Maşini înmatriculate în Bulgaria

masini bulgaria Maşini înmatriculate în Bulgaria

Maşini înmatriculate în Bulgaria

Gata, se pare ca s-a cam terminat cu inmatriculatul masinilor in Bulgaria … Alesii nostri tocmai se pregatesc sa mai dea o lovitura, de aceasta data romanilor care au masini inmatriculate in Bulgaria.

Cum taxele de inmatriculare din Romania sunt exorbitante, foarte multi dintre romanii care si-au cumparat autoturisme in ultima perioada, au preferat sa le inmatriculeze in Bulgaria, unde taxele sunt de aproape 10 ori mai mici decat in Romania. Ca un exemplu, pentru o masina pentru care in Romania se plateste aproximativ 2500 de euro, in Bulgaria se plateste aproximativ 300 de euro. Drept urmare, au aparut diverse firme romanesti al caror obiect de activitate este inmatricularea masinilor in Bulgaria.

Daca proiectul celor care ne conduc va deveni lege, atunci masinile inmatriculate in Bulgaria ar putea circula doar 90 de zile pe an in Romania.

Categorie articol [ Stiri Auto ]
Tagged with: [ , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Un comentariu la “Maşini înmatriculate în Bulgaria”

  • nelu
    ... a scris la 16 iulie 2011, 16:36   [#1]

    Cu masinile care vin din Italia, Germania, Franta, din UE, la care proprietarii sunt ressidenti… cum se va proceda ? S-au care au procura de la proprietari si au ressidenta in tarile respective, cu ei cum se va proceda, tot 90 zile ? Cred ca cel care a fost cu ideea asta… este dependent de “nevasta” :-?

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?