Mircea Geoana sau Victor Ponta ?

Mircea Geoana vs Victor Ponta

partidul social democrat Mircea Geoana sau Victor Ponta ?

Dupa cum bine stiti, astazi se desfasoara Congresul National al Partidului Social Democrat, care printre altele are ca obiectiv alegerea presedintelui partidului.

Ca un cetatean caruia-i pasa de ce se intampla in tara asta, si care crede ca politicul este factorul hotarator care determina incepand de la nivelul de trai din tara asta si pana la configurarea democratiei intr-un anumit fel, astept cu interes rezultatul acestor alegeri. Astept de ani de zile, sa vad o reala democratizare a PSD, sa vad o schimbare in bine a acestui partid, sa vad ca cineva in acest partid va avea curajul ca odata si odata sa taie raul din radacina …

Va iesi Mircea Geoana sau Victor Ponta ? Personal, cred ca cel mai bun dintre candidatii actuali ar fi fost Cristian Diaconescu, care din pacate s-a retras din competitie. Victor Ponta ar fi fost si mai bun, daca ar fi ramas acelasi Victor Ponta de acum cativa ani buni de zile, din pacate si Victor Ponta in ultimii ani a fost lovit, incet dar sigur de “sindromul PSD”, acel sindrom care a cuprins ca un cancer, toti liderii PSD de dupa revolutie … Iar “infectia” cu acest virus a inceput de la oameni ca Ion Iliescu, Adrian Nastase, renumitii baroni PSD din tara (se stiu ei care), si mai mai nou si Marian Vanghelie si Radu Mazare …

Categorie articol [ Politica ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

5 comentarii la “Mircea Geoana sau Victor Ponta ?”

 • Vasile
  ... a scris la 21 februarie 2010, 3:45   [#1]

  Mircea Geoana si Marian Vanghelie sa plece la plimbare ! Este vremea schimbarii, Ponta chiar reprezinta o alternativa buna pentru PSD.

 • Ileana Badulescu
  ... a scris la 21 februarie 2010, 19:30   [#2]

  Nu va rezolva nimic Ponta. In spatelele lui se afla Iliescu si Nastase, el va fi doar de fatada. Sunt din nou la putere, ei au influentat mersul votatului, ca sa nu se mai spuna ca PSD-istii sunt comunisti si sunt moguli.

 • mit
  ... a scris la 24 februarie 2010, 22:11   [#3]

  sa vedem ce facem cu tunichelile ,de tip ponta

 • nsew
  ... a scris la 11 martie 2010, 7:19   [#4]

  Nici vorba de Ponta, este o mascota care isi urmareste interesele, deci Romania se va descurca singura…

 • ... a scris la 19 iulie 2010, 14:23   [#5]

  Iliedcu marele comunist tine cu Ponta si sper sa castige Geoana.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?