Mesaje si SMS-uri de Sf. Constantin si Elena

constantin si elena Mesaje si SMS uri de Sf. Constantin si Elena

Urari si felicitari pentru Sfantul Constantin si Elena

Astazi, 21 mai, romanii crestini sarbatoresc ziua de Sf. Constantin si Elena. Este o sarbatoare care marcheaza contribuţia Sfântului Mare Împărat Constantin şi a mamei sale Elena la schimbarea de atitudine a împăraţilor romani faţă de Biserica creştină, aceştia transformându-se din prigonitori în protectori, apărători ai acesteia.

Împăratul Constantin cel Mare a avut un rol important în convocarea primului sinod ecumenic de la Niceea, unde s-au formulat primele şapte articole din simbolul credinţei, crezul, ca şi rolul său în eliberarea sclavilor, ca şi în promovarea legilor de sancţionare a adulterului, de interzicere a torturii şi de protejare a demnităţii umane.

Imparatul roman Gaius Flavius Valerius Aurelius Constantinus este cunoscut sub numele de Constantin I sau Constantin cel Mare si a domnit între anii 306 și 337.

Foarte multi romani poarta numele de Constantin ori derivate din aceste nume, cum ar fi Costea, Costache, Costin(a), Codin(a), Constanta, Constantiu, Costandin(a), Constantina, Dinu, Dina, Tinu, Tina, Costel(us), Costelica, Costi(ca), Costas, Tica, Ticu, Titi(sor), Titel(us), Dinicu, Dinica, Tinut, Tinel, Tanta, Tantica, Tanti sau numele de Elena ori derivate dina cest nume, cum ar fi Elina, Eleni, Elenca, Ela, Eli, Eleonora, Helena, Helene, Helenca, Heleni, Helinca, Ilina, Ilinca, Ileana, Ilenuta, Ilenus(a), Ilinuta, Leana, Lenuta, Lenus(a), Leanca, Lena, Leni, Lina, Nora, Nuta, Nuti, Nutica, Nutisor.

constantin si elena Mesaje si SMS uri de Sf. Constantin si Elena

Pentru cei care doresc sa trimita mesaje de felicitare prin SMS, email sau alte mijloace, iata si cateva exemple de astfel de mesaje de felicitare cu ocazia zilei de Sf. Constantin si Elena:

- Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Constantin si Elena cat mai frumoasa !

- La Multi Ani Constantine si sper sa se sparga conducta fericirii pe strada vietii tale.

- La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii.

- La multi Ani si sa ai parte de un ocean de sanatate, un munte de noroc si un camion cu bani!

- La multi ani! Sfintii Constantin si Elena sa te calauzeasca mereu!

- Azi, de ziua numelui, iti urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iti doresti. La multi ani!

- Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine si insorite!

- Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros “La multi ani”, multa sanatate multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi.

- Cu ocazia zilei de nume, iti doresc un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire!

- Cu ocazia zilei Sfintisorului tau, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!

- De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Costica !

- Sfantul caruia ii purtati numele sa va ocroteasca in fiecare zi, sa va aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul dumneavoastra. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!

- Un cer albastru fara nori, In calea ta sa fie, Sa ai in viata numai flori, Noroc si bucurie! La Multi Ani!

- Un ocean de sanatate, Un munte de noroc, Un camion cu bani, Si un sincer: “La multi ani I!”

- E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. La Multi Ani!

- Este doar inca o zi, dar este cea mai frumoasa din tot anul, caci este ziua ta! La multi ani, iubitule/iubito!

- Este minunat sa stii ca cineva te place, cineva se gandeste la tine, cineva are nevoie de tine…dar e si mai minunat sa stii ca exista cineva care nu-ti uita niciodata ziua de nume. La Multi Ani!

- Felicitari dragul meu cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani!

- Fie ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire! La multi ani!

- Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii dvs., sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa va aduca fericire si bucurie. Va doresc multa sanatate, sa aveti sufletul curat si toate dorintele sa vi se implineasca. La multi ani!

- Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani!

- Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!

- Iti doresc sa ai parte de o zi de nume minunata si sa stii ca esti si vei fi mereu iubit/a de toti prietenii tai. Cu drag, …

- Iti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Constantin pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

- Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul privighetoarei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori.

- La multi ani, plini de fericire si de impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!

- Ne gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi speciala iti uram un sincer La multi ani!

- Nu te-am uitat si iti doresc sa ai o zi plina de impliniri. La Multi Ani!

- Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii, multa sanatate, si Dumnezeu sa te calauzeasca si sa oranduiasca totul cum este mai bine pentru tine! Fie ca anii ce se scurg sa treaca, precum razele soarelui mangaie o floare ce sta sa infloreasca! “La multi ani!”

- Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pamanteasca, ce doresti sa se implineasca!

- Se spune ca iubitii sunt ca luna, iar fratii ca stelele. Eu am observat ca cerul poate arata bine fara luna, dar niciodata fara stele, adica fara tine. La multi ani, fratiorule/iubitule!

- Un zambet are puterea de a indrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata… La Multi Ani!

La Multi Ani si din partea mea, tuturor celor care poarta numele de Constantin sau Elena.

Categorie articol [ Divertisment ]
Tagged with: [ , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “Mesaje si SMS-uri de Sf. Constantin si Elena”

  • ... a scris la 21 mai 2011, 18:05   [#1]

    La Multi Ani Leano si Costele !

  • ... a scris la 21 mai 2011, 22:24   [#2]

    o gramada de trafic ti-a adus acest post ;)

  • ... a scris la 22 mai 2011, 6:38   [#3]

    @ Bucur: -- Nu-i adevarat, sunt cu traficul exact acolo unde eram si ieri, si inainte cu 2 zile, cu 3 zile, etc.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?