Mai folosiți Yahoo Messenger?

Yahoo Messenger 150x150 Mai folosiți Yahoo Messenger?

Odată cu apariția Facebook și utilizarea acestuia pe scară largă în România, românii cred că au început să uite (definitiv) de Yahoo Messenger, unul dintre cele mai populare programe de “chat online” din câte au existat vreodată. După ce a început “migrația” masivă către Facebook, românii se pare că au încetat să mai utilizeze Yahoo Messenger.

Ei bine, eu unul sunt probabil printre puținii dintre cei care încă mai utilizează Yahoo Messenger. Ce-i drept, din lista de peste 1000 de “prieteni” pe care-i am la contacte în Yahoo Messenger, 99% nu mai sunt “de găsit” pe Yahoo Messenger. Toți “o ard” pe messengerul de la Facebook … care mie mi se pare un mare rahat în comparație cu Yahoo Messenger!

Pentru cine utilizează un astfel de program în modul “heavy” (discuții interminabile, transfer de fișiere, etc), messengerul de pe Facebook este mult sub nivelul Yahoo Messenger. Și am impresia că, din păcate, a devenit un program abandonat inclusiv de către cei de la Yahoo.

Interesant este faptul că, cei pe care-i mai “găsesc” online pe Yahoo Messenger sunt tot persoane “trecute de o anumită vârstă”… Să aibe oare și vârsta vreo legătură cu utilizarea Yahoo Messenger? yahoo laughloud Mai folosiți Yahoo Messenger?

De ce Yahoo Messenger și nu Facebook Messenger? Pentru că, îl las pornit în background (jos în bară) și de fiecare dată când cineva îmi trimite un mesaj sunt anunțat vizual cu efect de “blinking” (fără sonor, că așa mi l-am setat). Pentru că (în cazul utilizării “din browser”), Facebook Massenger mi se pare de-a dreptul o mizerie față de Yahoo Messenger. Pentru că, am N tab-uri deschise în browser, pe care le închid și le deschid de nenumărate ori într-o zi, caz în care, dacă uit să deschid din nou tab-ul cu Facebook, la revedere mesaje … Pentru că, dacă bine-mi amintesc, în trecut am testat și aplicația Facebook Messenger pentru desktop, și tot o mizerie este comparativ cu Yahoo Messenger … Și multe altele.

Btw, voi mai utilizați Yahoo Messenger? Ori ați trecut și voi la “metodele moderne” de “comunicare”?

Yahoo Messenger Mai folosiți Yahoo Messenger?

Categorie articol [ Diverse, Internet ]
Tagged with: [ , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

7 comentarii la “Mai folosiți Yahoo Messenger?”

 • aSim
  ... a scris la 24 august 2015, 16:30   [#1]

  Nu prea se mai foloseste, nu mai e la moda. Acum majoritatea celor ca mine 16-22, dar si aia mai mici, folosim WhatsApp si facebook messenger. Da, era mult mai bun yahoo, dar daca nu mai e lume? Ce sa facem? Oricum, trebuie sa fim deschisi la schimbare si sa ne adaptam. Nu se mai fac transferuri de fisiere, ci share-uri de poze, cam asta e adevarul, in zona mea de varsta. Probabil dumneavoastra cautati ceva mai “serios” decat noi, astia mai tineri :)

 • ... a scris la 24 august 2015, 16:45   [#2]

  Nuu, cred ca i-am si uitat parola. :-? :d
  Prefer aplicatia de la facebook si cea de la whatsapp pentru web.
  :)

 • ... a scris la 24 august 2015, 17:16   [#3]

  Nu e vorba de “a fi la modă”, este vorba despre felul în care funcționează un program de acest gen, pe desktop (nu pe telefoane mobile!).
  Pe telefoane/tablete, da, probabil că este mult mai comod/interesant un Facebook, WhatsApp sau Viber. Când însă lucrezi pe desktop, ai de trimis/primit fișiere, arhive, etc … Yahoo Messenger este peste celelalte.

 • 1qlee
  ... a scris la 24 august 2015, 22:40   [#4]

  Da, il folosesc. Dar cum?
  Simplu, il deschid in fiecare zi, si nu e nimeni decat o fetita a unei colege cu care nu am comunicat niciodata. In rest nu e nimeni. Dar eu il deschid, zi de zi.
  Facebook, nu folosesc mai deloc. Rar deschid. In general nu comunic, nu postez, nu dau like pe facebook.
  Comunicarea o fac prin telefon.

 • Marius
  ... a scris la 25 august 2015, 7:51   [#5]

  Salut!
  Nici eu nu mai utilizez Messenger si am trecut la WhatsApp dintr-un motiv foarte simplu, aplicatia de Yahoo Messanger pentru android este o mizerie! Erori de conexiune, mesaje primite cu intarziere sau care nu intrau deloc pe telefon, nerecunoasterea parolei, etc.
  WhatsApp pentru android este tot ce am nevoie, rapid, cu noticari si emoticoane faine.
  Messengerul de Facebook este deasemenea o mare mizerie, nu-l folosesc! In primul rand scade foarte mult dimensiunea pozele si a filmuletelor si implicit rezolutia lor…

 • ... a scris la 25 august 2015, 19:47   [#6]

  Nu foloseam yahoo messanger, ci mirc. A murit mircul, am trecut pe yahoo mess.
  L-am redeschis acum 2 luni, după vreo 4 ani, sa dau de un prieten. Nu există. Nici acolo nici pe facebook.

  Facebook asta vrea sa devina cea mai ciumeaga scula de pa pamant, nu vezi ca acum vrea sa bage si functia de blog?

  si-au mai introdus niste chestii noi, pacat ca nici pana acum nau in mizda pa-sii suport in limba romana. Probabil de aceea si urat inca de multi dintre noi.

 • Iulian
  ... a scris la 18 mai 2016, 13:57   [#7]

  Cu Trillian sau Pidgin ai scapat de probleme. Ai toate serviciile de chat intr-un singur loc, inclusiv fb.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?