Mărirea accizelor la carburanţi – JAF la nivel NAȚIONAL!

Malin Bot jurnalist B1 TV Romania Libera Mărirea accizelor la carburanţi  JAF la nivel NAȚIONAL!

Mălin Bot, fost redactor-șef pe online și jurnalist la România Liberă, vorbește despre recenta mărire a accizelor la carburanți pe care guvernul PSD & ALDE a impus-o recent. Și spune că:

Fiecare proprietar de mașină este furat în fiecare zi. Șoferii nu realizează cât de mulți bani le sunt luați degeaba, fără să primească ceva în schimb pentru ei. Din clipa în care ai cumparat o mașină, nouă sau la mâna a doua, statul începe să te taxeze în toate felurile. Se adună bani foarte mulți care dispar ca intr-o gaură neagră, fără să dea cineva socoteală pentru asta.

Iar mai jos, aveți filmulețul pe care vă invit să-l urmăriți:


P.S. – Să ne aducem aminte de câteva dintre promisiunile PSD & ALDE din campania electorală

Categorie articol [ Economie, Vocea poporului ]
Tagged with: [ , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

5 comentarii la “Mărirea accizelor la carburanţi – JAF la nivel NAȚIONAL!”

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 12 august 2017, 14:57   [#1]

  E dureros de adevărat ce spune domnul Mălin Bot (deși eu cred că putea să o spună și în cuvinte mai puține).

  Nu știam că a fost concediat de la România Liberă (se vede treaba că nu-s destul de informat), da’ ce mai contează încă un lup izgonit din haită pentru că nu urlă pe același ton cu dirijorii? Noi să fim sănătoși și să ne vedem conștiincioși de treabă iar ei să se bucure până la adânci bătrâneți de credulitatea noastră.

  Dacă am uitat (în doar 8 luni) ce a promis PSD-ul și ce face, acceptând cu fruntea aplecată toate „manevrele” lui Dragnea, ne merităm prezentul, Dane.

  Din păcate, și viitorul…

 • ... a scris la 12 august 2017, 15:24   [#2]

  Parcă mi-e dor de plăcuțele acelea cu “Aici sunt banii dumneavoastră“… măcar aveam, oarecum, satisfacția că din banii colectați de la șoferi în aceea vreme, se mai făcea câte ceva.
  Acum? Habar n-avem unde pleacă banii colectați de la șoferi și ce se face cu ei… Un lucru este cert, oricum: autostrăzi ioc!

  Off Topic: Din câte-am înțeles, Mălin Bot e acum colaborator al AltRadio Timișoara…

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 12 august 2017, 16:54   [#3]

  Nu-i de glumă, Dane. Domnul Bot are dreptate că se revoltă. La câți bani se scot din buzunarele șoferilor, ar trebui să avem autostrăzi în toate colțurile țării.

  Plăcuțele acelea cu „aici sunt banii dumneavoastră” mă fac să zâmbesc amar și-acum. Ce poate fi mai „amuzant” decât o plăcuță din asta postată lângă o groapă din asfalt?

 • ciubotaru marcel
  ... a scris la 13 august 2017, 12:37   [#4]

  Dle Dan, promisunile sunt usor de facut. Dar si de crezut, pentru unii, naivi! Intre acestia, majoritatea sunt fie sustinatori fanatici ai PSD-ului, fie indivizi ce urmaresc un anumit scop (usor de banuit!) sau, dar nu in ultimul rand, cei ce stau… la cotitura! Programul, in ansamblul, nu-i decat o vorba goala! “Stiintifico”-fantastica! Ce om normal, cu mintea-ntreaga, ar fi putut sa creada in realizarea practica a “grandiosului”program?! Cat priveste banii, banii celor multi si… prostuti, cum ne cred, sunt desigur necesari! Necesari, da! Stiti probabil cui!? …

 • ... a scris la 14 august 2017, 2:04   [#5]

  Au început, ușor, protestele împotriva majorării accizelor la carburanți! Și, desigur, împotriva corupției!

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?