Lupta cu Marele Urs

Lupta cu Marele Urs de la rasarit …

gabriel grecu Lupta cu Marele Urs

In urma cu doar cateva zile, serviciile secrete rusesti, FSB (Serviciul Rus de Securitate) din Rusia, l-au arestat pe Gabriel Grecu, secretar 1 al Departamentului Politic din Ambasada Romaniei la Moscova, suspectat fiind de implicare in furt de informatii militare secrete. Gabriel Grecu a fost arestat in timp ce incerca sa obtina de la un cetatean al Federatiei Ruse informatii secrete cu caracter militar … N-a trecut mult timp, si Gabriel Grecu a fost declarat “persona non grata” si a fost instiintat ca trebuie sa paraseasca Rusia in 48 de ore.

Ce-au facut romanii ? Doar no sa ramana mai prejos decat rusii… Au expulzat si ei un diplomat rus. Rusii, ameninta ca expulzarea diplomatului rus, va avea consecinte …

Prefer sa cred ca, totul va ramane in limitele razboiului psihologic, altfel mi-e frica sa nu cumva sa stranute Rusia, si sa mute Carpatii in Atlantic … Suntem prea mici, pentru a ne lupta cu Marele Urs de la rasarit … Norocul nostru este … UE.

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , joi, 19 august 2010 in categoria Politica. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

2 comentarii la subiectul “Lupta cu Marele Urs”

  1. vasile

    Rusii ne-au spus-o verde-n fata: Vor fi luate si masuri economice, nu numai politice. Ce inseamna asta ? … Iar se scumpesc gazele … x(

  2. Daniel Rosca

    Nu Vasile, nu se scumpesc gazele, dar probabil le opresc cateva zile-saptamani-luni ca sa ne aranjeze..

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro