Metode de fraudare a alegerilor practicate de USL

usl Metode de fraudare a alegerilor practicate de USL

Metode de fraudare a alegerilor practicate de USL

Metode de fraudare a alegerilor practicate de USL. Cele mai cunoscute metode de fraudare a votului sunt “turismul electoral”, “suveica” sau “foto”. “Turismul electoral” reprezintă transportarea şi plata unor cetăţeni pentru a vota în alte localităţi decât cele de reşedinţă (pe listele suplimentare).

Metoda de fraudare este folosită de cei din USL, la referendum, alegeri europarlamentare si prezidenţiale, unde circrumscripţia este naţională, iar votul într-o anumită secţie nu este condiţionat de domiciliul pe raza secţiei de vot. Unele transporturi se organizează chiar în mai multe localităţi.

Într-o anumită proporţie, turismul electoral este folosit şi la locale şi la parlamentare, uneori în combinaţie cu o procedură demarată anterior, cu complicitatea autorităţilor, de realizare a cărţilor de identitate pentru o anumită localitate cu câteva zile înainte.

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , luni, 6 august 2012 in categoria Politica. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

3 comentarii la subiectul “Metode de fraudare a alegerilor practicate de USL”

 1. doru

  Si la referendumul asta pentru demiterea presedintelui sunt foarte curios cum unele localitati au obtinut 200% prezenta la vot

 2. alfi

  Aia din localitatile unde s-a intamplat asa ceva, ar trebui batuti pana la alo comanda impreuna cu primarii si cu toti cei care au organizat aceste treburi,dupa care in parnaie cu ei cel putin 20 de ani!
  Gunoaiele dracu, nu mai scapam de comunisti niciodata!

 3. Laurentiu

  @ doru: Suntem in tara tuturor posibilitatilor!

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite