Mircea Diaconu, cercetat de procurorii francezi

Mircea Diaconu Mircea Diaconu, cercetat de procurorii francezi

Mircea Diaconu, cercetat de procurorii francezi

Articol din categoria “Cum să tăiem frunze la câini, pe bani europeni”…

Îmi aduc aminte de perioada în care Mircea Diaconu poza în “nevinovat” şi “inocent”, având toată susţinerea publicului din România în “scandalul” din urmă cu ceva vreme când Mircea Diaconu a vrut să candideze la europarlamentare şi după cum spunea acesta la momentul respectiv, “sistemul” nu-l lăsa să candideze. O poveste care a prins foarte bine la publicul din România, o poveste din care Mircea Diaconu, celebrul actor din vremea epocii de aur, a câştigat un uriaş capital electoral.
Rezultatul? A juns europarlamentar … cică “independent”, dar susţinut (inclusiv în campanie) de către PSD.

Toată lumea l-a compătimit pe Mircea Diaconu, nu-i aşa? Săracul actor, nu poate candida la un post de europarlamentar pentru că, “sistemul” este împotriva lui. Iar cetăţenii au pus botul. Va mai amintiţi cum poza Mircea Diaconu în candidatul inocent, imaculat, oropsit de sistem? Săracul de el …

Ei bine, am ajuns în 2016. Mircea Diaconu este bine merci, europarlamentar.

Şi, citesc azi, următoarea ştire:

Procurorii francezi incep cercetarile in cazul Mircea Diaconu – Si-a angajat prea multi asistenti, pe banii europeni.
Actorul va fi verificat de procurorii francezi că și-a angajat, cu bani europeni, 13 asistenți europarlamentari în România, față de 6, cât este media deputaților din Parlamentul European…

Aceeaşi publicaţie online, mai spune că:

Mircea Diaconu, activitate ZERO la Bruxelles
„Independentul” Mircea Diaconu, cel susţinut fervent de Mircea Badea şi, mai ales, de Mihai Gâdea la televiziunile lui Dan Voiculescu – Felix Motanul a avut, practic, activitate ZERO în Parlamentul European, de când a obţinut această sinecură.
Nu a fost raportor sau raportor din umbră pentru niciun proiect. Mircea Diaconu şi-a pus semnătura (alături de alţi şase eurodeputaţi ai ALDE!) pe o singură propunere de rezoluţie, privind locurile de muncă pentru tineri.

Sursa: http://goo.gl/sbD23q

Comentariile le las pe seama voastră …

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , miercuri, 6 aprilie 2016 in categoria Politica. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

6 comentarii la subiectul “Mircea Diaconu, cercetat de procurorii francezi”

 1. 1qlee

  A luat schema din Filantropica, si a aplicat-o la Europarlamentare. Numai ca s-au prins “ospatarii”.

 2. Francisc întâiul

  Ce mai e de comentat, Dane? Mircea Diaconu trebuia să-și vadă de talentul actoricesc. În loc să-i păcălească pe români cu urna, era mai bine să rămână un actor de provincie. Îl respect pentru rolurile jucate și îl detest pentru faptul că s-a băgat în hora politicii, arătându-și caracterul. Mic, minuscul chiar…

 3. Francisc întâiul

  Poate că nu am reușit să mă fac înțeles: Mircea Diaconu e exemplul perfect al românului parvenit…

 4. Severus

  Parvenit, dar mie nu-mi era mila de el tocmai din cauza Antena 3, pacat de un actor bun care mai putea scrie cateva pagini in istoria cinematografiei.

 5. Paul

  Exact asa precum acest “mare actor”, “om deosebit” sunt unii dintre romani, in special politrucii: parveniti, incompetenti, hoti si curvari. Bravo, “maestre”, suntem mandrii de tine!!!!

 6. R

  o fumigena, fiecare parlamentar primeste o suma fixa pentru asistenti si o imparte cum vrea, altii au avut si 19 asistenti. cum sa fi anchetat pentru ca “ai depasit media”?!
  si aici apar vreo 23 de activitati, nu multe, dar nici chiar ZERO. http://goo.gl/ERitmL

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Matrimoniale