“Minuni” ce se petrec sub ochii noştri!

Mihai Tudose ministru economie guvern Grindeanu 2017 Minuni ce se petrec sub ochii noştri!

“Minuni” ce se petrec sub ochii noştri!

De ani buni trăiesc aici, între oameni tineri sau vârstnici, locuitori ai României, o ţară mândră şi frumoasă, bogată chiar, dar, de multă vreme, dominată parcă tot mai mult de discordie, dezordine, zâzanie şi nesiguranţă! Sunt, că tot românul, parte dintr-un popor care nu şi-a găsit încă libertatea deplină, care spune că-i este încălcată prin lipsa de demnitate a politicienilor şi, deopotrivă, a structurilor ce ne conduc.

Aproape zilnic sunt nevoit să aflu din presă, din radio-tv sau, simplu, de pe stradă, că iată, în România noastră s-a mai petrecut o nouă “minune”! Cea mai recentă (era să zic, ultima!) este că social-democraţii îl vor la şefia Guvernului pe Mihai Tudose, fost ministru în Executivul condus de Sorin Grindeanu, politician suspectat de legături cu serviciile secrete şi, mai grav, implicat într-un scandal (cum sunt multe pe la noi) de plagiat! Chiar dacă mai marele peste tot ce mişcă în ţara asta, adică dl. Dragnea a încercat să demonteze toate aceste “merite”, “minunea”-i tot minune, de moment ce chiar preşedintele ţării, dl. Klaus Iohanis, care nu prea demult spunea că cei acuzaţi de plagiat n-au ce căuta într-un organ de conducere, a aprobat propunerea PSD-ului!

nhKhAwI Minuni ce se petrec sub ochii noştri!

Motivaţia ieşirii cât mai urgente din criza politică, cu efecte şi ecouri (interne şi externe) ce ne dezavantajează, nu justifică totuşi graba numirii, din prima (cum se mai spune), în funcţia de Premier, a domnului Mihai Tudose, zis “omul secretelor”. La această decizie, considerată, cum spuneam, drept o nouă “minune”, a contribuit (ca şi-n alte cazuri) şi poziţia… opoziţiei, pasivă, ba chiar indiferentă parcă vis a vis de ce se petrece! N-aude, n’a vede! E mai sănătos aşa, zic, probabil, opozanţii! Excepţia însă aparţine, şi de astă dată, d-lui ex preşedinte, T. Băsescu, criticat, pe ici, pe colo, de câţiva “prieteni” opozanţi!

Cum motivează totuşi sef’ de la partid (L. Dragnea) numirea viitorului Premier? Iată: “Şi Victor Ponta a fost acuzat de plagiat şi a fost un premier foarte bun“! Na, ce să mai spui!?!! “Minuni” şi …, “MINUNI”. Politice! Cum poate fi numită şi reîntoarcerea, în grup, a celor 20 de “samurai” (citiţi: foşti miniştri în Guvernul Grindeanu, răsturnat cu mâna lor, pentru nerealizarea programului de guvernare!) care şi-au făcut harakiri, în online, iar acum zice-se că se reîntorc în… vitorul nou Guvern! Aici spera că-l vor realiza! Printr-o… minune! Spun asta pentru a încheia articolul, într-un ton ceva mai optimist!

Eu închei, pun punct la cele scrise dar, cum probabil o să vă convingeţi şi dumneavostra, “minunile” din România nu se opresc aici, sunt mult mai numeroase şi mai greu de crezut! Despre câteva din ele, într-un proxim articol…

Autor: Marc Ciubotaru – (Guest Post)

zdB6L1u Minuni ce se petrec sub ochii noştri!

Categorie articol [ Guest Post, Politica, Vocea poporului ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

8 comentarii la ““Minuni” ce se petrec sub ochii noştri!”

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 28 iunie 2017, 11:42   [#1]

  Cea mai mare „minune” (părerea mea) este perpetuarea la putere mai bine de un sfert de secol a acestor impostori, Marc.

  Trăiască și înflorească scumpa noastră patrie în frunte cu minunații ei conducători!

  Chestia cu demiterea guvernului pentru incompetență și instalarea unui „nou” guvern alcătuit din aceeași miniștri sfidează orice logică. Cum naiba să fie un premier potrivit Tudose ăsta, dacă n-a fost bun nici ca ministru al economiei (n-o spun eu, o spune nea Dragnea)?

  Asta da „minune”!…

 • ciubotaru marc
  ... a scris la 28 iunie 2017, 13:42   [#2]

  Cu asa conducatori in frunte, cum se spunea in versurile unui cantec (revolutionar!) de odinioara, spargem munte, dupa munte! Si nu numai atat! “Vom avea victorii multe”! Tot cantecul spunea. Si, pe atunci, ne si entuziasma (de naivi ce eram!). Acum? E cam la fel!! Din atatea… victorii, o sa fie vai si amar de capul nostru! De spartul muntilor, nici nu mai vorbesc. I-am spart, prin taieri masive si ne gandite! Asta-i deocamdata parerea, ba chiar si convingerea mea, draga Francisc!…

 • ... a scris la 28 iunie 2017, 15:08   [#3]

  Deci… pur şi simplu mi-e scârbă de câtă impostură, imbecilitate, tupeu nesimţit şi bătaie de joc mi-a fost dat să văd în aceste zile de bălăcăreală politică! Deci, ăştia (PSD-ul), în frunte cu Liviu Dragnea, pur şi simplu şi-au bătut joc de o ţară întreagă!!! Şi-au bătut joc atât de ăştia care mai pricep câte ceva din politica românească de mahala care se face, cât şi de ăi mai “sărăci cu duhul” care nu pricep nimic din politică, n-au priceput nimic şi în consecinţă au votat cu PSD-ul.
  Nişte gunoaie de oameni, fără absolut nici cea mai mică urmă de verticalitate ori de demnitate!!! Şi, cică, se numesc “demnitari“!!!! WTF??? Gunoaie ar trebui să se numească!!!!

  P.S. -- Iar de Klaus Iohannnis, ce să zic … A dat cu bâta-n baltă şi de această dată. Speram parcă, totuşi, să-şi fi “revenit”, da’ se pare că nu! Ăsta e, altul n-avem. Şi sper să nu-l mai avem… Asta înseamnă că, după ce l-am votat (de frica lui Ponta mai mult şi nu pentru că mi-ar fi părut vreun geniu sau ceva…) şi susţinut public, e clar că nu mai pupă votul meu! CLAR!!! Punct.

 • ciubotaru marc
  ... a scris la 28 iunie 2017, 18:18   [#4]

  Dle Dan, toti sunt o apa si-un pamant! Oportunisti, cameleoni, dubiosi, profitori si cum doriti sa le mai spuneti, indiferent de culoarea lor politica. Asta n-are importanta pentru ei. O schimba dupa cum le este interesul. Noi acum, practic, n-avem partide politice, ci doar cateva gasti! Nu-i nevoie sa ai prea multa carte ca sa ajungi acolo, intr-o mare dregatorie! Nici nu-i indicat. De multa vreme se manifesta o adevarata invazie a mediocrilor cu tupeu si tifne, carora noi, plebea, le dam cu naivitae votul. Isi fac plinul si-, in fond, asta conteaza! RESTUL, SE VEDE!!…

  Dle Dan, toti, absolut toti, sunt o apa si-un pamant! Parerea mea-i ca noi acum in Romania nu avem cu adevarat partide politice bine conturate, cu programe si ideologii diferite, capabile sa conduca o natie (divizata si dezorientata). Ca sa ajungi la putere, indiferent la ce nivel, n-ai nevoie de prea multa scoala, ci de proptele si dubioase smecherii generate de niste grupuri de interese, de cateva gasti parca cimentate, in ani, acolo unde si-au dorit! De pomana noi ne agitam si ne facem sange rau, ca tot nimic nu se schimba. Se schimba, cum am mai spus si ati subliniat si dv, doar parerile. Cel mai elocvent exemplu, cum ati si mentionat, ne-a fost oferit, recent, chiar de presedintele tarii, nu?! Si atunci, ce sa mai zici?! Ca-i votam sau nu, prea putin ii intereseaza. Si-au facut plinul, asta-i principalul!…
  ,

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 28 iunie 2017, 22:55   [#5]

  Nu spune niciodată hop până nu sari, Dane. Ce ne facem dacă la următoarele prezidențiale avem de ales între Dragnea și Iohannis? La cum se desfășoară lucrurile, n-ar fi nicio „minune”.

  Despre felul în care a rezolvat rapid criza politică președintele, ce mai e de spus? Mi-e lehamite… Trăiască „noul” guvern alcătuit din miniștri vechi! Să ne fie de bine! Poate că până la următoarele alegeri vom reuși să învățăm ce e aia atitudine…

 • ... a scris la 29 iunie 2017, 0:08   [#6]

  S-a vehiculat la un moment dat, numele lui Florin Georgescu. Dintre toate numele vehiculate, cred că ar fi fost cel mai potrivit dintre PSD-isti pentru funcţia de prim-ministru.

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 29 iunie 2017, 1:50   [#7]

  Să fie cum spui tu, Dane, dar eu cred că PSD-ul nu are oameni competenți să conducă o țară. Nu cred că mai trebuie să-ți explic de ce, după ce Dragnea a afirmat că Ponta a fost un premier bun.

  „Căderea” guvernului Grindeanu după doar jumătate de an e argumentul suprem ce confirmă faptul că Dragnea se crede și este „baronul” politicii românești…

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 29 iunie 2017, 2:06   [#8]

  Noi, acum, avem o clasă politică (de ce o numesc așa?) formată din oportuniști și mincinoși sadea, Marc. Niște indivizi ce n-au învățat vreodată ce e ăla bun simț ne impun (bazându-se pe „majoritatea” obținută la urne) dictatura nesimțirii.

  Problema e că nu prea avem ce le face. I-am ales, deci ne reprezintă…

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?