Mailagent.ro email SPAM

mailagent ro SPAM Mailagent.ro email SPAM

Mailagent.ro email SPAM

Mailagent.ro este un nou site de pe care primesc zeci de emailuri de tip SPAM iar asta evident că este extrem de enervant pentru simplul motiv că s-a întâmplat nu o dată să ratez emailuri importante datorită numărului mare de emailuri SPAM care ajung în contul meu de Yahoo Mail.

Fără să mă înscriu vreodată ca membru pe siteuri din partea cărora îmi vin emailuri SPAM trimise prin Mailagent.ro şi fără să mă abonez vreodată la newsletter pe respectivele site-uri, zilnic primesc mesaje de tip SPAM trimise prin intermediul serverelor Mailagent.ro … Motiv pentru care, am început să duc o luptă de uzură cu aceştia, raportând fiecare mail către Yahoo.

Acest gen de “afacere” (dacă se poate numi “afacere”), respectiv genul de activităţi pe care le prestează cei de la Mailagent.ro, ar trebui efectiv interzise prin lege şi pedepsite. Mă refer evident la legile româneşti! Da, ştiu că există o lege care interzice spam-ul (trimiterea de mesaje nesolicitate), însă este absolut deficitară şi incompletă, atâta vreme cât apariţia acestor tipuri de business în România, nu este pedepsită corespunzător.
Ia să le dea amendă de minim 100.000 RON pentru aşa ceva şi să vedeţi cum se lecuiesc doritorii de astfel de “afaceri online”. E simplu, trebuie doar o lege de tip “bau bau” de care chiar să le fie frică!
Alooo, ăia 600 de dobitoace care frecaţi menta pe banii noştrii, se aude ???

 Mailagent.ro email SPAM

Categorie articol [ Internet ]
Tagged with: [ , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

2 comentarii la “Mailagent.ro email SPAM”

 • ... a scris la 30 octombrie 2014, 20:34   [#1]

  Buna ziua,

  Va rugam sa ne comunicati de la ce firma ati primit spam-urile respective si in ce data? Vom lua lagatura cu clientii respectivi si vom incerca sa remediem aceste probleme.

  MailAgent.ro se lupta cu fenomenul de spam si clientilor care incalca aceste reguli le sunt reziliate contractele. MailAgent nu detine, nu inchiriaza si nu vinde baze de date. Clientii nostri isi incarca propria baza de date care conform contractului este formata numai din persoane care si-au dat acceptul.
  Totodata va cerem dreptul la replica oficial.

  Cu stima,
  Sabina Toma
  Specialist Marketing MailAgent.ro

 • ... a scris la 30 octombrie 2014, 21:06   [#2]

  În primul rând, dacă doriţi să mă contactaţi vă sugerez să nu vă mai semnaţi cu adresă de email de tip @mailagent.ro deoarece toate mailurile de pe acest domeniu au fost blocate.
  Referitor la întrebarea dvs, din păcate am făcut deja curăţenie prin contul de email (am şters toate mailurile) şi evident am blocat domeniul MailAgent.ro, motiv pentru care nu vă pot spune din partea cui erau trimise şi sincer nici nu m-a interesat în acel moment. Am văzut doar că primesc zeci de mailuri de tip SPAM prin intermediul serverelor MailAgent.ro şi am luat măsuri.

  Am descoperit în arhivă, un mail:

  Da, acesta este un email legitim, din câte-mi amintesc am bifat opţiunea de abonare prin newsletter la 4Tuning.ro. Niciodată însă nu m-am abonat la vreun site web care vindea chiloţi de damă, şampanii cu bule magice ori mai ştiu eu ce bălării de acest gen. În schimb, am primit mailuri de acest fel, iar serverele prin care au fost trimise erau serverele MailAgent.ro

  Da, probabil că aveţi dreptate şi clienţii dvs. îşi încarcă bazele de date cu adrese de email, asta însă este mai puţin relevant atât vreme cât mesajele sunt trimise de pe serverele dvs şi nu de pe serverele clienţilor. Cred că ştiţi foarte bine, că se vând pe internet baze de date cu milioane de emailuri.

  Cu alte cuvinte, MailAgent.ro este “instrumentul” utilizat de diverse persoane sau companii, pentru a face SPAM şi sunt convins că ştiţi foarte bine acest lucru.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?