cei mai mulți dintre parlamentarii români sunt niște gunoaie! Iar locul gunoiului, este în tomberon.

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , luni, 12 octombrie 2015 in categoria Politica, Vocea poporului. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

2 comentarii la subiectul “Modelul ucrainean ar trebui urmat și de către români”

  1. DumitruCaruntu

    Foarte adevarat, cei mai multi dintre parlamentarii romani sunt niste gunoaie. Odata ajunsi in Parlament devin partasi la jaf si imbuibare. Jaful este pentru electorat, iar imbuibarea pentru ei. Din pacate, ca sa vedem un parlamentar aruncat la cosul de gunoi, ar trebui sa existe macar un procent cat de cat rezonabil de romani care trec de la revolta pe Facebook la cea reala. Care trec de la clasicul “Merge si asa!” la ceva de genul “Noi, incepand din acest moment, nu mai suportam faradelegea!”. Raman la parerea ca fara dezinformarile Romania TV, Antena 3, dar nu numai, politicieni romani ar fura mai putin, ar munci mai mult si ar avea un madat ceva mai agitat. Asa insa, 4 ani sunt la smenuri. Doar se stie ca cine are mijloacele de informare are puterea. Iar electoratul PSD nu prea sta pe Facebook, pe net in general.

  2. Francisc întâiul

    Nu trebuie să stai pe Facebook sau pe net în general, domnule Căruntu, ca să ai bun simț. Sunt de-ajuns cei șapte ani de-acasă și un pic de educație. Electoratul PSD e „constituit” (în mare parte) de oameni neinformați. Badea Vasile și țața Leana votează întotdeauna după cum îi îndeamnă puternicii zilei, mai ales atunci când se aleg (de pe urma ștampilei) cu o farfurie de fasole, trei sarmale sau o găleată de plastic. În „simplitatea” gândirii lor acești oameni nu pot înțelege că se opun (fără să știe) progresului…

    Nu tomberonul Dane, ci lada de gunoi a istoriei e locul politicienilor actuali ai României…

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !


Ultimele discutii de pe forum

Subiect -----------------------------------------------------------------  Mesaje   Ultimul comentariu
Stiri pe site-ul tau8INFOGIARMATA
Setari pentru Widows Security Center9
Spionare telefon mobil25Teo
Canon PIXMA MP250101Gabi
Site Anunturi2Dan
Problema retea wireless30Calin
Caut Un Administrator la forum4SIRCORE
Cum fac un site ?6Codex
Numar de postari pe un sablon in blogger.1Florin Stan
Reactivare cont facebook1George Comi

www.suplimente-culturism.ro