Mercedes E Class Cabrio – primele imagini oficiale

Mercedes E Class Cabrio nu a fost un secret prea bine păstrat de Mercedes, fiind surprins ba de fotografi, ba dat de gol de schiţele înaintate pentru patentare, astfel încât nu putem spune că nu ştiam ce ne aşteaptă. Dar, imaginile în mişcare spun mai mult decât o mie de cuvinte şi ne dăm seama că arată chiar mai bine decât anticipam noi prin gaura cheii. Adoptarea soluţiei tradiţionale cu acoperiş textil înseamnă un plus e eleganţă, faţă de versiunea cu plafon metalic, cabrioletul având, aşa cum ar şi trebui, un aer mai aristocratic.

Pe de altă parte, concomitent cu soluţia tehnică tradiţională, Mercedes vine cu o inovaţie tehnică revoluţionară pentru a oferi un confort sporit la rularea sub cerul liber, denumită AirCap. Este o ideie destul de simplă, fiind vorba de un “cozoroc” care pivotează deasupra ramei superioare a parbrizului pentru a proteja de curenţii de aer, până la 130 km/h. Modul de funcţionare îl vedeţi exemplificat în clipul cu numărul doi din galerie, Aircap, care lucrează în tandem cu un paravânt montat între tetierele din spate, deviind fluxul de aer mai sus cu 20 de centimetri. Pe lângă acest gadget, inovaţia denumită AirScarf are grijă de amigdalele ocupanţilor chiar şi la rularea cu pletele în vânt. Iar acoperirea habitaclului se poate face la viteze de până la 40 km/h, nefiind nevoie de o oprire specială pentru acest proces.

6nv1ad Mercedes E Class Cabrio   primele imagini oficiale

Noua versiune E Class, este similară în multe aspecte cu declinarea coupe şi implicit noul model va fi oferit cu aceleaşi motoare. Iar toate tehnologiile de vârf de pe . Ca trăsătură idiosincratică a acestui model vom spune că portbagajul are 390 de litri şi că plierea acoperişului nu cenzurează prea mult spaţiul bagajelor, răpind doar 90 de litri.

n3uujp Mercedes E Class Cabrio   primele imagini oficiale

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , joi, 17 decembrie 2009 in categoria Stiri Auto. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !


Ultimele discutii de pe forum

Subiect -----------------------------------------------------------------  Mesaje   Ultimul comentariu
Stiri pe site-ul tau8INFOGIARMATA
Setari pentru Widows Security Center9
Spionare telefon mobil25Teo
Canon PIXMA MP250101Gabi
Site Anunturi2Dan
Problema retea wireless30Calin
Caut Un Administrator la forum4SIRCORE
Cum fac un site ?6Codex
Numar de postari pe un sablon in blogger.1Florin Stan
Reactivare cont facebook1George Comi

www.suplimente-culturism.ro