Mircea Geoana riscă să fie exclus din PSD

Mircea Geoana PSD Mircea Geoana riscă să fie exclus din PSD

PSD a convocat o sedinta restransa a Biroului Permanent, la care a fost chemat printre altii si presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, sedinta in care se va pune in discutie excluderea lui Mircea Geoana din PSD (Partidul Social Democrat).

Motivul ? Mircea Geoana, iar “a facut-o de oaie” cum se zice pe la romani … Mircea Geoana a facut niste “dezvaluiri” deranjante pentru cei din PSD, in special pentru actualul presedinte al PSD, Victor Ponta … Mircea Geoana a postat pe blogul sau, ca a fost sfatuit de catre Victor Ponta, sa minta in legatura cu vizita sa la Sorin Ovidiu Vantu, dar ca el (M.Geoana) a preferat sa spuna adevarul … Ulterior declaratiilor facute de Mircea Geoana, Victor Ponta a negat ca i-ar fi spus lui Mircea Geoana sa minta in legatura cu vizita lui Geoana la Vantu.

Ce a cautat Mircea Geoana la Vantu, in noaptea de dinainte de confruntarea cu Traian Basescu ? A vrut sa afle intrebarile pe care Robert Turcescu le va pune celor doi candidati la postul de presedinte al Romaniei … Cum se numeste asta ? Va las pe voi sa trageti concluziile …

Iata cum adevarul iese incet, incet, la lumina, si iata pe cine au votat atunci, jumatate dintre romani …

Categorie articol [ Politica ]
Tagged with: [ , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

6 comentarii la “Mircea Geoana riscă să fie exclus din PSD”

 • ... a scris la 8 decembrie 2010, 11:29   [#1]

  sunt Presedinte :)) ura ura ura :D

 • ... a scris la 8 decembrie 2010, 11:43   [#2]

  nui de mirare clasa politica e de tot rahatu:-"

 • ... a scris la 8 decembrie 2010, 12:53   [#3]

  Poza este aleasa excelent, il reprezinta exact asa cum este (in caracter, nu fizic). Dar nici “micul Titulescu” nu este mai bun. Poate ca Geoana are dreptate si Ponta a spus ce a spus, nu stiu de ce se tot arunca cu rahat unul in altul, ca tot degeaba este: Geoana si-a ratat cariera politica (e terminat, ce mai…) iar Ponta nu prea are cariera politica in fata. N-are stofa, asta e…
  Dar si cealalta jumatate ce a votat…:((

 • ... a scris la 8 decembrie 2010, 13:13   [#4]

  @ Peter: -- Pai, cealalta jumatate, avea de ales ? … Din doua rele, bine macar ca a fost ales raul cel mai mic …

 • ... a scris la 8 decembrie 2010, 14:07   [#5]

  Dane, asa s-a spus si in ‘47 cand l-au gonit pe Rege, asa s-a spus si cand l-au ales pe Ceausescu in ‘65. Nu vreau sa dezvolt subiectul, ar fi prea lung si nu vreau nici sa fac apologia vreunui partid. Nu sunt in nici un caz simpatizant al rosilor, eu am experienta anchetelor de la securite prin care am trecut la inceputul anilor ‘80! Un lucru este insa clar: cei care si-au dat viata in ‘89 nu au facut-o pentru ceea ce face acum hoarda asta portocalie. Iar democratie nu inseamna sa ai drept de viata si de moarte asupra supusilor! Eu nu cred ca a fost ales raul cel mai mic.

 • ... a scris la 8 decembrie 2010, 14:13   [#6]

  Mi-as fi dorit sa am alte optiuni, curate, nepatate, fara “trecut ” si cu sperante de viitor, insa din pacate au fost doar doua optiuni … Este nevoie de persoane noi, cu totul altele decat exista acum in politica romaneasca … (poate ca exista totusi vreo 2 sau 3 mici exceptii).

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?