Miting de susținere a PSD-ului

miting sustinere psd targoviste demonstratii pensionari Miting de susținere a PSD ului

Autogara Târgoviște
Scene de teatru absurd, într-o autogară din Târgoviște, după mitingul PSD de sâmbătă.

Partidul Social Democrat şi-a înghesuit electoratul rural în autobuze şi l-a expus în piaţa publică, ca pe o garanţie a puterii. Peste 6.000 de oameni au defilat, sâmbătă, pe străzile oraşului Târgovişte, fără să ştie de ce şi pentru cine au ieşit să strige în ploaie.

Sursa: adevarul.ro


Deci, cam așa cu mitingurile pro-guvern și de susținere a PSD-ului. Deși PSD-ul se jură cu mâna pe biblie că ei n-au nici o legătură cu “protestele” de la Cotroceni ori din altă parte și că protestatarii, “de bunăvoie și nesiliți de nimeni” au ieșit în stradă pentru a lupta împotriva binomului …

Categorie articol [ Politica, Social ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “Miting de susținere a PSD-ului”

 • ciubotaru marc
  ... a scris la 28 februarie 2017, 12:31   [#1]

  Din pacate,asta-i situatia la noi,in Romania!Asa s-a procedat de fiecare data,asa se procedeaza si acum!Altfel fie spus,cam asta-i eterna ,,masa de manevra”aflata-n mana(dar si-n tactica!) celor de la putere.O folosesc si ,probabil,o vor mai folosi si-n alte imprejurari similare.Romanul e docil si ….ascultator,usor de dus (sau,ademenit) cu zaharelul!…Viata,practica de zi cu zi au demonstrat-o!…

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 3 martie 2017, 16:13   [#2]

  Mi-am propus să nu mai comentez prostia, dar după cinci beri nu-mi pot stăpâni degetele ce încep să alerge slobode pe tastatură, la fel ca gura lumii.

  Oameni ăștia (că oameni sunt) habar n-au pe ce lume trăiesc. Îi urcă primarii în autobuze precum samsarii de vite suie boii în camioane. Îmi cer scuze pentru comparație, dar asta e realitatea.

  Ce democrație vrem să construim (și, mai ales, cum) într-o țară în care majoritatea așteaptă să i se dea? Păi cine să dea dacă toți vor să primească?

  Personal, m-am săturat de toți cei ce susțin că au dreptul să primească înainte de a da. Și păduchii sunt ființe, dar asta nu înseamnă că pot face legea. Din păcate, o fac…

  România e țara în care paraziții au ajuns la putere. Deparazitarea ar trebui să fie țelul tuturor cetățenilor, dar nu este. Suntem egali în drepturi, dar unii sunt mai egali decât alții.

  Nu mai scriu. Mai bine o destup pe-a șasea…

 • ... a scris la 18 august 2018, 11:18   [#3]

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?