Mercedes E Class Cabrio – primele imagini oficiale

Mercedes E Class Cabrio nu a fost un secret prea bine păstrat de Mercedes, fiind surprins ba de fotografi, ba dat de gol de schiţele înaintate pentru patentare, astfel încât nu putem spune că nu ştiam ce ne aşteaptă. Dar, imaginile în mişcare spun mai mult decât o mie de cuvinte şi ne dăm seama că arată chiar mai bine decât anticipam noi prin gaura cheii. Adoptarea soluţiei tradiţionale cu acoperiş textil înseamnă un plus e eleganţă, faţă de versiunea cu plafon metalic, cabrioletul având, aşa cum ar şi trebui, un aer mai aristocratic.

Pe de altă parte, concomitent cu soluţia tehnică tradiţională, Mercedes vine cu o inovaţie tehnică revoluţionară pentru a oferi un confort sporit la rularea sub cerul liber, denumită AirCap. Este o ideie destul de simplă, fiind vorba de un “cozoroc” care pivotează deasupra ramei superioare a parbrizului pentru a proteja de curenţii de aer, până la 130 km/h. Modul de funcţionare îl vedeţi exemplificat în clipul cu numărul doi din galerie, Aircap, care lucrează în tandem cu un paravânt montat între tetierele din spate, deviind fluxul de aer mai sus cu 20 de centimetri. Pe lângă acest gadget, inovaţia denumită AirScarf are grijă de amigdalele ocupanţilor chiar şi la rularea cu pletele în vânt. Iar acoperirea habitaclului se poate face la viteze de până la 40 km/h, nefiind nevoie de o oprire specială pentru acest proces.

6nv1ad Mercedes E Class Cabrio   primele imagini oficiale

Noua versiune E Class, este similară în multe aspecte cu declinarea coupe şi implicit noul model va fi oferit cu aceleaşi motoare. Iar toate tehnologiile de vârf de pe . Ca trăsătură idiosincratică a acestui model vom spune că portbagajul are 390 de litri şi că plierea acoperişului nu cenzurează prea mult spaţiul bagajelor, răpind doar 90 de litri.

n3uujp Mercedes E Class Cabrio   primele imagini oficiale

Categorie articol [ Stiri Auto ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?