Mădăline, Mădăline…

Francisc Bouda: Iartă-mă că te „bombardez” cu „vechituri”, Dane. M-am apucat să fac curățenie pe hard-disc și nu prea știu ce să fac cu ideile mai vechi. Ți le trimit, poate că ai tu ce face cu ele…

madalin ionescu tv Mădăline, Mădăline...

Mesajul integral semnat de Mădălin Ionescu…

Mesaj adresat ipocriţilor şi naivilor
care semnează petiţii online împotriva show-urilor TV de tip tabloid!

Oameni buni, tabloidul de succes este făcut de oameni foarte deştepţi! În toată lumea! Este un gen de presă care atrage un public foarte larg! Televiziunea nu a fost creată pentru a culturaliza sau pentru a educa! Doar idioţii nevindecabili cred asta! Rolul ei, în cel mai bun caz, este să binedispună şi să informeze! Educaţia trebuie să o primeşti în familie, în şcoli, facultăţi şi prin specializările ulterioare! Dacă aştepţi asta de la TV eşti mort, nu ai înţeles nimic, trăieşti degeaba!
În nicio ţară civilizată nu există astfel de reacţii! Oamenii ştiu acolo care este puterea telecomenzii şi ştiu că televiziunea este un business cu faţete multiple! Trăim într-o ţară în care TVR Cultural a fost închis! Despre ce vorbim?
Show-urile tabloide sunt de vină pentru asta? Politicul şi piaţa! În cariera mea am făcut investigaţii la cel mai înalt nivel, am prezentat şi emisiuni cu tentă culturală, am dat jos miniştri, am contribuit la lichidarea unor reţele economice toxice, periculoase! Acum prezint un show tabloid! Unul care ţine în faţa ecranelor, în fiecare noapte peste un milion de oameni! Printre aceştia se număra, potrivit statisticilor primite, şi foarte mulţi intelectuali! Oare de ce? Pentru că acest show deştept, WowBiz, binedispune, generează emoţii, ridică probleme de viaţă (într-o manieră senzaţionalistică, da!), stârneşte controverse, generează fantezii şi fascinaţie! Dă puţină culoare vieţii celor care îl urmăresc!
Nu vrei să vezi asta, dă pe Animal Planet şi urmăreşte viaţa suricatelor! O veste proastă pentru toţi idioţii care nu au citit când trebuia şi acum vor să primească educaţie de la TV!! Televiziunile de ştiri şi cele cu iz cultural sunt aservite politic aproape peste tot în lume! Toţi cei care cred că se informează şi se culturalizează urmărind aceste genuri TV nici nu realizează cât de manipulaţi sunt în fiecare zi! Câte mesaje periculoase le transformă creierul în fiecare zi! Tabloidul ăsta pe care vânătorii de vânt îl condamnă este mai puţin nociv! Aşa erau şi poveştile fraţilor Grimm! Senzaţionale! WowBiz este o emisiune de entertainment! Ce e atât de greu de înţeles? Kanal D este un post privat! Nu trăieşte din banii Statului !

Prima reacție:
(am citit multe prostii la viața mea, dar asta o întrece pe toate)
Mădăline, Mădăline
Ești convins că faci un bine
Când vinzi marfă expirată
La specia suricată?

Nici nu știu de unde să încep, domnule Ionescu. Nu am semnat nicicând vreo petiție împotriva „show-urilor tabloide” transmise (și aplaudate de „ milioane” de români) pe canalele media ce nu trăiesc pe banii statului. Prin urmare nu sunt nici ipocrit și nici naiv. Sunt doar un biet „vânător de vânt” ce visează „entertainment” –ul pe care Canal D mi-l oferă prin WowBiz (o emisiune pe care nu am urmărit-o niciodată, dar asta rămâne între noi).

Animal Planet e alternativa, fiindcă oferă educație unor idioți (ca mine) ce n-au citit atunci când trebuia. Nevindecabilă, vorba dumitale…

Reacția secundă
Ai dreptate, Mădăline: televiziunile nu pot înlocui cei șapte ani de-acasă. Dar te-ai gândit vreodată că ceea ce faci se numește manipulare? Mă rog, entertainment, cum îi zici dumneata…

Autor: Francisc Bouda – (Guest Post)

andreea mantea si madalin ionescu wowbiz kanal d Mădăline, Mădăline...

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?