Mai folosiți Yahoo Messenger?

Yahoo Messenger 150x150 Mai folosiți Yahoo Messenger?

Odată cu apariția Facebook și utilizarea acestuia pe scară largă în România, românii cred că au început să uite (definitiv) de Yahoo Messenger, unul dintre cele mai populare programe de “chat online” din câte au existat vreodată. După ce a început “migrația” masivă către Facebook, românii se pare că au încetat să mai utilizeze Yahoo Messenger.

Ei bine, eu unul sunt probabil printre puținii dintre cei care încă mai utilizează Yahoo Messenger. Ce-i drept, din lista de peste 1000 de “prieteni” pe care-i am la contacte în Yahoo Messenger, 99% nu mai sunt “de găsit” pe Yahoo Messenger. Toți “o ard” pe messengerul de la Facebook … care mie mi se pare un mare rahat în comparație cu Yahoo Messenger!

Pentru cine utilizează un astfel de program în modul “heavy” (discuții interminabile, transfer de fișiere, etc), messengerul de pe Facebook este mult sub nivelul Yahoo Messenger. Și am impresia că, din păcate, a devenit un program abandonat inclusiv de către cei de la Yahoo.

Interesant este faptul că, cei pe care-i mai “găsesc” online pe Yahoo Messenger sunt tot persoane “trecute de o anumită vârstă”… Să aibe oare și vârsta vreo legătură cu utilizarea Yahoo Messenger? yahoo laughloud Mai folosiți Yahoo Messenger?

De ce Yahoo Messenger și nu Facebook Messenger? Pentru că, îl las pornit în background (jos în bară) și de fiecare dată când cineva îmi trimite un mesaj sunt anunțat vizual cu efect de “blinking” (fără sonor, că așa mi l-am setat). Pentru că (în cazul utilizării “din browser”), Facebook Massenger mi se pare de-a dreptul o mizerie față de Yahoo Messenger. Pentru că, am N tab-uri deschise în browser, pe care le închid și le deschid de nenumărate ori într-o zi, caz în care, dacă uit să deschid din nou tab-ul cu Facebook, la revedere mesaje … Pentru că, dacă bine-mi amintesc, în trecut am testat și aplicația Facebook Messenger pentru desktop, și tot o mizerie este comparativ cu Yahoo Messenger … Și multe altele.

Btw, voi mai utilizați Yahoo Messenger? Ori ați trecut și voi la “metodele moderne” de “comunicare”?

Yahoo Messenger Mai folosiți Yahoo Messenger?

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , luni, 24 august 2015 in categoria Diverse, Internet. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

7 comentarii la subiectul “Mai folosiți Yahoo Messenger?”

 1. aSim

  Nu prea se mai foloseste, nu mai e la moda. Acum majoritatea celor ca mine 16-22, dar si aia mai mici, folosim WhatsApp si facebook messenger. Da, era mult mai bun yahoo, dar daca nu mai e lume? Ce sa facem? Oricum, trebuie sa fim deschisi la schimbare si sa ne adaptam. Nu se mai fac transferuri de fisiere, ci share-uri de poze, cam asta e adevarul, in zona mea de varsta. Probabil dumneavoastra cautati ceva mai “serios” decat noi, astia mai tineri :)

 2. o fata

  Nuu, cred ca i-am si uitat parola. :-? :d
  Prefer aplicatia de la facebook si cea de la whatsapp pentru web.
  :)

 3. Dan

  Nu e vorba de “a fi la modă”, este vorba despre felul în care funcționează un program de acest gen, pe desktop (nu pe telefoane mobile!).
  Pe telefoane/tablete, da, probabil că este mult mai comod/interesant un Facebook, WhatsApp sau Viber. Când însă lucrezi pe desktop, ai de trimis/primit fișiere, arhive, etc … Yahoo Messenger este peste celelalte.

 4. 1qlee

  Da, il folosesc. Dar cum?
  Simplu, il deschid in fiecare zi, si nu e nimeni decat o fetita a unei colege cu care nu am comunicat niciodata. In rest nu e nimeni. Dar eu il deschid, zi de zi.
  Facebook, nu folosesc mai deloc. Rar deschid. In general nu comunic, nu postez, nu dau like pe facebook.
  Comunicarea o fac prin telefon.

 5. Marius

  Salut!
  Nici eu nu mai utilizez Messenger si am trecut la WhatsApp dintr-un motiv foarte simplu, aplicatia de Yahoo Messanger pentru android este o mizerie! Erori de conexiune, mesaje primite cu intarziere sau care nu intrau deloc pe telefon, nerecunoasterea parolei, etc.
  WhatsApp pentru android este tot ce am nevoie, rapid, cu noticari si emoticoane faine.
  Messengerul de Facebook este deasemenea o mare mizerie, nu-l folosesc! In primul rand scade foarte mult dimensiunea pozele si a filmuletelor si implicit rezolutia lor…

 6. francisc

  Nu foloseam yahoo messanger, ci mirc. A murit mircul, am trecut pe yahoo mess.
  L-am redeschis acum 2 luni, după vreo 4 ani, sa dau de un prieten. Nu există. Nici acolo nici pe facebook.

  Facebook asta vrea sa devina cea mai ciumeaga scula de pa pamant, nu vezi ca acum vrea sa bage si functia de blog?

  si-au mai introdus niste chestii noi, pacat ca nici pana acum nau in mizda pa-sii suport in limba romana. Probabil de aceea si urat inca de multi dintre noi.

 7. Iulian

  Cu Trillian sau Pidgin ai scapat de probleme. Ai toate serviciile de chat intr-un singur loc, inclusiv fb.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite