Mitingul PSD de la Craiova. Ce mesaj a vrut să transmită Dragnea!

Guvern PSD ALDE Dragnea Dancila Tariceanu Mitingul PSD de la Craiova. Ce mesaj a vrut să transmită Dragnea!

Miting PSD de amploare zilele trecute, la Craiova, acolo unde au fost prezentați candidații la alegerile europarlamentare. După estimările organizatorilor, au participat cca 40.000 de susținători. Jandarmii spun că au fost totuși cu 10 mii mai puțini! Pregătirile au început înca de dimineață… Participanții au fost sfătuiți să se îmbrace în alb, la fel ca la ultimul miting organizat de PSD, anul trecut, la București. Nu toți au fost îmbracati în alb, așa cum au cerut organizatorii, și asta din cauza vremii de afară. Până și liderul PSD a urcat pe scenă cu o geacă neagră.

Cu toate acestea Liviu Dragnea, șefu’ suprem, ce se visează un fel de Ceaușescu, a făcut o baie de mulțime până a ajuns pe scenă unde a fost aclamat, de cei aduși cu autobuzele, la fiecare frază spusă. Negre i-au fost și gândurile atunci când a vorbit despre Uniunea Europeană:


Am văzut în ultimele zile, în ultimele luni, oficiali de la Bruxelles care tot ceartă România, dar eu le pun o întrebare: Au ajutat țara asta cu ceva? Ne ceartă pentru nimic, ne ceartă pentru ceva ce nu am făcut. Tot vorbesc despre aceste temeri. Dar de ce? De ce nu sunt și ei interesați cumva care sunt efectele guvernării PSD pentru viața oamenilor? Puterea de cumpărare a crescut. E ceva mai grav, cred că le pasă și poate nu le place“, a spus… patriotul L. Dragnea, citat de Agerpres.

Domnia sa (cum se consideră) a sustinut de fapt un discurs în care l-a atacat, din nou, pe președintele Klaus Iohannis și pe oficialii europeni. „Mulți mi-ați spus: Liviule, dacă te arestează, venim și te scoatem” – este mesajul care a atras atenția și pe care liderul PSD a ținut să-l transmită susținătorilor, de la tribună. „Asta e partidul pe care Iohannis și clica lui vrea să îl distrugă. Am trecut printre voi. Toți mi-au zis: Liviule, nu te lasa! Mi-au mai zis: chiar dacă te arestează, să nu renunți că venim să te scoatem de acolo“.

Președintele PSD, aclamat de mulți dintre cei care nici n-au stiut măcar pentru ce și de ce au fost aduși acolo (cum unii au și declarat reporterilor) a adus în discutie chiar și o eventuală candidatură a sa la alegerile prezidențiale, sugerând că aceasta depinde tot de libertatea sa. „Dacă o să am posibilitatea fizic, ne mai gândim. Acum am. Acum sunt liber, sunt cu voi“, a afirmat Dragnea, întrebat dacă va candida la prezidențiale. Dar adevăratul său discurs a început la final, odată cu o sinceră dar, zic eu, și indecentă afirmație… emoțională, destăinuid susținătorilor că în cel mai scurt timp o să se căsătorească cu iubita lui, Irina! Mai mult, și-a anunțat și cine le vor fi nașii și cumnații! “Claudiu (n.n. Manda) e un tânar la care țin foarte mult. Are curaj, e patriot (n.n. ?!), a convins-o pe Olguța să se mărite cu el. Îi iubesc pe amândoi și dacă cumva, să nu se supere Irina, dacă o să mă lase ăștia (?) în pace și o să fie ce o să fie, aici, în fața oltenilor, îi rog să ne fie nasi“. (până la urmă tot a să-si găsească… nașu’!) Iată așadar, zic eu, o adevărată (sic!) famile… tradițională! Că… iubita putea să-i fie chiar și copil, n-are importantă! Ce-s acolo, vreo 30 și ceva de ani? O nimica toată, doar și cântecul o spune “unde dragoste nu e, nimic nu e“!

În fine, asta-i treaba ‘mnealor… Mai important e ce-a spus și d-na Olguța, acolo, la mitingul din capitala Băniei: “Să trimitem în Europa patrioți români care să nu lingă clanța la mai marii Europei. România trebuie să trimită în Parlamentul European patrioți români” (am citat din Agerpres… )

După o cuprinzătoare și “patriotică” bârfă la adresa PNL-ului, fostul ministru al Muncii a mai adăugat că “Avem nevoie de această echipă (n.n. a pesedeului) și știu că dumneavoastră o veți susține. Nu pot ei (n.n. adică adversarii politici) bloca atât cât putem noi vota“. Argumentele aduse, pe care, din jenă, nici nu le mai nominalizez, n-au fost altceva decât eternele laude pentru “realizărili”, cum spunea alt mare “patrihot”, pe care PSD-ul le-a tot înregistrat în… glorioasa-i guvernare. În fapt, numai vorbe goale! Au urmat apoi un șir nesfârșit de critici, cică “obiective”, îndreptate tot spre toate partidele cât și spre d-na Kövesi și, mai ales, spre “cei ce vor să ne subordoneze” (Mănăstire într-un picior, ghici ciupercă ce-i!?).

PSD face o propagandă jenantă. Ca social democrat mă simt foarte jenat ( chiar indignat) de această asociere cu ignoranța, analfabetismul, corupția și aroganță pe care o văd acum la liderii PSD! Chiar și atunci când nu fură direct, mai marii actualei puteri politice folosesc banii de la bugetul de stat pentru a face o propagandă jenantă.” (Victor Ponta)

Aceeași jenă și indignare o simțim și noi, oamenii de rând, apoliticici și nu de azi, de ieri, sau de la recentul miting pesedist, ci de vreo 3 decenii. De când tot sperăm să se mai schimbe ceva în viața și traiul nostru, nu să ascultăm și să aflăm numai promisiuni și înfăptuiri deșarte. Acum, până și dreptul la liberă exprimare se pare că ne este oprit! Dovadă, între multe altele, și ridicarea brutală de la mitingul sus amintit, a unui tânăr cetățean ce a avut curajul și “tupeul” să atace-n vorbe PSD-ul! Craioveanul a fost ridicat de jandarmi după ce le-a strigat manifestanților PSD din centrul Craiovei că sunt păcăliți de liderii partidului. „Nu vă mai suport, nu înteleg de ce îi susțineți pe ăștia!“, a strigat el, în timp ce jandarmii îl îndreptau spre dubă. „Nu vedeți că nu e nimic despre voi? Este numai despre ei. Nu vă mai suport, nu înteleg de ce îi susțineți pe ăștia! E numai despre ei și pentru hoțiile lor. M-am săturat să plătesc taxe și impozite pentru hoțiile lor“, a strigat protestatarul către manifestanții PSD.
Oare în asemenea situtie mai poți să spui ceva?! Poate doar să mai întrebăm (dacă nu cumva o… încurcăm!) de ce acest atât de mediatizat miting pro-putere a fost programat chiar chiar în preajma imediată a zilei în care ” ‘al mai mare și mai tare” a fost citat la judecare?! O fi fost, oare o simpla întâmplare!!? Ce credeți? …Autor: Marc Ciubotaru – (Guest Post)

Categorie articol [ Guest Post, Politica, Vocea poporului ]
Tagged with: [ , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

5 comentarii la “Mitingul PSD de la Craiova. Ce mesaj a vrut să transmită Dragnea!”

 • ... a scris la 18 aprilie 2019, 12:52   [#1]

  Ei trăiesc în lumea lor, în normalitatea lor și care n-are nici o legătură cu normalitatea celeilalte jumătăți de Românii. Sunt două linii perfect paralele care nu se intersectează nicăieri… Nu degeaba tot zic ei de “statul paralel”!, zic bine ei, dar n-am înțeles noi ce-au vrut să spună!

 • marc
  ... a scris la 18 aprilie 2019, 17:30   [#2]

  E intr-adevar cam greu de inteles intr-o tara in care domneste bunul plac si dezordinea cvazi totala!Parerea mea-i c-ar fi bine sa fie chiar numai doua jumatati(din poporul roman)care sa gandeasca…paralel.Eu tare ma tem ca mai mult de jumatate sunt cei ce-i simpatizeaza(din’n motive)pe inventatorii acelui ,,stat paralel”!Prostia si ignoranta de care multi,chiar f multi nu duc lipsa,este f greu de eradicat in amalgamul ce domina Romania de azi….

 • ... a scris la 19 aprilie 2019, 10:20   [#3]

  Eu am obosit să tot scriu de nesimțirea lui Dragnea. Numai cine n-are ochi nu vede spre ce „democrație” conduce individul ăsta România. După ce a pus stăpânire deplină pe această gașcă numită „partid”, crede că poate stăpâni o țară întreagă ca pe propria lui moșie.

  Știu că mă repet, dar o scriu pentru a nu știu câta oară: locul acestor indivizi nu e în fruntea țării, ci în lada de gunoi a istoriei! Vremurile tulburi în care trăim nu ne mai permit să fim indiferenți față de viitorul copiilor și nepoților noștri. Ajunge!!

  Oriunde v-ați afla, mergeți la vot, Români!

 • ... a scris la 19 aprilie 2019, 22:54   [#4]

  Ca să pricepeți despre ce vorbesc, ascultați acest cântec:

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 20 aprilie 2019, 2:58   [#5]

  Cântecul e foarte fain, dar:

  Țara noastră nu-i a noastră
  Nu e pajiște albastră…
  E o țară doar a lor
  Țara mincinoșilor…

  Dacă-i dor nu ai ce spune,
  Dacă-i timp e așteptare,
  Dacă-i gând, atunci e bine.

  Noi suntem români…

  Ei sunt patrioți ca brazii,
  Ei sunt patrioți ca grâul,
  Ei sunt patrioți ca focul
  Și noi ne-am futut norocul…

Adaugă un comentariu

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »