Medicul Şerban Brădişteanu, acuzat de favorizarea infractorului în cazul Năstase

serban bradisteanu Medicul Şerban Brădişteanu, acuzat de favorizarea infractorului în cazul Năstase

În sfârşit se face dreptate în cazul aşa numitei tentative de sinucidere a lui Adrian Năstase, membru de frunte al PSD şi care în prezent îşi ispăşeşte pedeapsa cu închisoarea primită în unul dintre numeroasele dosare penale în care era acuzat de diverse infracţiuni.

Şerban Brădişteanu este şeful secţiei de Chirurgie Cardiacă din cadrul Spitalului Floreasca şi este cel care ocupat de Adrian Năstase din momentul în care acesta a ajuns la Spitalul Floreasca. Brădişteanu a făcut parte şi din comisia care a analizat situaţia medicală a fostului premier după ce Poliţia Capitalei a solicitat informaţii în acest sens.

În urma cercetărilor efectuate, s-a dovedit că toată telenovela tentativei de sinucidere a lui Adrian Năstase, a fost un mare “fâs”, medicul Şerban Brădişteanu încercad de fapt să-l “scutească” pe Adrian Năstase de pedeapsa cu închisoarea. Este de înţeles atitudinea medicului, ţinând cont de faptul că medicul Şerban Brădişteanu a fost ales senator pe listele PSD-ului, în legislatura 2004-2008.

DNA a anunţat oficial că medicul Şerban Brădişteanu este urmărit penal pentru favorizarea infractorului (n.a. Adrian Năstase).

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , joi, 6 decembrie 2012 in categoria Politica, Stiri. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

4 comentarii la subiectul “Medicul Şerban Brădişteanu, acuzat de favorizarea infractorului în cazul Năstase”

 1. Centurion

  Era evident că lui A.Năstase nici nu-i trecuse prin cap să pună de-o întâlnire cu neantul, să fim serioşi, cu revolver Smith&Wesson calibrul 38 (adică peste 9 mm), nu ratezi nici să vrei. Pe cale de consecinţă, medicul fost senator l-a “favorizat”, spitalizându-l pentru un fleac de zgârietură până la urmă. Ambii îşi merită soarta cu prisosinţă, poate mai scăpăm de parti-pries-urile ăstea omniprezente în politica românească.

  Totuşi mă frapează momentul ales, ieri mare tam-tam cu al’de Cioacă şi Elodia, azi Brădişteanu, mâine oare cine e la rând… NU cumva are cineva in interes de a arunca praf în ochii lumii taman acum înainte de alegeri, pe principiul hai să deturnăm puţin atenţia mass-mediei, implicit a publicului, de la chestiuni “supărătoare” ce ar sta mai bine la “umbră”, aruncâns în lumina reflectoarelor nişte figuranţi, fiindcă pâna la urmă cine e Ciocă, dar Elodia, nici doctorul nu-i vreu actor principal în bâlciul deşertăciunilor de pe-al nostru mioritic plai…,e doar o opinie, nu neapărat reală…sau poate :-?

 2. Vasile

  Centurionule,ai perfecta dreptate.

 3. Laurentiu

  Se stia de la bun inceput ca a fost o mare cacealmea..imi pare bine ca s-a gasit si ‘vinovatul’, chit ca nu el a fost principalul.

 4. florintudor

  La miliardul pe care l-a sterpelit,cred ca si bradisteanu a pus boticul.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro