Ministrul Energiei, Anton Anton – ALDE

Anton Anton ALDE Ministru al Energiei Ministrul Energiei, Anton Anton  ALDE

Ministrul Energiei, Anton Anton – ALDE

Anton Anton, ministru al energiei în guvernul PSD-ALDE, inginer, profesor la Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti. Adicătelea, după umila mea părere, ar cam trebui să se priceapă la chestii din astea… inginereşti, tehnice!? Sau nu?

Ei bine, nenea ăsta ne conduce pe noi… evident alături de alţi miniştri la fel de competenţi ca dumnealui.


Iertaţi-mă dacă sunt naiv dar eu aşa ştiu: că noi, ăştia proşti, îl alegem pe ăl mai deştept dintre noi şi-l trimitem acolo sus (în parlament, în guvern), să ne conducă… nu? Că asta e ideea, îl punem pe ăl mai deştept dintre noi să ne lumineze şi pe noi, să ne spună ăstora mulţi şi proşti ce şi cum să facem ca să ne fie mai bine, nu?

Apăi dacă Anton Anton, ăsta de ne conduce pe noi, e aşa deştept cum îl vedeţi, atunci îmi vine să-mi trag palme când mă gândesc cât de proşti suntem noi ăştialalţi, proştii!!!

Categorie articol [ Funny video, Politica ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

4 comentarii la “Ministrul Energiei, Anton Anton – ALDE”

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 17 februarie 2019, 18:35   [#1]

  Ideea asta, „care nu a mai fost introdusă deloc în lumea asta”, va rămâne „introdusă” pentru posteritate în topul celor mai trăznite idei spuse de un ministru…

  Nu e nevoie să-ți tragi palme, Dane, ci e obligatoriu să le tragem împreună niște șuturi în cur ăstora la viitoarele alegeri!

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 18 februarie 2019, 17:51   [#2]

  Încă nu știu de ce simt nevoia să-mi „comentez” propriile păreri (o explicație ar putea fi faptul că nu prea se bagă nimeni în vorbă cu mine), dar o fac în numele berii. Mai beau una și mă duc (orice asemănare cu reclama la berea Ciuc e absolut întâmplătoare) să aduc alta.

  Mi-e greu să fac pe seriosul, nea Dan, dar încerc. Dacă Anton-ul ăsta cu bis e inginer și profesor, de ce ne mai mirăm că a ajuns ministru la energie când la finanțe e șef unul pe nume Orlando, ce și-a primit diploma de absolvire prin poșta română fără să-l întrebe nimeni dacă o vrea sau nu?

  Una-i una și-alta-i alta. Eu prefer alta… Sau încă una …

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 18 februarie 2019, 19:18   [#3]

  Ți-aș da o mie de like-uri pentru secvența cu Anton, da’ n-am cont pe „feisbuc”, Dane. Ce zici, poate că nu ar strica să adaugi un buton în plus pentru ăștia („mai bătrânii”) ca mine.

  Vezi ce face berea din om?

 • ... a scris la 19 februarie 2019, 15:10   [#4]

  Vezi că n-am timp nici să mai scriu pe blog, darmite să m-apuc acu’ să demontez carburatorul prin ţeava de eşapament…

Adaugă un comentariu

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »