Manipulare ordinară, marca “România TV”

romania tv Manipulare ordinară, marca România TV

Manipulare ordinară, marca “România TV”

Îmi este pur și simplu scârbă de felul în care anumite posturi de televiziune “de știri” din România, manipulează opinia publică! Acești așa zis “jurnaliști”, care orice sunt, numai jurnaliști nu, au ajuns în situația în care nu mai țin cont de absolut nici o “regulă” jurnalistică, nu mai țin cont absolut deloc de mult clamata “deontologie profesională” a jurnalistului, ei pur și simplu execută orbește ordinele venite pe linie de partid dinspre cei care, în realitate, controlează postul de televiziune. Jurnaliștii (unii dintre ei, respectiv cei care au fost dispuși să se bage în “mocirlă”) sunt plătiți regește, iar pentru asta sunt dispuși să facă absolut orice, să spună orice. Ca exemplu, Mircea Badea, care primește un salariu lunar de 15000 de euro de la postul de televiziune Antena3. Mihai Gâdea, Mugur Ciuvică, Radu Tudor și mulți alții, au de asemenea salarii de mii de euro, cu multe zerouri în coadă. Informațiile există pe internet, sunt publice …

Însă nu despre Antena 3 vreau să vorbesc, ci despre un alt post de televiziune care se pretinde a fi post “de știri”: România TV.
Postul de televiziune controlat de către Sebastian Ghiță (PSD) – prieten cu Victor Ponta – a încetat în totalitate să mai încerce oarecum să salveze “aparențele” potrivit cărora România TV ar fi un post de televiziune “liber”. Nu, pur și simplu nici nu-i mai interesează! România TV a devenit a doua cocină media, după Antena 3.

Cei de la România TV, au ajuns să manipuleze “pe față”, opinia publică! Evident, formatul lor de emisiuni (gen “telenovelă”) prinde la o mare parte a publicului din România, respectiv la telespectatorii cu IQ-ul extrem de scăzut. Aceștia sunt telespectatorii postului de televiziune România TV și lor le sunt adresate mesajele.

Pentru că, doar cineva cu IQ-ul extrem de scăzut ar putea crede că, în urmă cu doar câteva săptămâni, pe vremea când era (încă) PSD-ul la guvernare, știrile pe România TV transmiteau populației mesaje de genul: “România pe creștere economică“, “România are cea mai mare creștere economică din Europa“, “Guvernul Victor Ponta mărește salariile și pensiile“, etc …

romania tv crestere economica Manipulare ordinară, marca România TV

romania tv crestere economica 2 Manipulare ordinară, marca România TV

romania tv pensii majorate Manipulare ordinară, marca România TV

Astăzi, la doar o zi după ce Victor Ponta și-a anunțat demisia, uitați-vă ce mesaje transmite postul de televiziune România TV: “Avertisment de ultimă oră pentru salariile și pensiile românilor! Anunț îngrijorător!

Manipulare ordinara Romania TV Manipulare ordinară, marca România TV

Categorie articol [ Politica, Televiziune, Radio, Presă ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

9 comentarii la “Manipulare ordinară, marca “România TV””

 • Severus
  ... a scris la 5 noiembrie 2015, 19:15   [#1]

  Romania TV si Antena 3 sunt doua posturi tv DEZGUSTATOARE. Mi le-am sters de mult de pe tv, pur si simplu le-am dat erase din meniul televizorului. Si din ce zici tu Dane, se pare ca nu am pierdut nimic.

  Pentru mine nu exista, la fel si multe specimene care se perindau pe acolo, sau angajati care vedeai de la o posta cat de scarbosi sunt cu basismul si cu ura aia ce o vedeai zi de zi.

 • Cristian Motoiu
  ... a scris la 6 noiembrie 2015, 0:32   [#2]

  Ponta si PSD si-au asigurat retragerea in plina glorie si si-au pregatiti terenul pentru transformarea lui VVP intr-o victima si un erou care a facut numai bine iar strategia anumitor televiziuni vine in continuarea zugravirii imaginii astfel incat oricine vine ca inlocuitor sa fie pus din start in pozitie defensiva si orice ar face sa fie sub nivelul geniilor de pana acum.

 • craciun
  ... a scris la 6 noiembrie 2015, 8:21   [#3]

  România TV s-au mulat pe OTV.ul lui Dan Diaconescu iar de Antena 3 ce sa mai zic?
  Înainte ma amuzam de scalambaielile lui Mirciulica, dar și acesta s-a convertit rău de tot.
  Un alt post,pe care nu-l suport este Canal D, care promovează laturi, incultura și silicoane.

 • ... a scris la 6 noiembrie 2015, 9:00   [#4]

  :peace: Jos cu ei !

 • ... a scris la 6 noiembrie 2015, 19:49   [#5]

  Mai avem vreun post liber? Eu zic ca nu… Toate manipuleaza la un nivel mai mic sau mai mare…

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 6 noiembrie 2015, 21:55   [#6]

  Da, aveți dreptate domnule Marius: cam toate televiziunile manipulează în diferite forme. Dar să nu-mi spuneți că emisiunile „antenelor” pot fi comparate cu „manipularea” promovată de realizatori ca Dragoș Pătraru sau Moise Guran, că nu vă cred.

  Românii educați știu să folosească telecomanda atunci când pornesc televizorul, pe când cei mai săraci cu duhul îi dă drumul și cască toată ziua gura la ce spune Mircea Badea, Gîdea sau Ciuvică. Iar rezultatul acestei îndobitociri îl constatăm la numărarea voturilor din urne. Și ăsta e punctul slab al „democrației”: atâta vreme cât majoritatea e formată din cetățeni manipulabili (tocmai din lipsa unei educații pertinente), suntem condamnați la supunere.

  Actuala „revoluție #colectiv” nu va aduce schimbări semnificative în societatea românească pentru că zecile de mii de români ieșiți în stradă sunt în minoritate (majoritatea e constituită din badea Ion, nea Vasile și țața Floarea, ce aplică ștampila acolo unde le spune primarul). Oricât de mult își doresc să creadă că atitudinea lor poate schimba ceva, tot urnele vorbesc.

  Cum credeți că a fost posibilă „instaurarea societății socialiste”? „Masele populare” au sprijinit din plin ideea iar cei care s-au opus au fost împușcați în codrii patriei.

  În urmă cu 70 de ani opozanții aveau mitraliere. Au pierdut. În prezent, avem arma „democratică” numită vot. Trebuie doar să-i învățăm să „tragă” cu ea și pe cei ce nu zăresc ținta…

  Ei bine, aici intră în scenă televiziunile. În loc să „emită” tot felul de emisiuni „distractive” de genul „La Măruță” sau „Acces direct” eu zic că e mult mai util pentru societatea românească ca aceste posturi de televiziune să-și înceteze activitatea. Dar ce mai contează părerea mea, CNA-ul hotărâște…

  Chestia importantă e că nu poți să pui botniță la gura cuvântului. Fiecare spune ce vrea și toți au dreptul să creadă în ce vor… C-așa-i democrația.

 • BezElle
  ... a scris la 7 noiembrie 2015, 19:11   [#7]

  Urmăresc sporadic acest canal, redenumit “Mizerabilii Tv!”, care emite în rezoluție joasă dar care poate fi considerat un campion al manipulării și dezinformării într-un belicos stil al metaforelor super-hiperbolice!

 • ciubotaru marc
  ... a scris la 7 noiembrie 2015, 20:42   [#8]

  Cred ca despre acest abject canal tv ,nici nu merita sa mai faci comentarii!..

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 7 noiembrie 2015, 22:33   [#9]

  Cum să nu merite să faci comentarii, domnule Ciubotariu? Tocmai abjecția pe care o proopagă e un motiv ca să-ți dai cu părerea…

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?