Loviturile la cap sunt periculoase!

Ai7ScYB Loviturile la cap sunt periculoase!

Cum spuneam și în titlul articolului, loviturile la cap sunt periculoase! Pentru că astfel de lovituri pot cauza apariția unor defecte de funcționare a creierului…

Mircea Badea, predicții pentru ziua alegerilor


P.S. – Hai că după ce se termină și cu numărătoarea voturilor o să punem aici și un tabel cu rezultatele… Să rămână aici, pentru telespectatorii p(r)ostului de televiziune Antena 3.

Categorie articol [ Politica, Televiziune, Radio, Presă ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

5 comentarii la “Loviturile la cap sunt periculoase!”

 • ... a scris la 27 mai 2019, 0:53   [#1]

  München, Germania:

 • marc
  ... a scris la 27 mai 2019, 11:05   [#2]

  Ce sa mai vorbim,draga Dan,de Antena 3 si al ei slujnic,Mircea Badea!Astia au cu totul si cu totul o alta optica,o alta gandire si exprimare fata de ce-i normal,precum si un evident interes de-as sluji stapanul.Nici nu mai trebuie luati in seama.Ca dealtfel si PSD-ul care si-a facut-o cu propria-i mana(politica,cica!)si cu oamenii lui.De fapt mai in toata Europa partidele de extrema-dreapta au inregistrat scoruri favorabile.Noi?Ne-am tinut de ele,printr-o mobilizare extraordinara pe care ,,marele” sef,Dragnea nici macar prin vis nu si-a imaginat-o!Asadar,am facut un pas mare,dar cred ca insuficient pentru a ne bucura prea mult.Deocamdata trebuie sa ne pastram luciditatea si sa fim perseverenti in ceea ce am inceput cu dreptul!Asta-i parerea mea…

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 27 mai 2019, 14:04   [#3]

  După rezultatul alegerilor de ieri, încă o veste minunată: Liviu Dragnea e condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni cu executare!

  Diseară joacă table cu colegii de celulă. Uite că am apucat s-o trăiesc și pe asta!

 • Marc
  ... a scris la 27 mai 2019, 14:52   [#4]

  Aceeași nesperata satisfacție am trait-o si eu!Practic nu-mi vine să cred!Dar stii tu Francisc: DUPA FAPTA /SI …RASPLATA!

 • JoinT
  ... a scris la 27 mai 2019, 15:00   [#5]

  La multi ani Dragnea!

Adaugă un comentariu

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?