LG G3

LG G3 LG G3

LG G3

Odată cu lansarea pe piaţă a telefonului LG G3, am început să văd tot felul de articole pe internet potrivit cărora LG G3 ar fi “cel mai şi cel mai…” telefon al momentului şi că LG G3 l-ar detrona chiar pe celebrul Galaxy S5 al celor de la Samsung. Aşa să fie oare?

Am făcut o comparaţie a celor două telefoane, iar cifrele n-aş putea spune că ar confirma acest lucru … Cel puţin din câteva motive. Camera de pe LG G3 este de “doar” 13 MP, pe când cea de pe Galaxy S5 este de 16 MP. Filmarea FUll-HD pe LG-G3 este de 1080p@30fps, pe Galaxy S4 este de 1080p@60fps. În rest, LG-G3 şi Samsung Galaxy S5 sunt aproape identice în ce priveşte dotările hardware, dacă e să trecem peste sensorul lui S5, peste faptul că este “Water resistant” şi alte câteva mici amănunte care cel puţin pentru mine nu prea contează. Camera în schimb este esenţială pe un telefon …

Designul? Da, cred că le-a reuşit celor de la LG, cred că au făcut o treabă mult mai bună decât cei de la Samsung cu al lor Galaxy S5. În continuare cei de la Samsung se încăpăţânează să scoată telefoane al naibii de urâte … şi nu înţeleg, de ce !?

Mai umblă vorba prin târg că, LG-G3 ar avea stabilizare optică pentru camera video-foto (OIS – optical image stabilization). Nu ştiu cum au reuşit să facă cei de la LG acest lucru pe un telefon mobil, dacă însă “le-a ieşit”, atunci categoric este un pas uriaş în faţa celor de la Samsung, binecunoscut fiind faptul că telefoanele Samsung din seria Galaxy au avut şi au serioase probleme de stabilizare video. Stabilizarea software introdusă pe S5 nu e mare scofală, nu prea face mare lucru, mai mult e marketing decât rezultate cu adevărat bune în realitate.

LG G3 LG G3

LG G3 LG G3

LG G3 LG G3

Categorie articol [ Telefoane mobile ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

4 comentarii la “LG G3”

 • JoinT
  ... a scris la 30 iunie 2014, 15:37   [#1]

  La ora asta toata lumea spune ca G3-ul este cel mai tare si tind sa cred ca asa e. Tot din cauza formei de sapun pe care o are Samsung, cred ca voi renunta la ele chiar daca functioneaza ireprosabil.

 • Severus
  ... a scris la 30 iunie 2014, 18:42   [#2]

  Lg G3 mi se pare la fel de urat pe partea de design ca si Galaxy S5.
  Vrei design mai altfel, iei un S5 Active sau un S5 sport. Si mai apar pana la toamna ceva modele, ca asa face Samsung, lanseaza mai multe modele derivate.

  Sa nu uitam ca pe piata cel mai tare telefon la ora actuala este Galaxy S5 LTE-A[max speed of 225Mbps], dar nu stiu cand va ajunge si in Europa.
  Lg G3 consuma bateria mai repede cu 1 ora si 30 min. fata de Galaxy S5.
  Poze mai slabe, calitatea filmarilor este inferioara, degeaba are stabilizare mai buna daca nu capteaza asa de bine culorile si luminozitatea.
  In plus are gripul mai slab ca si S5, deci poti sa-l scapi mai repede din mana, si transpira mana pe el mai tare ca la S5.

  Galaxy S5 LTE-A are prea multe plusuri, incepand cu ecranul care da clasa la G3 .
  Eu daca ar fi sa aleg, as cumpara pe comanda un Galaxy S5 LTE-A direct din Coreea sau US[statele unite].

  Sa nu ma intelegeti gresit, pana la urma amandoua telefoanele imi plac si as fi multumit sa am oricare dintre cele 2 modele.

 • ... a scris la 30 iunie 2014, 20:41   [#3]

  eu inca sunt fan nexus 5. nu e cel mai tare, dar ma inteleg cel mai bine cu el. am si un g2 mini, dar nu e wow…

 • ... a scris la 1 iulie 2014, 12:22   [#4]

  Dar ce-are Note 3-ul? Are râie? Le dă rușinică pe parte de filmare. Filmare 4k, d-aia de n-o pot vedea cursiv jumate din utilizatorii de internet…

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?