Mircea Geoana sau Victor Ponta ?

Mircea Geoana vs Victor Ponta

partidul social democrat Mircea Geoana sau Victor Ponta ?

Dupa cum bine stiti, astazi se desfasoara Congresul National al Partidului Social Democrat, care printre altele are ca obiectiv alegerea presedintelui partidului.

Ca un cetatean caruia-i pasa de ce se intampla in tara asta, si care crede ca politicul este factorul hotarator care determina incepand de la nivelul de trai din tara asta si pana la configurarea democratiei intr-un anumit fel, astept cu interes rezultatul acestor alegeri. Astept de ani de zile, sa vad o reala democratizare a PSD, sa vad o schimbare in bine a acestui partid, sa vad ca cineva in acest partid va avea curajul ca odata si odata sa taie raul din radacina …

Va iesi Mircea Geoana sau Victor Ponta ? Personal, cred ca cel mai bun dintre candidatii actuali ar fi fost Cristian Diaconescu, care din pacate s-a retras din competitie. Victor Ponta ar fi fost si mai bun, daca ar fi ramas acelasi Victor Ponta de acum cativa ani buni de zile, din pacate si Victor Ponta in ultimii ani a fost lovit, incet dar sigur de “sindromul PSD”, acel sindrom care a cuprins ca un cancer, toti liderii PSD de dupa revolutie … Iar “infectia” cu acest virus a inceput de la oameni ca Ion Iliescu, Adrian Nastase, renumitii baroni PSD din tara (se stiu ei care), si mai mai nou si Marian Vanghelie si Radu Mazare …

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , sâmbătă, 20 februarie 2010 in categoria Politica. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

5 comentarii la subiectul “Mircea Geoana sau Victor Ponta ?”

 1. Vasile

  Mircea Geoana si Marian Vanghelie sa plece la plimbare ! Este vremea schimbarii, Ponta chiar reprezinta o alternativa buna pentru PSD.

 2. Ileana Badulescu

  Nu va rezolva nimic Ponta. In spatelele lui se afla Iliescu si Nastase, el va fi doar de fatada. Sunt din nou la putere, ei au influentat mersul votatului, ca sa nu se mai spuna ca PSD-istii sunt comunisti si sunt moguli.

 3. mit

  sa vedem ce facem cu tunichelile ,de tip ponta

 4. nsew

  Nici vorba de Ponta, este o mascota care isi urmareste interesele, deci Romania se va descurca singura…

 5. pariuri sportive

  Iliedcu marele comunist tine cu Ponta si sper sa castige Geoana.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !



www.suplimente-culturism.ro