Locuri din România încărcate cu multă energie

jepii mici one 3 Locuri din România încărcate cu multă energie

In muntii Bucegi sunt cateva locuri care, an de an si-n orice sezon, atrag foarte mulți turiști. Iubitorii muntelui – si nu numai ei – își doresc să afle dacă poveștile despre fenomenele paranormale sunt cu adevarat… adevărate! Intre aceste locuri de mare atractie este si o mai veche pestera. Se spune ca interiorul acesteiea, adica a Peșterii Ialomiței, se ascund extrem de multe secrete, iar toți cei care îi trec pragul rămân realmente fascinați. Acest loc extrem de puternic stă ascuns în Bucegi, iar istorisirile pe care le-au avut de spus mulți care au reușit să viziteze peștera i-au cucerit pe turiștii care își doresc să beneficieze de energia plină de putere divină. Totuși, întâmplările pe care le-a avut un călugăr pot să fie printre cele mai neașteptate. Respectivul calugar a petrecut mulți ani în inima munților Bucegi, conducându-i pe cei curioși prin galeriile săpate în adâncuri, explicând că spiritele care sălășuiesc în inima Peșterii Ialomiței îțși fac apariția noapte de noapte. Mai mult, chiar dacă acest calugar a îndrăgit de multa vreme peisajul munților Bucegi și i-a îndrumat pe cei care căutau alinare și își doreau să aprindă o lumânare în Peștera Ialomiței, în scurt timp el a fost nevoit să îi ajute pe cei bolnavi, care, chinuiți de probleme, își doreau să găsească liniștea în rugăciune.

Omul cobora noapte de noapte în galeria unde se găsește un izvor care are ‘apă vie și apă moartă’ și umplea diverse sticluțe găsite pe iarbă și lăsate de turiștii care se bucurau de plăcerile lumește, printre care grătare și petreceri.

Potrivit “munții-bucegi.ro” el ascundea obiectele în buzunarele sutanei, apoi le oferea apa magică oamenilor bolnavi pentru a îndepărta suferința, iar povestea lui a intrat în atenția tuturor românilor după ce s-a aflat că persoanele care aveau mari suferințe se vindecau imediat după ce primeau lichidul care ar avea puteri binefăcătoare. Totul a mers bine până când, într-o noapte, călugărul a văzut cu ochii lui cum mai multe fecioare dansau jocul ielelor, iar apoi a fost curprins într-o horă nebună. Acesta a experimentat mai multe fenomene paranormale înainte de a se trezi fără să își de-a seama dacă totul a fost vis sau realitate. Ramane acum sa apreciati dv, stimati proximi cititori, inclusiv bunul meu amic virtual, Fr. 1, caruia nu-i prea plac asemenea… povesti!

Aproape de final, iata, o altă poveste cutremurătoare are legătură cu Peștera Ialomiței. Se spune ca pe vremuri ancestrale, Mihnea Vodă ar fi căutat o vrăjitoare în Bucegi pentru a-i citi în dragoste, însă aceasta a început să îl blesteme imediat cum l-a văzut. După ce s-a speriat, el a fugit în pădure apoi a fost găsit de niște ciobani. Mihnea Vodă a fost dus la o stână unde și-a venit în fire, dupa care a decis să mulțumească. Totusi M. V, s-a bucurat de faptul că a rămas în viață în urma celor întâmplate, așa că a construit un schit și a trimis călugări în acest loc magic care se ascunde în muntii Bucegilor…

Autor: Marc Ciubotaru – (Guest Post)

Tagged with: [ , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “Locuri din România încărcate cu multă energie”

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 5 noiembrie 2021, 21:12   [#1]

  Ce rău ți-am făcut de nu îmi dai nicio replică la comentarii, Marc? Sau (ca să generalizez!) ce mare păcat am comis de sunt lăsat să vorbesc de unul singur?

  Ca să te îmbunez, scriu o epigramă:

  Locuri…

  În România sunt prea multe, frate,
  De „energie” supraîncărcate:
  Oriun’-te uiți, vezi numa’ „energie”
  În meseria numită hoție…

 • marc
  ... a scris la 7 noiembrie 2021, 20:14   [#2]

  Nu Francisc,nu mi-ai facut nici un rau Doamne fereste!Crede-ma însă ca am de multa vreme o sumedenie de probleme neplăcute privind starea de sănătate a sotiei.Greu pot sa fac fata.Asa se explica tăcerea mea.Daca totusi mai scriu cate ceva(inclusiv povesti)o fac pt a mai uita pt cateva minute ,răul ce mă apăsa…

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 8 noiembrie 2021, 22:03   [#3]

  Vezi cât de neghiob sunt, Marc? Puteam să-mi dau seama că la vârsta ta problemele de sănătate sunt de neocolit…

  Îți doresc să ai puterea necesară pentru a lupta până la capăt cu răul care te apasă. Sună cinic dorința mea, dar asta-i viața, prietene virtual: e finită!

  Vrem, nu vrem, vine o zi în care cortina cade (pentru unii prea devreme, pentru alții prea târziu!). Știm cu toții acest adevăr.

  Tot ce contează (cred eu!) e să nu pleci spre infinit cu regretul că ai trăit degeaba…

Adaugă un comentariu

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?