Mobilă multifuncţională, pentru spaţii mici

mobilier multifunctional Mobilă multifuncţională, pentru spaţii mici

Mobila multifuncţională, pentru spaţii mici

Am rămas de-a dreptul stupefiat când am văzut filmuleţul pe care vi-l prezint şi vouă mai jos! Sincer, până acum n-aş fi crezut că, interiorul unei locuinţe poate fi atât de bine gestionat pentru a câştiga spaţiu, iar asta cu câteva idei absolut banale.

După cum bine ştim, majoritatea românilor (de la oraş) locuiesc “la bloc” … Bineînţeles că îi excludem pe “bogătaşii” care şi-ai tras vile cu piscine şi unde spaţiul nu este absolut nici o problemă. Cum însă majoritatea locuinţelor de la oraş sunt apartamente construite pe vremea regimului comunist, după “metodologia” şi ideile partidului comunist, spaţiul în apartamentele mai sus amintite este de cele mai multe ori o problemă …

Nişte designeri italieni s-au gândit la asta şi … rezultatul este absolut uimitor! Cu nişte idei foarte simple, absolut banale, la care însă trebuia să te gândeşti, designerii italieni ne prezintă câteva obiecte de mobilier multifuncţional, perfect pentru spaţiile mici. Urmăriţi clipul de mai jos …

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , duminică, 17 februarie 2013 in categoria Casa şi grădina. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

9 comentarii la subiectul “Mobilă multifuncţională, pentru spaţii mici”

 1. doru

  super….nu mai trebuie sa schimb locuinta cu una mai mare …schimb mobila :)

 2. nicoleta iasi

  foarte buna aceasta ideie , mia placut in totalitate , pacat ca la noi in romania nu sa inventat sau nu au adus ca eram prima la cumparaturi . cred ca si pretul este destul de mare ..

 3. Ilie

  Extrem de interesant si practic. Problema, destul de spinoasa la noi, unde gasim o firma sa construeasca astfel de mobila si care sunt costurile?
  Se poate raspunde la intrebarea asta?:)

 4. cnusi

  ingenioase , dar cat or costa ?, vor apare si pe la noi dar probabil peste 20 de ani

 5. Aurel Barsan

  Cit de curind o sa pot prezenta citeva modele din filmuletul pe care la-ti urmarit. In acest moment lucrez la partea de structura a mobilierului si daca mecanismele realizate se comporta bine la teste pot sa apar pe piata in max. 2 luni l-)

 6. ganea irina

  stii cumva numele firmei… poate un email unde pot fii contactati?

 7. Raluca

  Ceva noutati cu privire la “iesirea pe piata”? :) Sau alte idei de unde as putea achizitiona un astfel de mobilier?

 8. Dan

  Producatorul de mobila multifunctionala prezentat in articolul de mai sus, este italian. Sa speram ca se vor “destepta” si producatorii romani …

 9. badescu stefan

  exista in Romania vreun producator/importator de astfel de produse de mobilier?

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite