Legea defăimării

Legea defăimării

Nu-mi vine să cred că astfel de lucruri se întâmplă în Parlamentul României, că așa funcționează instituția numită Parlamentul României!

Așa numita lege a defăimării, inițiată de președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost respinsă săptămâna trecută, mai precis nu a obținut suficiente voturi pentru a trece legea. Ei bine, legea se votează din nou. Și se votează de atâtea ori, până când iese cum vrea Liviu Dragnea!!! Interesantă democrația românească, nu?

LIVIU DRAGNEA Legea defăimării

De ce vrea Liviu Dragnea neapărat să treacă această lege? Simplu, răspunsul este cât se poate de simplu: este convins că PSD-ul va câștiga următoarele alegeri parlamentare (și pe cele locale, probabil) și vrea să poată fura în liniște! Adică, să nu mai poată nimeni să scrie pe Facebook, pe bloguri sau să se se spună prin presă, că PSD-ul fură. Nu, pentru că asta ar însemna “defăimare”!

A învățat probabil din experiența lui Băsescu, pe care televiziunile l-au tocat non-stop timp de mai bine de 10 ani. Și Dragnea vrea să evite lucrul ăsta. Și de asemena, vrea să evite să fie criticat de orice cetățean, pe Facebook sau pe bloguri. Pentru că “legea defăimării“, nu-i așa?

Liviu Dragnea a uitat subit și dintr-o dată, că doar în urmă cu câteva zile poza într-un mare apărător al libertății de exprimare, în “scandalul” public dintre Antena 3 și ANAF. Deci, cum e cu libertatea de exprimare, domnule Liviu Dragnea?

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , joi, 25 februarie 2016 in categoria Legislaţie. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

3 comentarii la subiectul “Legea defăimării”

  1. Francisc întâiul

    Încet-încet și pas cu pas, singurul drept ce ne mai rămâne este dreptul la tăcere fiindcă orice spunem poate fi folosit împotriva noastră. Libertatea de exprimare o au doar dulăii și cățeii de curte. Restul? Mucles!

  2. Severus

    Doresc sa i se intample doar lucrui rele lui Dragnea asta. Oare nu ne scapa cineva de oameni ca el? Tot acolo in parlament stau lipiti ca niste capuse …

  3. Dan

    Poporul poate scăpa de indivizi ca ăsta … când se va trezi din prostie. Din păcate, generația noastră n-o să mai prindă vremurile acelea …

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite