Noi manifestații de protest împotriva amnistiei și grațierii

protest anti gratiere amnistie 22 ianuarie 2017 coloana protestatari kisellef Noi manifestații de protest împotriva amnistiei și grațierii

Noi manifestații de protest împotriva amnistiei și grațierii, în București și-n țară

Am aflat – probabil la fel ca dvs – că în acest sfârșit de săptămână, atât în Capitala cât și în alte 16 orașe (Alba Iulia, Arad, Brăila, Brașov, Galați, Sibiu, Satu Mare, Timișoara, etc…) se vor desfășura noi proteste împotriva grațierii și amnistiei.

Participanții nu cer și nici nu vor demisia Guvernului. Vor însă ca politicienii – cei de la conducerea țării, guvernanții – să-și respecte promisiunile făcute atunci când au fost votați de către… cei care i-au ales!

Ca și la protestele din săptămâna trecută, și de această dată ei își vor exprima decent și civilizat dorința ca ordonanța de urgență privind grațierea pușcăriașilor cât și a celor cu dosare penale, să nu prindă viață! Sunt acum, cum am mai spus, alte priorități, alte urgente, chiar vitale pentru țară, pentru trăitorii României, o Românie atât de zbuciumată!

Iată, de fapt, cum îi văd mulți dintre români pe cei care au fost sau sunt votați. Pe “aleșii neamului” care ne-au (și ne) dezamăgesc așteptările.

Voi reda așadar, întocmai, de pe internet, imaginile publicate. Comentariile le faceți dumneavostra!…

Autor: Marc Ciubotaru – (Guest Post)

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , sâmbătă, 28 ianuarie 2017 in categoria Guest Post, Legislaţie, Politica, Social, Vocea poporului. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

5 comentarii la subiectul “Noi manifestații de protest împotriva amnistiei și grațierii”

 1. Francisc întâiul

  Ce neînțelegători pot fi uneori românii. În loc să lase guvernul să le aducă bunăstarea în casă, ei protestează. Și nu cu sutele și cu miile, ci cu zecile de mii.

  Măi băieți, stați liniștiți la locurile voastre că are grijă nenea Dragnea să se ferească de pușcărie. Degeaba protestați în drum. Grindeanu (ăsta de e , cică, prim-ministru) semnează o ordonanță și gata treaba. Dragnea e numai bun de președinte.

 2. jpm

  Buna ziua, mi-au placut postarile de mai sus. Ce nu inteleg este faptul ca guvernantii se plang ca puscariile sunt supra aglomerate. Oare sa fie asa?
  Daca da, atunci nu trebuie sa construim noi penitenciare. De ce sa nu construim?Pentru ca, in Romania, avem zeci de unitati militare-care sunt in “conservare”, ori aceste UM, detin dormitoare, care dormitoare, cu cheltuieli minime, pot fi amenajate pentru detinutii excedentari din penitenciare. Oare in acest guvern, ministrii nu comunica intre ei? Ma enerveaza aceasta inversunare cu care Dl.Ministru al Justitiei tine la aceste 2 ordonante. Acestea fiind spuse, nu sustin aceste 2 ordonante.

 3. ciubotaru marc

  Chiar, va rog, sa nu le sustineti!:peace:

 4. Refu

  Pregatesc astia un tun ceva, de vor neaprat sa existe gratieri, sa vezi apoi furturi din buget sau contracte aiurea cu statul.

  Astia au venit la guvern special pentru a pune mana pe banii romanilor.

 5. Francisc întâiul

  Ăștia n-au venit la „guvern special”, ci pentru că o mică parte dintre români i-au ales, domnule Refu, iar ceilalți au considerat că e prea mare deranjul pentru a merge la vot.

  Din păcate cărțile sunt făcute și, ca de obicei, românii au tras cartea necâștigătoare…

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro