Leap Free AVI FLV MP4 WMV to HD Video Converter

leap converter Leap Free AVI FLV MP4 WMV to HD Video Converter

Leap Free AVI FLV MP4 WMV to HD Video Converter

Am avut la un moment dat de filmat ceva (pe calculator) si pentru asta am folosit bineinteles un program gratuit, care insa a evoluat foarte mult spre bine: CamStudio. Toate bune si frumoase, am terminat filmarea si cand dau un “Properties” la filmulet (care era .avi), m-am speriat … un filmulet de doar cateva minute, avea cateva sute de mega.

In ritmul acesta, spatiul de pe hard disk dispare vazand cu ochii, drept urmare am hotarat ca trebuie sa comprim fisierele .AVI pentru a ocupa spatiu mai putin pe hard disk. In prima faza, am folosit un program gratuit pentru a transforma fisierul .avi intr-un fisier .mp4. Totul a fost ok, dimensiunea fisierului a scazut de vreo 30 de ori, problema era insa calitatea foarte proasta a imaginii din fisierul .mp4 nou obtinut.

Drept urmare am decis ca trebuie sa incerc sa fac altfel: sa transform fisierul .avi intr-un fisier .mp4 cu o mult mai buna calitate a imaginii … Astfel am dat peste un program numit Leap Video Converter, care facea exact ceea ce urmaream eu, respectiv cu ajutorul acestui program puteam transforma un fisier .avi intr-un fisier HD in format .mp4 …

Am instalat programul (versiunea gratuita), l-am testat si … Evrika! Problema este ca, am nevoie de foarte putine ori de un astfel de program, iar cum aplicatiile multe instalate pe un calculator duc la incetinirea acestuia, am ajuns la concluzia ca trebuie sa fac aceasta aplicatie portabila, pentru a nu fi nevoit sa o tin instalata in permanenta pe sistem …

leap converter Leap Free AVI FLV MP4 WMV to HD Video Converter

Deci, pentru cei care vor sa testeze ori chiar sa utilizeze aceasta aplicatie portabila (nu necesita instalare), puteti descarca aplicatia de aici:

Link1 – download Leap Free AVI FLV MP4 WMV to HD Video Converter
Link2 – download Leap Free AVI FLV MP4 WMV to HD Video Converter

Parola de dezarhivare este: dan-blog.ro

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , luni, 4 martie 2013 in categoria Software. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

6 comentarii la subiectul “Leap Free AVI FLV MP4 WMV to HD Video Converter”

 1. spanac

  merci Dane!
  Sa vad care e treaba cu el…

 2. Dan

  Aplicatia am facut-o portabila, poti sa o folosesti fara nici un fel de problema.

 3. ombrados

  Dan,tocmai aveam nevoie de asa ceva,”avi” chiar nu are calitate buna! Sper sa-mi mearga acest format si pe Tv (am un LG led) si m-m obisnuit sa vad un film,documentar la o calitate cat mai buna!

 4. Dan

  Dintr-un film de proasta calitate, nu are cum sa-ti faca un film de buna calitate (ma refer d.p.d.v al imaginii).

 5. Mihai

  Destul de bun. Spor !

 6. Laurentiu

  Multam fain de share, o sa-l incerc pentru ca actuala saracie nu prea da randament.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite