Microsoft Office 2007 va fi interzis incepand cu 2010

33z2rtk Microsoft Office 2007 va fi interzis incepand cu 2010

Gigantul din Redmond, Microsoft, se pare ca a dat de … bucluc … Dupa ce au pierdut procesul cu firma Steve Balmer & Co, o firma producatoare de software care ia acuzat pe cei de la Microsoft ca au copiat niste algoritmi, vor primi interdictia de a mai comercializa suita Office 2007, si asta incepand cu anul 2010. Exista inca si posibilitatea recursului insa sansele sunt foarte mici ca judecatorii sa dea castig de cauza pentru Microsoft.
Microsoft, are termen pana in 11 ianuarie 2010 sa gaseasca o solutie pentru inchiderea procesului. O idee pe care au lansat-o deja pe piata, ar fi renuntarea la codurile respective de care sunt acuzati ca au fost copiate de la Steve Balmer & Co. Dilema este insa urmatoarea: – Cum ramane cu pachetele Office 2007 deja vandute ?

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , luni, 28 decembrie 2009 in categoria Stiri IT. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

3 comentarii la subiectul “Microsoft Office 2007 va fi interzis incepand cu 2010”

  1. Ulici

    Las’ ca au bani destui :))

  2. silent

    bill e plin de $

  3. alex

    tipic pentru microsoft, va fi interzis office 2007, dar vor continua cu urmatoarea versiune, office nu va murii, le aduce o gramada de bani

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro