Nu-i fricos, dar e… lăudăros!

Ai7ScYB Nu i fricos, dar e... lăudăros!

Sunt mulți din aceștia, dar nu chiar ca “luptatotul K1″, Mircea Badea! Cel care după recenta bătaie încasată (văzută și comentată de milioane de români) a reacționat în stilul și felul lui, “sincer și modest” asigurându-ne public că… “Un lucru e sigur: nu sunt fricos“! Da, de asta ne-am convins cu toții! De când îl știm lăudăros. Minus, poate, cei ce-l îndrăgesc și-i aplaudă “talentul”! Care, cel puțin în ipostaza cu pricina, n-a mai dat nicicum vina, nici pe dl Iohanis și nici pe opoziția care-i cam încurcă… talentele!

Într-adevăr, nu-i fricos (!) dar, pe lângă multe altele, e și mincinos! Păi după o asemenea cafteală (scuzați-mi expresia dar aici, merge!), knock-out în doar câteva secunde, orice om realist și onest, n-ar mai spune nimic. În schimb, realizatorul emisiunii „În gura presei“ i-a criticat pe cei care spun că a fost învins de un motociclist, având în vedere palmaresul bogat al oponentului său în sporturile de contact.

N-am fost şi nu voi fi niciodată (cum tot ‘mnealui o spune chiar și-n rândurile de mai sus ale acestui articol). Atfel, totul e OK. (n.n. – o fi, dacă spune el, dar bătaia-i bătaie! Și ce bătaie!) Ne vedem mâine la emisiune de la 21.00 la 24.00.
P. S. Să spui cum «am fost leşinat minute bune» este fake news: nu te lasă doctorul să te ridici până nu-ţi face teste. N-am făcut deloc caz de meciul ăsta înainte, n-o să fac nici după
“, a scris Mircea Badea pe Facebook.

În fond, ce-ar mai putea să spună?! N-o spune mai mereu de pe acolo, de la televiziunea pe care o slujește cu atâta dăruire și… talent?! Ca și la K1! Poate că mulți dintre cei care totuși citesc și acest articol se întreabă: dar cum și de ce s-a petrecut toată această poveste?
Iată, pe scurt, răspunsul: Tedi Teodor, adversarul lui M. B. este campion la K1 şi multiplu campion naţional de Muay Thai. El s-a mai luptat cu Mircea Badea în noiembrie 2014, în urma unei provocări pe care i-a lansat-o. Totul pornind după ce Badea a ameninţat în direct, în timpul emisiunii pe care o prezenta din faţa postului Antena 3, un grup de motociclişți în care se afla şi Tedi. Supărat că motocicliştii se deplasau zgomotos pe şoseaua Bucureşți – Ploieşti, Badea i-a ameninţat, tot curajos, pe cei care îi bruiau pamfletul. Dintre aceştia, Emi a decis să-l înfrunte pe prezentator şi l-a provocat la… o luptă în ring. Realizatorul a acceptat, iar meciul s-a încheiat așa cum ați văzut sau ați aflat!

Așa că, nu-n totdeauna “gura păcătosului, adevăr grăiește“! Se si laudă, mai spune și minciuni (vorbe goale) și-n plus, mai ia și-o zdravănă bătaie!…

www.adevărul.ro/…/reacția-mircea-badea…

Autor: Marc Ciubotaru – (Guest Post)

Categorie articol [ Guest Post, Televiziune, Radio, Presă ]
Tagged with: [ , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

4 comentarii la “Nu-i fricos, dar e… lăudăros!”

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 10 februarie 2019, 0:31   [#1]

  E cam târzie ora pentru a face pe deșteptul, dar așa-s eu, Marc. Întotdeauna mă „pocnește inteligența” doar după ce îi dau ghes cu niște bere conservată.

  În ultimele noastre schimburi de păreri am băgat de seamă că te-ai supărat nițel. Îmi cer scuze că te-am indispus.

  Cred că e absolut inutil să-ți pierzi clipe prețioase din viață scriind despre unul ca Mircea Badea. Indivizi de teapa lui sunt peste tot. Îi găsești în Parlament, îi vezi în guvern, te scârbești de ei în media și te împiedici tot de ei pe ulițele oricărei comune din țară.

  P.S.: Am citit pe undeva că Senatul României nu a aprobat indexarea cu rata inflației a alocației pentru copii. Ce zici de veste asta? Cap de afiș pe piața „știrilor” sunt violurile din Vaslui, bătaia lui Badea cu motocicliștii și medicii care „profesează” fără diplome… Fumigene ca la noi, la nimeni!

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 10 februarie 2019, 0:39   [#2]

  Mai trebuia un „a” la vestea pomenită în post-scriptum. Se vede treaba că am depășit norma de conserve…

 • marc
  ... a scris la 10 februarie 2019, 11:20   [#3]

  Nu-ti mai cere scuze, Francisc, ca n-ai de ce! Ca ti ” se pare”-i una, dar realitatea-i cu totul alta! Parca am fi copii, sau mereu obsedati, ca nu cumva sa suparam pe cineva care, pe buna dreptate, are o alta parere (convingere). Asa ca, tu ai parerile tale, eu pe ale mele, Dan pe ale dansului (vezi, m-am ferit sa mai tot zic “cei trei”!), dar in rest suntem colegi de blog si chiar prieteni (virtuali, din nefericire). Hai, lasa prostiile si mai “rade” o berica (sau si mai multe, dupa buget coane ), ci Francisc!…

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 10 februarie 2019, 12:15   [#4]

  Nu te supăra, Marc. M-am obișnuit să le spun prietenilor exact ce cred. Mai ales celor virtuali. Știi de ce? Pentru că prietenia se leagă în jurul unor idei…

  Ai dreptate: suntem niște copii sau, mai bine zis, am dat în mintea lor. Ce poate fi rău în asta?

  Vezi că mai sunt doar două ore până la încrucișarea rachetelor între Halepová noastră și Plíšková cehilor. Sper că Simona o învinge pe Karolina…

Adaugă un comentariu

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?