Mercedes SLS AMG Desert Gold

Pentru Mercedes, 300 SL Gullwing este aproape un obiect de cult, fiind întruchiparea eleganţei şi al rafinamentului sportiv. În mintea pasionaţilor acest model este frecvent asociat cu Sir Stirling Moss, un gentelman al curselor de altă dată. Nici continuarea sa modernă Mercedes SLS nu se lasă mai prejos în forma cea mai pură.

Dar spre deosebire de anii ‘60, reîntruchiparea modernă trebuie să se supună regulilor consumerismului capitalist, adică să îi ofere clientului ce vrea să cumpere, într-o piaţă destul de aglomerată. Astfel a apărut versiunea Mercedes SLS Desert Gold, care după rigorile europene nu mai este un gentelman car, dar după preferinţele din Orientul Mijlociu este un must have şi scuteşte drumul la atelier pentru personalizare..

Implicit, SLS Desert Gold este prezentat la Salonul din Dubai, după gustul regilor petrolului, adică extrem de opulent. Culoarea aleasă este un auriu mat, adică ultima modă în materie de tuning în acea parte a lumii, iar jantele sunt negre cu inel auriu exterior li dimensiunile de 19 inchi pe faţă, respectiv 20 de inchi pe spate. Pentru europeni se oferă , de asemenea, două nuanţe mate “Monza grey magno” şi “designo magno alanite grey”, dar nu această “mirobolantă” nuanţă. În interior se merge însă pe o linie foarte sobră, cu un negru de culoare petrolului şi cu scaune sport AMG.

Această versiune nu aduce nimic în plus la capitolul performanţă, având aceleaşi specificaţii şi acelaşi motor V8 de 6.3 litri ce dezvoltă aceeaşi 571 CP. Nu ştim dacă va avea şi acelaşi preţ, dar probabil că nu, mai ales că şeicii sunt destul de darnici atunci când văd ceva care le face clientului.

2hd198g Mercedes SLS AMG Desert Gold

a0a2o4 Mercedes SLS AMG Desert Gold

be6n1g Mercedes SLS AMG Desert Gold

Sursa: www.phantoms.ro

Categorie articol [ Stiri Auto ]
Tagged with: [ , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?